Odp: III edycja vlepek! - 13/08/2006 17:46
a ja wam powiem że w Krk nie dbają o "swój teren" przez 6 dni (teraz może dłuzej) wiszą vlepy Pogoni w okolicach dworca głównego aż po sukiennice ;]
a przy okazji jeszcze w Nowym Sączu i w pociagach na lini Nowy Sacz- Szczecin ;]
Odp: III edycja vlepek! - 19/08/2006 12:53
w Białymstoku kilka vlepek rozklejonych,pociag na trasie Szczecin-Białystok,PKS Białystok,Augustów,Mragowo tez, i 6 vlepek dalem Adrianowi Napierale bo go spotkalem w bialym.
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Odp: III edycja vlepek! - 21/08/2006 23:08
w szklarskiej pełno vlepek Pogońi oczywiście rozklejonych przezzemnie zerwałem duzo vlepek widzewa , łks ,lecha i arki.... w kaliszu ponad 80 kka-u vlepek zakończyło swój żywot w śmietniku
Odp: III edycja vlepek! - 28/08/2006 13:02
Taak Międzyzdroje całe we vlepkach Pogoni szczególnie Molo... Zerwałem dużo vlep innych klubów - między innymi: Widzewa Łódź, Ruchu Chorzów, Górnika Zabrze, Górnika Wałbrzych, Arki (1), GKSu Bot, GKSu Katowice, Śląska Wrocław, Lecha Poznań, RKSu, Zagłębia Lubin, Union Berlin (1), Lechii Gdańsk (1) Więcej nie pamiętam Ale zastąpiłem je arkuszem vlep Pogoni (chyba bez 2 bo nie zdążyłem nalepić przed wyjazdem) Ale niestety oprócz Wielu nalepek Pogoni, prawie na każdym znaku drogowym była vlepa Lecha która była mocno przyklejona i nie dało się zdrapać ;/ Dużo też Widzewa ale po moim zdrapywaniu dużo mniej :d
Odp: III edycja vlepek! - 30/08/2006 18:21
Nadbużańską wieś oblepiłem w 100% (na każdym znaku min. jedna vlepka), kilka vlep w Siedlcach, Siematyczach i pociągu relacji Szczecin - Terespol.
Odp: III edycja vlepek! - 24/09/2006 13:14
Na meczu z Łęczną vlepki były do kupienia w kiosku z pamiątkami koło sektora 6-7, gdyby mój kolega tego nie zauważył to bym to przegapił... naprawde fajne są te vlepki na żywo, duży format i fajne projekty ;]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775326 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.