Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 18:11
Ale Pogoń dała dypy.Miała szanse podskoczyc w tabeli,popisac się przed publicznością i wszystko spiepszyli!!Grali bez pomysłu beznadziejnie.co oni mają na myśli.Ja nie pamiętam dobrzego meczu u Siebie.Nie potrafia wygrywac u siebie.Z kim będą wygraywac u sibie?Przegrali z cracovią zremisowali z GKS,Górnikiem,Legią tyle punktór straty a można było miec komplet.Ja nadal nie mam przekonania do Panika,nie wiem co ma na mysli czy on jest słaby czy piłkarze czy on i piłkarze ,nie wiem.Trałka już kilka spotkań gra źle,Divecky jesen mecz zagrasł dobrze i już wrócił do swojej "formy" ale to pupilek Panika.Może będzie lepiej ale chyba nie za Panika.Beznadziejny mecz,bez walki.ALE ZAJEBISTY DOPING!!!!!!!!!!Trzba nastaić drużyna aby grali od początku meczu do końca a nie jak Pogoń jak stracą bramke to zaczynają "grać".To Pogoń powinna strzelić w 95 min a nie Cracovia.Może ten zimny kubeł coś poprawi.CZY WYGRYWASZ CZY NIE.....
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Hm rozumiem ze zapierdalali z oprawa od rana (chwala im za to bo wyszlo zajebiscie) ale to powod do tego zeby mieli nie spiewac? chyba pracujac nad oprawa nie pracowali gardlem, ale dobra nvm - przypierdalam sie o nic bo jeszcze wkurwiony jestem od wczoraj :/
ja robilem przy oprawie i takze spiewalem caly mecz, ale wiedz ze jak sie jest kilka godzin na stadioniei zaduwa to i spiewac juz sie zbytnio nikomu nie chce. o[prawa bardzo dobra, wkurwilo mnie jak zaczal ktos( nie wiem kto zaczal) spiewac po co wy geracie jak wy kibicow nie macie, a przeciez Craxa ma kibicow. Cabaj chu..
"Podziękujmy tym pajacom od dymów. Dymcie sobie pod urzędem miasta barany. Jakby nie zasmrodzili boiska to mecz byłby przedłużony o 2 minuty. I zakończył by się remisem. Sprawiedliwym. Bo dziś Pogoń zagrała tak beznadziejnie, że nie zasłużyła na nic więcej jak remis"
/ ciekawski /
"Pogoń przegrala dzieki swoim "kibicom" bo wtedy kiedy zaczeli naprade dobrą gre "kibice" odpalili race i mecz został przerwany a może właśnie wtedy może padłby dla nas gol bo na to sie zanosiło. Panowie "kibice" zastanówcie sie nad tym!!!"
/ Rob /
"Koniec z fajerwerkami!!! To nie Dni Morza. W Europie już dawno nie ma tych odpustowych opraw. Nie mówię, że przez to, co było w 75 min. przegraliśmy, ale..."
/ x-zone /
i z oficjalki:
"Prośba do tzw. Młodych Wilków - nie odpalajcie rac, które zadymiają boisko tak, że trzeba przerywać mecz na kilka minut akurat wtedy, gdy nasi mają ciąg na bramkę. To wygladało jakbyście chcieli naszych piłkarzy wybić z rytmu... Trzeba trochę myśleć i przewidywać. "
/ Zawiedziony /
i na koniec taka ciekawostka jezykowa :
"wczorajszy mecz to normalnie poraszka z crakowią
/ sdkjfkvjdf / "
"Czy oni chcą grac przy pustych trybunach? Bo ja sondze ze nie. Ale cóż trzeba zapomnieć o tej porazce i wygrywać nastepne mecze. Trzeba wziąśc sie do roboty. "
ogolnie to mozna sobie poprawic humor czytajac co poniektore posty
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 21:56
Oprawa najlepsza od wielu, wielu tygodni
Doping pewnie bylby lepszy, gdyby wynik meczu byl korzystny i gdyby Cracovie wczesniej wpuscili.
Jedno i drugie zawsze mobilizuje.
Borski kolejny raz pokazal, ze nie powinien zmienic zawod. Co do karnych, to w dwoch przypadkach byly ewidentne. W duzej mierze karnych nie gwizda nam przez Milara, ktory kladzie sie przynajmniej kilka razy w ciagu kazdego meczu. Juz w zeszlym sezonie byla o tym mowa, jednak sam zainteresowany nie robi nic zeby to zmienic.
Pogon zagrala kiepsko, remis bylby sprawiedliwy. Gol dla Cracovii zniszczyl mnie psychicznie. W ten wieczor, jak w zaden inny, zalezalo mi na zwyciestwie.
Nie ma co zwalac tylko na sedziego. Grajac taki futbol daleko nie zajdziemy.
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 22:27
Podpisuje sie obiema rekoma pod postem Steryda.
A post pisze, by pogratulowac Młodym Wilkom -
naprawde swietne pomysly macie (szczegolnie napis POGOŃ z takiego "materiału")
cieszy tez, ze da rade takie cudeńka zrobić z pieniedzy jedynie kibicowskich.
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 22:33
buhahahaha normalnie leze. Ale mnie te komentarze rozjebaly. "Gdyby nie te dymy, to bysmy wygrali". O kurwa normalnie zaraz pekne. Normalnie lole nie z tej ziemi.
No i rekoma i nogami podpisuje sie pod slowami Ziemiaka. Gowniarstwo nie potrafi uszanowac pracy jaka sie wklada w te oprawy. Aha nie tylko pracy ale i serca. A oni po prostu sobie wchodza i przekladaja.
Ale dobrze ze wyszlo, bo tuz przed meczem mialem obawy ze cala nasza praca pojdzie w pizdu.
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 22/10/2005 23:21
Jeszcze nigdy takiej oprawy nie widziałem nigdzie te oprawy były zaj.....te sektorówki rozwienięte na raz race to wszytko by było takie piekne jak by Pogon wygrała.Chyba całe miasto by sie bawiło.Tylko jak zwykle sedzia dał dupy na maxa .Czasami tak sobie myśle że ten PZPN chyba nas nielubi bo co mecz jest tak.Ale wiadomo jakby nasi lepiej grali to tesz do takich sytuacji by niedochodziło,a grali nie powiem jak w1połowie nie dało sie oglądać meczu.A ja jak nielubie cabaja to tak samo bojarskiego dwaj pajace zawsze podkuszający kibiców do wyzwisk itp.
Teraz to sędzia zły a jak Ptak kupił wam mecz w Krakowie w IIlidze u Zyro toście dziady pisali że Craxa znowu płacze, ten się śmieje co się śmieje ostatni. Cwaniaczki.
Myślicie że każdy mecz będziecie wygrywać po zdobytej bramce ręką przez płaczka Milara
śmiać to się będziemy jak odpadniecie z Pucharu Polski z Kujawiakiem, albo z nami! Na koniec sezonu też się pośmiejemy, bo będziemy wyżej od sraxy!
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 08:36"Podziękujmy tym pajacom od dymów. Dymcie sobie pod urzędem miasta barany. Jakby nie zasmrodzili boiska to mecz byłby przedłużony o 2 minuty. I zakończył by się remisem. Sprawiedliwym. Bo dziś Pogoń zagrała tak beznadziejnie, że nie zasłużyła na nic więcej jak remis"
/ ciekawski /
Leze i kwicze. Poprawilem sobie humor z rana
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 08:45
Szkoda straconych punktów , Pogoń zagrała przeciętny mecz w pierwszej połowie wręcz beznadziejnie , zle się stało iż obudzili się dopiero po utracie bramki mecz mimo nie najlepszej dyspozycji drużyny był spokojnie do wygrania . Bardzo dobrze na boisko wprowadził się Elokan moim zdaniem zasługuje na pierwszy skład w tej formie żal tej nie wykorzystanej sytuacji z 90 minuty mogło być 2:1 dla nas . Co do sędziego to nie ma sensu komentować nawet jego decyzji ... . Bardzo duże brawa za oprawe , szkoda że doping już nie stał na tak wysokim poziomie w drugiej połowie było już dobrze na co wpływ miała lepsza gra Pogoni i wejście kibiców Pasów . Czy wygrywasz czy nie .....
Mam problem z odtworzeniem opraw tzn zaczyna sie a po 3-4 sek zacina i stoi i to w dwoch programach i nie ma glosu
ja odtworzylem w Winampie(w bestplayerze ostatnio byl pokaz slajdów) i wszytko było w porządku
Ja odtwarzam na WMP10, próbowałem równierz na PowerDVD i na jaednym i drugim jest cacy.
"Podziękujmy tym pajacom od dymów. Dymcie sobie pod urzędem miasta barany. Jakby nie zasmrodzili boiska to mecz byłby przedłużony o 2 minuty. I zakończył by się remisem. Sprawiedliwym. Bo dziś Pogoń zagrała tak beznadziejnie, że nie zasłużyła na nic więcej jak remis"
/ ciekawski /
Leze i kwicze. Poprawilem sobie humor z rana
no i kwicz sobie do usranej śmierci, ale fakt jest taki że faktycznie Pogoń została wybita z uderzenia!!!
Ostatnio edytowany przez: fan57, 23 października 2005, 12:33 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 11:54
tu chyba nie chodzi o program do odtwarzania tylko o odpowiedni Codec, sciagnij jakiegos Mega_codeca i wszystko bedzie chodzic. bo program to obojetnie jaki nawet WMP.
no i kwicz sobie do usranej śmierci, ale fakt jest taki że faktycznie Pogoń została wybita z uderzenia!!!
nie badz smieszny! fakt jest taki ze od poczatku grali jak placki i nie szukaj usprawiedliwienia porazki w tym ze zostali wybici z rytmu. jakiego rytmu? z drugiej strony mieli chwile czasu zeby odpoczac i powinni zapierdalac jeszcze szybciej teraz mozna sobie gdybac, a tacy malkontenci jak ty zawsze sie znajda i beda szukac przyczyn porazki na trybunach zamiast boisku...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Odp: Pogoń - Cracovia 1:2 - 23/10/2005 13:46
Niestety taka prawda, ze ta przerwa nie wybila z uderzenia Pogoni tylko Cracovia zlapala drugi oddech... Ale w tym wypadku nie wynik byl najwazniejszy
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832094 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.