Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Podgrzewana murawa na Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jey - M
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7569 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 17:51
dzisiejsza fotka okolo godziny 12
Obrazek jpg wstawiony na forum

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
kosmos22
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 18:09
Właśnie patzryłem na stronie Lecha w ich foto to oni taki stan jak my dziś mieli około 2.12 a trawe skończyli kłasć 10.12 czyli jak by nie liczyć jeszcze 7-8 dni zostało do końca naszej udrenki,ale oni w Poznaniu te rurki zasypali w jeden dzien a na naszym stadionie orły z Warszawy chyba już 2 dzień walczą żeby je zasypać

Lipnowiak
Kibic
Na forum od 7283 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 18:50
Wiecie co to na co patrze to wstyd paranoja porażka i wogule Klub przeciez może stracić na nieskonczeniu prac w terminie a Firma która przygotowuje stadion tak się spieszy że dała 1 kopareczke i 5 gostków Przeciez to jest śmieszne i możliwe tylko w Polsce. Jakby podwoili ilośc pracowników lub nawet potroili to byłby już dawno świety spokój. ALe jak ktoś chce coś zrobić najtańszym kosztem to tak to jest Ja rownięz jesli by nieskonczyli prac żadałbym odszkodowania!!
Ludzie niech oni się biora za robote

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 18:53

Lipnowiak napisał:  
Wiecie co to na co patrze to wstyd paranoja porażka i wogule Klub przeciez może stracić na nieskonczeniu prac w terminie a Firma która przygotowuje stadion tak się spieszy że dała 1 kopareczke i 5 gostków Przeciez to jest śmieszne i możliwe tylko w Polsce. Jakby podwoili ilośc pracowników lub nawet potroili to byłby już dawno świety spokój. ALe jak ktoś chce coś zrobić najtańszym kosztem to tak to jest Ja rownięz jesli by nieskonczyli prac żadałbym odszkodowania!!

ale po co oni maja zapierdalac jak trawe dopiero na wtorek zamowili??;) do tego czasu zdazalol

100% PD
Lipnowiak
Kibic
Na forum od 7283 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 19:00
WIecie co Szkoda że na Sobote nie zamowili!!!!!!!!!!

MzP
Kibic
Na forum od 7396 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 19:00

trib napisał:  

Lipnowiak napisał:  

ale po co oni maja zapierdalac jak trawe dopiero na wtorek zamowili??;) do tego czasu zdazalol

Wydaje mi się, że po to, aby we wtorek jak murawa przyjedzie nie okazało się, że oni nie skończyli jeszcze zakopywać tychże rurek a przy tempie i zaangażowaniu tychże pracowników wszystko jest możliwe :]

Walka człowieka przeciw władzy jest walką pamięci przeciw zapomnieniu. Pogoń szczecińska albo żadna!!!
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 19:04
Tak wyglądała murawa o godzinie 15:00 CLICK !!

Szczecińska albo żadna!
Lipnowiak
Kibic
Na forum od 7283 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 19:11
Nawet nie żdażyli ale jaja , jak niezdąza to tylko przez swoją głupote zamiast trawe zamowić na dużo wczesniej to oni na wtorek hehe to są jaja Przeciez kurde płyte boiska mogli zakryć czymś zeby tego śniegu nie napadało na murawe ja niewiem co to za firma bezmyślna

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 19:20
Cos tam sie rusza....zobaczymy we Wtorek jak przyjada z trawa( o ile opoznienia niebedzie) i ile czasu im zajmie rozlozenie jej teraz to sobie moze robic 5 osob bo do wtorku maja czas a juz widac ze koncza,ale od wtorku z rozkladaniem trawy powinni zwolac jeszcze z 20osob zeby jak najszybciej sie z tym uporac.....a jak bedzie zobaczymy.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
chicago
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 19:26
To co 15.00 we Wtorek ustawiamy sie na stadionie i dopingujemy ekipe żeby ruszyła D i zrobiła raz dwa murawe trzeba na nich presje wywrzeć, ponadzorujemy ich żeby sie nie obijali :P:D

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 19:31
PONAWIAM !

jezeli macie jakies fotki aktualne z murawy, i jestescie moze codziennie przejazdem kolo stadionu i zawitacie tam to pstryknijcie pare fotek i podeslijcie do nas...

o ktorej we wtorek ma ta trawa byc ?

kosmos22
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 19:43
Oni kładą dopiero pierwszą warstwe ziemi z tego co mówił ten ich cały boss mają być dwie warstwy jak przykryją te cholerne rurki i ubiją tą warste to bedą kłaśc dopiero następną ziemie na której bedzie kładziona trawka czyli tego czasu za dużo nie mają do wtorku,bo jutro pewnie chłopaki przejdą się do koscioła póżniej zjedzą obiad i na dwie godzinki na stadion

Jey - M
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 19:52

JuN napisał:  
PONAWIAM !

jezeli macie jakies fotki aktualne z murawy, i jestescie moze codziennie przejazdem kolo stadionu i zawitacie tam to pstryknijcie pare fotek i podeslijcie do nas...

JuN podaj mi swojego maila to ci podesle kilka fotek z dzisiaj:)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 20:08
19:38 - jupitery wylaczone ... oj :/

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 20:10

maniek^^ napisał:  
19:38 - jupitery wylaczone ... oj :/

Oszczędzają, z latarkami zapierdalają.. co ty nie wiedziałeś? :D

Szczecińska albo żadna!
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 20:13

RysieK napisał:  

JuN napisał:  
PONAWIAM !

[email protected] - slijcie do Macieq

Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 20:36

JuN napisał:  
PONAWIAM !

JUN z tego co ja wiem ma byc trawka ganja o 10.oo ... ale nieoficjalne zrodla :)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 21:41

JuN napisał:  

RysieK napisał:  

JuN napisał:  
PONAWIAM !

[email protected] - slijcie do Macieq

Próbowałem wysłać kilka fotek na ten adres ale wyskoczył błąd adresu. Wysłałem na maila [email protected]. Chyba dojdzie?

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
AS.
Kibic
Na forum od 7753 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 22:23
Jednego qrwa nie moge zrozumieć, gleba zmarznięta na dwa metry, czy na 65 cm, jaka to różnica ? Cz nie można było tych pieprzonych rurek zasypać ziemią i włączyć ogrzewanie zamiast taczkami wywozić śnieg?

POGOŃ SZCZECIN
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 18/02/2006 22:32

AS-72 napisał:  
Jednego qrwa nie moge zrozumieć, gleba zmarznięta na dwa metry, czy na 65 cm, jaka to różnica ? Cz nie można było tych pieprzonych rurek zasypać ziemią i włączyć ogrzewanie zamiast taczkami wywozić śnieg?

Przecież już wszystko chyba jest pod kontrolą to po co się ciśniesz? We wtorek będzie trawa i do wtorku ziemia będzie rozsypana na 99%.

Szczecińska albo żadna!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815238 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005