Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 21:48
Ostatni mecz z Lechem to wyjazd, (no i wiadome wydarzenia).
Jest równiez taka zależnośc, że gdy jest jakaś oprawa to doping przez jakiś czas jest głośniejszy itd.
Własnie, jak tam sprawa vlepek?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 22:04
Ostatni czyli, ostatni jaki miał miejsce, ostani mecz jaki był, czyli ten w poprzedniej rundzie...
Ostatniego meczu z Lechem u siebie już nie pamiętam... ;D
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
właśnie tym.przeciez zaspół z jesieni miał się wogóle nie łapac do pierwszej 11.a tu grało 8.mówił że sciągnie gwiazdy,bedzie brazyliana europejskie puchary minimum a tu niewypał.cała Polska się śmieje z niego i Pogoni.
właśnie tym.przeciez zaspół z jesieni miał się wogóle nie łapac do pierwszej 11.a tu grało 8.mówił że sciągnie gwiazdy,bedzie brazyliana europejskie puchary minimum a tu niewypał.cała Polska się śmieje z niego i Pogoni.
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 22:39
Koncentruje się na piłce, zaprzestał nauki... portugalskiego, którą rozpoczął na obozie Pogoni w Brazylii.
- Zapał mi minął. To Brazylijczycy powinni uczyć się naszego języka, jeśli mieszkają w Polsce i tu pracują - uważa.
Wycinek wywiadu z Przemkie Kazmierczakiem - dobrze to ujal o to chodzi, jestesmy w Polsce i to oni powinni sie postarac o to zeby byc zrozumianym i rozumiec innych
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 01/05/2006 13:54
a ja jeszcze nawiąże do Waszego braku kasu na oprawy Czy sprzedaż vlep to jedyny sposób na zdobycie pieniędzy ? :> Nie wiem jak to u Was wygląda, więc zadam to dla Was banalne pytanie - czy przy odbywaniu się meczy po stadionie chodzą osoby z puszkami i zbierają pieniążki na oprawe ?
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 01/05/2006 18:55
jasne. Jakie pompy puszcza uczyl sie Portugalskiego tylko dlatego ze chcial zeby mu Dawid jakis klub zalatwil w brazzyli zapomnieliscie? ale przejzal na oczy ze zostanie i ze jest za drewniasty na brazylie tyle
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 02/05/2006 12:55
Peskovic i Matlak wybrani do 11 kolejki w programie Orange Ekstraklasa oraz w Przegladzie Sportowym - peskovic jest juz tam po raz 5 i ogolnie znajduje sie na 2 miejscu klasyfikacji najlepszych bramkarzy ligi polskiej
Może nie do końca trafiam z tematem, ale chcę wyrazić pewną opinię, tym razem nie tylko moją, ale również i moich znajomych, a także pewnie części kibiców.
Co się stało z oprawami na meczach Pogoni?
Jesnią kilkakrotnie dostawaliśmy Orange Fair Play, na koniec rundy też jakaś nagroda była, a na wiosnę sprawa znacznie podupadła.
Teraz jeśli już mamy do czynienia z jakąś oprawą, to tylko na początek meczu, a nie jak kiedyś również i w 60 minucie. Rozumiem, że przygotowanie choćby najmniejszej choreografii wymaga poświęcenia czasu przed, jak i na meczu, ale chyba warto?
Jakos nie przypominam sobie zebys pomagal w oprawie meczow wiec pewnie nawet nie wiesz ile to jest roboty. Przy meczach co 3 dni, te parenascie osob ktore organizuja oprawy po prostu sie nie wyrabia (matury, uczelnia, praca). Pewnie ze zawsze mozna pomachac flagami na kijach, no ale ten etap to juz chyba mamy za soba. No i ostatnia ale i najwazniejsza rzecz - uklad trybun. Po prostu u nas musi byc odpowiednia frekwencja zeby cos ulozyc - rozlozyc, a przy obecnych tlumach rzedu 5-6 tysiecy nie ma na to szans. Nasz stadion to nie Legia czy Wisla gdzie chocby nie wiem jak malo osob przyszlo to trybuna otwarta jest pelna
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 04/05/2006 09:18
Tak się złożyło, że kilka razy pomagałem w oprawach na meczach, wiem, co to przyjazdy kilka godzin przed meczem na stadion by cośik fajnego przygotowac, a to i tak już tylko koncówy etap pracy...
(te osoby, które pomagały wtedy pewnie i teraz by to robiły)
Ostatnio edytowany przez: Plum, 4 maja 2006, 12:01 [2 raz(y)]
Przy meczach co 3 dni, te parenascie osob ktore organizuja oprawy po prostu sie nie wyrabia (matury, uczelnia, praca).No i ostatnia ale i najwazniejsza rzecz - uklad trybun. Po prostu u nas musi byc odpowiednia frekwencja zeby cos ulozyc - rozlozyc, a przy obecnych tlumach rzedu 5-6 tysiecy nie ma na to szans. Nasz stadion to nie Legia czy Wisla gdzie chocby nie wiem jak malo osob przyszlo to trybuna otwarta jest pelna
Moze czas Zwiekszyc grono osob robicych oprawy? Jak te kilkanascie osob robi oprawe na kilka/kilkanascie tysiecy osob i sie nie wyrabia,byloby wiecej osob,wieksze pole manewru.A tak niektorzy niemaja czasu i niema oprawy?A co do opraw na 5-6tys. wydaje mi sie ze zawsze mozna cos wymyslec,Mlyn zawsze jest przynajmniej w polowie pelny(moze poza Odra) wystarczy tylko ludzmi porozmieszac i tyle.Nie to zebym sie czepial tylko Plum ma po czesci racje,pozdrawiam.
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 04/05/2006 17:08
Mam pewien pomysł tylko nie tyrajcie mnie odrazu i sora ż nie w temacie.Zaóważyłem na paru forach innych klubów że są różne akcje na jednej była taka ciekawa nazywałą się "grosik".Polegałą ona na tym że zbierano na meczach wysyłano w sklepach dawano różne drobniaki które szły na sprawy kibicowskie pomyślałem więc czemu by nie u nas zrobic coś takiego na coś by starczyło co nie?
Tak się złożyło, że kilka razy pomagałem w oprawach na meczach, wiem, co to przyjazdy kilka godzin przed meczem na stadion by cośik fajnego przygotowac, a to i tak już tylko koncówy etap pracy...
(te osoby, które pomagały wtedy pewnie i teraz by to robiły)
Tak, tyle ze te pare godzin przed meczem to jest deser a najwieksza robota jest pare(nascie) dni przed.
Moze czas Zwiekszyc grono osob robicych oprawy? Jak te kilkanascie osob robi oprawe na kilka/kilkanascie tysiecy osob i sie nie wyrabia,byloby wiecej osob,wieksze pole manewru
Tak tyle ze jakos tlumow chetnych do pomocy nie widac...
A tak niektorzy niemaja czasu i niema oprawy?
Tak, niektorzy nie maja czasu myslec 24h na dobe o oprawach, flagach, zbiorkach, akcjach, plakatach wyjazdach itd bo czasem trzeba tez spac...
co do opraw na 5-6tys. wydaje mi sie ze zawsze mozna cos wymyslec
No to juz zostalo wspomniane wczesniej ze "cos" to nas juz za bardzo nie interesuje. Pozatym ostatnie mecze to akcje nieco innego typu, bo ciezko robic oprawe w pare dni po smierci legendy albo udawac ze wszystko jest ok po wypowiedziach pokroju "Pogoń bedzie brazyliska albo zadna". I zdaj sobie sprawe ze chocby dobrze dopracowany transparent to tez kilka godzin roboty i tylez samo czasu przygotowan. Pzdr
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 05/05/2006 19:14
Rozumiem, że wstyd byłby przed całą Polską gdybyśmy po prostu pomachali flagami na meczu, albo użyli takich wiejskich gadżetów, jak konfetti, czy serpentyny?
Rozumiem, że wstyd byłby przed całą Polską gdybyśmy po prostu pomachali flagami na meczu, albo użyli takich wiejskich gadżetów, jak konfetti, czy serpentyny?
Ludzie, bez przesady.
To łap nożyczki i tnij konfetti, biegaj po sklepach i zbieraj serpentyny, masz czas do następnej soboty. Albo pozamykajcie te ryje bo dość aby lamusy dykotwały tym co na Pogoni zapierdalają, co mają robić. Skoro tylu was jest to zakładajcie grupę ultras i opraw będzie dwa razy więcej .
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775310 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.