Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Cracovia 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Praga Płd
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7419 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 18:07

Luk2 napisał:  

Praga Płd napisał:  

Luk2 napisał:  
obiektywnie mowiac sedzia mylil sie w obie strony. rozmawialem z kolegami ktorzy ogladali mecz na C+ i podobno karnego na Edim nie bylo, ale po jakims faulu na Kazmierczaku sie nalezal.

najwazniejsze ze oprawa na plus. jestem zadowolony ze i swoja cegielke w nia wlozylem :)

Ja tez ogladalem mecz na C+ i powiem Ci, ze na Edim faul byl.Juz troche w zyciu sedziowalem spotkan i k.rwa nie rozumiem jak taki czlowiek moze sedziowac w I lidze. To jest jakies nieporozumienie.
A co do gry Pogoni to niestety bardzo slabiutko. Druga linia nie istniala. Tralka na lawe!!!

kolejny sedzia ??? :D

No tak sie zlozylo :D

WYCHOWANY NA POGONI
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7502 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 18:11
Ale Pogoń dała dypy.Miała szanse podskoczyc w tabeli,popisac się przed publicznością i wszystko spiepszyli!!Grali bez pomysłu beznadziejnie.co oni mają na myśli.Ja nie pamiętam dobrzego meczu u Siebie.Nie potrafia wygrywac u siebie.Z kim będą wygraywac u sibie?Przegrali z cracovią zremisowali z GKS,Górnikiem,Legią tyle punktór straty a można było miec komplet.Ja nadal nie mam przekonania do Panika,nie wiem co ma na mysli czy on jest słaby czy piłkarze czy on i piłkarze ,nie wiem.Trałka już kilka spotkań gra źle,Divecky jesen mecz zagrasł dobrze i już wrócił do swojej "formy" ale to pupilek Panika.Może będzie lepiej ale chyba nie za Panika.Beznadziejny mecz,bez walki.ALE ZAJEBISTY DOPING!!!!!!!!!!Trzba nastaić drużyna aby grali od początku meczu do końca a nie jak Pogoń jak stracą bramke to zaczynają "grać".To Pogoń powinna strzelić w 95 min a nie Cracovia.Może ten zimny kubeł coś poprawi.CZY WYGRYWASZ CZY NIE.....

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Zieny
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 18:19

R0b3rt napisał:  
Hm rozumiem ze zapierdalali z oprawa od rana (chwala im za to bo wyszlo zajebiscie) ale to powod do tego zeby mieli nie spiewac? chyba pracujac nad oprawa nie pracowali gardlem, ale dobra nvm - przypierdalam sie o nic bo jeszcze wkurwiony jestem od wczoraj :/

ja robilem przy oprawie i takze spiewalem caly mecz, ale wiedz ze jak sie jest kilka godzin na stadioniei zaduwa to i spiewac juz sie zbytnio nikomu nie chce. o[prawa bardzo dobra, wkurwilo mnie jak zaczal ktos( nie wiem kto zaczal) spiewac po co wy geracie jak wy kibicow nie macie, a przeciez Craxa ma kibicow. Cabaj chu..

Łobez zawsze z Pogonią
.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 19:10
Obrazek jpg wstawiony na forum

Nie bedę tego komentował bo chyba nie trzeba...

crls
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 21:45
taka ciekawostka, z komentarzy na v.pl :

"Podziękujmy tym pajacom od dymów. Dymcie sobie pod urzędem miasta barany. Jakby nie zasmrodzili boiska to mecz byłby przedłużony o 2 minuty. I zakończył by się remisem. Sprawiedliwym. Bo dziś Pogoń zagrała tak beznadziejnie, że nie zasłużyła na nic więcej jak remis"
/ ciekawski /

"Pogoń przegrala dzieki swoim "kibicom" bo wtedy kiedy zaczeli naprade dobrą gre "kibice" odpalili race i mecz został przerwany a może właśnie wtedy może padłby dla nas gol bo na to sie zanosiło. Panowie "kibice" zastanówcie sie nad tym!!!"
/ Rob /

"Koniec z fajerwerkami!!! To nie Dni Morza. W Europie już dawno nie ma tych odpustowych opraw. Nie mówię, że przez to, co było w 75 min. przegraliśmy, ale..."
/ x-zone /

i z oficjalki:

"Prośba do tzw. Młodych Wilków - nie odpalajcie rac, które zadymiają boisko tak, że trzeba przerywać mecz na kilka minut akurat wtedy, gdy nasi mają ciąg na bramkę. To wygladało jakbyście chcieli naszych piłkarzy wybić z rytmu... Trzeba trochę myśleć i przewidywać. "
/ Zawiedziony /

i na koniec taka ciekawostka jezykowa:D :

"wczorajszy mecz to normalnie poraszka z crakowią
/ sdkjfkvjdf / "

"Czy oni chcą grac przy pustych trybunach? Bo ja sondze ze nie. Ale cóż trzeba zapomnieć o tej porazce i wygrywać nastepne mecze. Trzeba wziąśc sie do roboty. "

ogolnie to mozna sobie poprawic humor czytajac co poniektore posty:D

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
OnaMks
Kibic
Na forum od 7607 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 21:49
wiesz nie za czesto sie wpisuje na forum wiec nie wiedzialam jak ... pozdro :)

Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 21:56
Oprawa najlepsza od wielu, wielu tygodni :)
Doping pewnie bylby lepszy, gdyby wynik meczu byl korzystny i gdyby Cracovie wczesniej wpuscili.
Jedno i drugie zawsze mobilizuje.
Borski kolejny raz pokazal, ze nie powinien zmienic zawod. Co do karnych, to w dwoch przypadkach byly ewidentne. W duzej mierze karnych nie gwizda nam przez Milara, ktory kladzie sie przynajmniej kilka razy w ciagu kazdego meczu. Juz w zeszlym sezonie byla o tym mowa, jednak sam zainteresowany nie robi nic zeby to zmienic.
Pogon zagrala kiepsko, remis bylby sprawiedliwy. Gol dla Cracovii zniszczyl mnie psychicznie. W ten wieczor, jak w zaden inny, zalezalo mi na zwyciestwie.
Nie ma co zwalac tylko na sedziego. Grajac taki futbol daleko nie zajdziemy.

1948
Kuba L.
Kibic
Na forum od 7528 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 22:27
Podpisuje sie obiema rekoma pod postem Steryda.
A post pisze, by pogratulowac Młodym Wilkom -
naprawde swietne pomysly macie (szczegolnie napis POGOŃ z takiego "materiału")
cieszy tez, ze da rade takie cudeńka zrobić z pieniedzy jedynie kibicowskich.

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 22:29
Szkoda ze niektóre osoby, nie potrafią zrozumieć, że choragiewki położone są tam ponieważ tak ma być! :/

Ale mimo tego udało sie stworzyć to co miało wyjść.

Z daleka nie będzie widać.
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 22:33
buhahahaha normalnie leze. Ale mnie te komentarze rozjebaly. "Gdyby nie te dymy, to bysmy wygrali". O kurwa normalnie zaraz pekne. Normalnie lole nie z tej ziemi.

No i rekoma i nogami podpisuje sie pod slowami Ziemiaka. Gowniarstwo nie potrafi uszanowac pracy jaka sie wklada w te oprawy. Aha nie tylko pracy ale i serca. A oni po prostu sobie wchodza i przekladaja.

Ale dobrze ze wyszlo, bo tuz przed meczem mialem obawy ze cala nasza praca pojdzie w pizdu.

edit: Praga Płd, podbij na gg, mam sprawe.

Ostatnio edytowany przez: Luk Luk, 22 października 2005, 22:41 [1 raz(y)]

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
ukochana Pogoń
Kibic
Na forum od 7410 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 23:21
Jeszcze nigdy takiej oprawy nie widziałem nigdzie te oprawy były zaj.....te sektorówki rozwienięte na raz race to wszytko by było takie piekne jak by Pogon wygrała.Chyba całe miasto by sie bawiło.Tylko jak zwykle sedzia dał dupy na maxa .Czasami tak sobie myśle że ten PZPN chyba nas nielubi bo co mecz jest tak.Ale wiadomo jakby nasi lepiej grali to tesz do takich sytuacji by niedochodziło,a grali nie powiem jak w1połowie nie dało sie oglądać meczu.A ja jak nielubie cabaja to tak samo bojarskiego dwaj pajace zawsze podkuszający kibiców do wyzwisk itp.

ZDR
Kibic
Na forum od 8394 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 23:58

77 napisał:  

serce w pasy napisał:  
Teraz to sędzia zły a jak Ptak kupił wam mecz w Krakowie w IIlidze u Zyro toście dziady pisali że Craxa znowu płacze, ten się śmieje co się śmieje ostatni. Cwaniaczki.
Myślicie że każdy mecz będziecie wygrywać po zdobytej bramce ręką przez płaczka Milara

śmiać to się będziemy jak odpadniecie z Pucharu Polski z Kujawiakiem, albo z nami! Na koniec sezonu też się pośmiejemy, bo będziemy wyżej od sraxy!

...i napisz jeszcze ze im wpierdol spuscisz.

eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 08:36
"Podziękujmy tym pajacom od dymów. Dymcie sobie pod urzędem miasta barany. Jakby nie zasmrodzili boiska to mecz byłby przedłużony o 2 minuty. I zakończył by się remisem. Sprawiedliwym. Bo dziś Pogoń zagrała tak beznadziejnie, że nie zasłużyła na nic więcej jak remis"
/ ciekawski /

Leze i kwiczeglupek. Poprawilem sobie humor z rana:D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
krzysieek
Kibic
Na forum od 7813 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 08:45
Szkoda straconych punktów , Pogoń zagrała przeciętny mecz w pierwszej połowie wręcz beznadziejnie , zle się stało iż obudzili się dopiero po utracie bramki mecz mimo nie najlepszej dyspozycji drużyny był spokojnie do wygrania . Bardzo dobrze na boisko wprowadził się Elokan moim zdaniem zasługuje na pierwszy skład w tej formie żal tej nie wykorzystanej sytuacji z 90 minuty mogło być 2:1 dla nas . Co do sędziego to nie ma sensu komentować nawet jego decyzji ... . Bardzo duże brawa za oprawe , szkoda że doping już nie stał na tak wysokim poziomie w drugiej połowie było już dobrze na co wpływ miała lepsza gra Pogoni i wejście kibiców Pasów . Czy wygrywasz czy nie ..... :D

AMS
Kibic
Na forum od 7675 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 10:16
Mam problem z odtworzeniem opraw tzn zaczyna sie a po 3-4 sek zacina i stoi i to w dwoch programach i nie ma glosu

A ja i tak wierzyc nie przestane...
Szczeper
Kibic
Na forum od 7610 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 10:58

Pogon v Wieden napisał:  
Mam problem z odtworzeniem opraw tzn zaczyna sie a po 3-4 sek zacina i stoi i to w dwoch programach i nie ma glosu

ja odtworzylem w Winampie(w bestplayerze ostatnio byl pokaz slajdów) i wszytko było w porządku:)

###Pogoń Szczecin&Legia Warszawa - na zawsze razem###
fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 11:33

kamil334 napisał:  

Pogon v Wieden napisał:  

ja odtworzylem w Winampie(w bestplayerze ostatnio byl pokaz slajdów) i wszytko było w porządku:)

Ja odtwarzam na WMP10, próbowałem równierz na PowerDVD i na jaednym i drugim jest cacy.

Cytat:  
/ ciekawski /

Leze i kwicze. Poprawilem sobie humor z rana

no i kwicz sobie do usranej śmierci, ale fakt jest taki że faktycznie Pogoń została wybita z uderzenia!!!

Ostatnio edytowany przez: fan57, 23 października 2005, 12:33 [1 raz(y)]

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 11:54
tu chyba nie chodzi o program do odtwarzania tylko o odpowiedni Codec, sciagnij jakiegos Mega_codeca i wszystko bedzie chodzic. bo program to obojetnie jaki nawet WMP.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
crls
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 13:20

fan57 napisał:  

no i kwicz sobie do usranej śmierci, ale fakt jest taki że faktycznie Pogoń została wybita z uderzenia!!!

nie badz smieszny! fakt jest taki ze od poczatku grali jak placki i nie szukaj usprawiedliwienia porazki w tym ze zostali wybici z rytmu. jakiego rytmu? z drugiej strony mieli chwile czasu zeby odpoczac i powinni zapierdalac jeszcze szybciej:D teraz mozna sobie gdybac, a tacy malkontenci jak ty zawsze sie znajda i beda szukac przyczyn porazki na trybunach zamiast boisku...

"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7811 dni

Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 13:46
Niestety taka prawda, ze ta przerwa nie wybila z uderzenia Pogoni tylko Cracovia zlapala drugi oddech... Ale w tym wypadku nie wynik byl najwazniejszy :]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832094 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005