spokojnie sa tu pierwszy raz,``stara`` Pogon tez robila sobie czesto wycieczki do Galaxy...i nie dziwie sie ze kupili konsole,pewnie PS2 do tego ISS czy Fifka do tego skrzynka lub 2 i z hotelu niema po co wychodzic
edit: zaraz zaczyna sie ``Dzien Dobry TVn`` cos o Pogoni ma byc
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 09:14
Juz jest i ten pseudo znawca piłki z magazynu Orange Ekstraklasa znowu głupoty pieprzy. Czy juz w TVN nie ma ludzi którzy trochę lepiej się na tym znają?
Juz jest i ten pseudo znawca piłki z magazynu Orange Ekstraklasa znowu głupoty pieprzy. Czy juz w TVN nie ma ludzi którzy trochę lepiej się na tym znają?
Pierdoły i tyle gadali , Salak jest biedny i tyle ,mam nadzieje że dzisiaj nasi zamkną tym wszystkim dupką mordki i pokażą dobrą gre!
Do boju MKS!!!
Pierdoły i tyle gadali , Salak jest biedny i tyle ,mam nadzieje że dzisiaj nasi zamkną tym wszystkim dupką mordki i pokażą dobrą gre!
Do boju MKS!!!
a mi sie najbardziej podobala "pani" Kinga
"Zobaczycie Pogon dzis was wszytkich zaskoczy, ja trzymam kciuki za wszystkich brazylijczykow grajacych w Pogoni" ..
odrazu widac ze w Warszawie jest tylko (L)egia
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 09:26
Zalosne to ten frajer co prowadzi ten`` Magazyn Ligowy`` zreszta syf jakich malo...nawet nie byl w stanie wymienic zadnego pilkarza,a spytala sie go Kinga czy zna kogos a ten odrazu zmienil temat ze jedynym znanym jest trener.....ale frajer kogo oni tam zaprosili...ciekawe co bedzie jak Pogon dzis wygra czy dalej beda pukac sie w czolo...jeszcze cos ma byc o Pogoni....
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 09:51
myślałem że coś ciekawego będzie, specjalnie wstałem wcześnie a tu taka chujnia :/ utwierdzilem się tylko w przekonaniu ze poziom sportu w tvn jeszcze dłuuugo nie osiągnie tego co prezentuje chociażby C+ . A ten salak to w ogóle jedno wielkie nieporozumienie, równie dobrze do prowadzenia magazynu ligowego mogliby zatrudnic tą babe od biustonoszy która gadała przed nim... chociaz podejrzewam że i tak wykazałaby się większą znajomością tematu
Ostatnio edytowany przez: Cywil, 11 marca 2006, 10:24 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 11:10
ups gardloboli .. .ale dam rade Holinex w domu jest
kurde ... chcialbym zobaczyc 11osob zapierdalajacych po boisku ...
gardziela przygotowywuja sie powoli .. ... jajka ida
Odp: Pogoń - Amica - 11/03/2006 11:54
w tym że zawodnicy Pogoni Szczecin nie przepadają za zimnem a jak do przerwy będą dostawać 0:3 to sporo ludzi sobie odpusci i pojdą do domu po przeciesz po co patrzeć w minusowej temperaturze jak dostają kolejne bramki
w tym że zawodnicy Pogoni Szczecin nie przepadają za zimnem a jak do przerwy będą dostawać 0:3 to sporo ludzi sobie odpusci i pojdą do domu po przeciesz po co patrzeć w minusowej temperaturze jak dostają kolejne bramki
No i Pójdą to pójdą nikt nikogo na siłę nie trzyma na stadionie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815255 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.