Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> List Antoniego Ptaka do kibiców << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
bos_man
*uciszony
IP: zapisany
Na forum od 7631 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 11/10/2005 22:16
Ale my nie mamy tak ciekawej IV ligi, u nas nie przyjdzie tylu ludzi na mecz z GKS-em Mierzyn czy z Błoniami Brawice no ale jestem dobrej myśli, w III lidze jest już ciekawiej, ja już sie pogodziłem chyba że bedziemy musieli zacząć od VI ligi może to i dobrze mam tylko nadzieje że szybko powrócimy w szeregi pierwszo ligowców mam tylko pytanie czy jak bedziemy zaczynać od tej VI ligi to pod nazwą MKS POGOŃ SZCZECIN czy POGOŃ SZCZECIN czy może POGOŃ NOWA SZCZECIN????????

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 11/10/2005 22:27

bos_man napisał:  
Ale my nie mamy tak ciekawej IV ligi, u nas nie przyjdzie tylu ludzi na mecz z GKS-em Mierzyn czy z Błoniami Brawice no ale jestem dobrej myśli, w III lidze jest już ciekawiej, ja już sie pogodziłem chyba że bedziemy musieli zacząć od VI ligi może to i dobrze mam tylko nadzieje że szybko powrócimy w szeregi pierwszo ligowców mam tylko pytanie czy jak bedziemy zaczynać od tej VI ligi to pod nazwą MKS POGOŃ SZCZECIN czy POGOŃ SZCZECIN czy może POGOŃ NOWA SZCZECIN????????

A ja myślę że zostaniemy w gronie pierwszoligowców i będziemy tu trwać aż do końca. I jeszcze jedno najpierw piszesz o IV lidze a póżniej o VI. Zdecyduj się?

bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 11/10/2005 22:29
Mógł bym wiedziec czym jest podparta Twoja myśl ???
pozdro.:)

berety dwa
Kibic
Na forum od 7641 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 11/10/2005 22:54

bos_man napisał:  

Tym że mam już 31 lat i z Pogonią przeszedłem już wiele. Wzloty i upadki. I zawsze byłem z Nią. I wierzę;zapamiętaj tylko wierzę a niczym się nie podpieram że ; wszystko ułoży się i będziemy nadal w pierwszej lidze. A nawet jak będziemy w IV lidze; i będziemy grać nawet z jakimśtam "Piżdzikłakiem" to i tak będę na meczu; bo będzie grała moja ukochana Pogoń! A ty zrozum wreszcie że nie liczy się z kim gramy; ale liczy się że gra Twoja drużyna. Dla której oddałbyś serce. Widzę z Twojego rozumowania że wyróżniasz mecze Pogoni i myślisz tak:- A gramy z Lechem to trzeba iść; a z Lęczną to kit obejrzę w Canal+. Chłopie! Kochasz Pogoń? To nie zastanawiaj się nad atrakcyjnością spotkań tylko kibicuj swojej drużynie! Pozdro

bos_man
*uciszony
Na forum od 7631 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 11/10/2005 23:08
Zle mnie zrozumiałes:/ nie powiedziałem że nie bede chodził jak nasza kochana Pogoń bedzie grała w IV lidze ale jak wiesz na nasz stadion przychodzi sporo dzieci i jeszcze więcej pikników i dziewcząt te osoby nie będą przychodziły na VI ligę plus jest taki że będą chodzic najwierniejsi i doping będzie dobry! Chodze na mecze od 4 lat i zawsze dopinguje moją drużyne nawet za gondora czasem musiałem sam bo nikt ze znajomych nie chciał isc bo było zle ale ch...j przesłoscią również mam nadzieje że zostaniemy w I lidze i będzie dobrze a jeżeli zaczniemy od nowa to szybko wrócimy do I ligi bo chyba marzeniem każdego kibica jest żeby Pogoń grała o mistrza a potem w pucharach

manisz
Kibic
Na forum od 7609 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 12/10/2005 12:51

Mario74 napisał:  

bos_man napisał:  

Tym że mam już 31 lat i z Pogonią przeszedłem już wiele. Wzloty i upadki. I zawsze byłem z Nią. I wierzę;zapamiętaj tylko wierzę a niczym się nie podpieram że ; wszystko ułoży się i będziemy nadal w pierwszej lidze. A nawet jak będziemy w IV lidze; i będziemy grać nawet z jakimśtam "Piżdzikłakiem" to i tak będę na meczu; bo będzie grała moja ukochana Pogoń! A ty zrozum wreszcie że nie liczy się z kim gramy; ale liczy się że gra Twoja drużyna. Dla której oddałbyś serce. Widzę z Twojego rozumowania że wyróżniasz mecze Pogoni i myślisz tak:- A gramy z Lechem to trzeba iść; a z Lęczną to kit obejrzę w Canal+. Chłopie! Kochasz Pogoń? To nie zastanawiaj się nad atrakcyjnością spotkań tylko kibicuj swojej drużynie! Pozdro

Piwo dla tego pana :)

Shivan
Kibic
Na forum od 8543 dni

**

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 12/10/2005 14:49

bos_man napisał:  
w I lidze i będzie dobrze a jeżeli zaczniemy od nowa to szybko wrócimy do I ligi bo chyba marzeniem każdego kibica jest żeby Pogoń grała o mistrza a potem w pucharach

nie do konca.
najwazniejsze zeby powstal klub na zdrowych i przejzystych zasadach, jesli przyjda sukcesy to fajnie, jesli nie, trudno. To co w tej chwili mamy, to wedrowka na pochylej rowni, ktora w kazdej chwili (czytaj humor Ptaka) moze sie przechylic i spadniemy w gleboka ton. Te niepewne jutro wielu juz zmeczylo, niektorych zniechecilo jeszcze innych zwyczajnie wkur..... .
Musisz zapamietac jedno. kiedy mowimy, kocham ten Klub mam na mysli symbol, barwy, tradycje a nie pilkarzy i cala ta otoczke, jesli to zrozumiesz, to beda jeszcze z ciebie Kibice.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
blurb
Kibic
Na forum od 7404 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 12/10/2005 15:34
Ptak ewidentnie próbuje Wami manipulować.Aż dziw bierze, że niektórzy łykają te głodne kawałki.Przeczytajcie sobie ten list jeszcze raz dokładnie i powoli.Bo ja go odbieram jako szantaż i próbe wymuszenie.Przecież ten gość Was wykorzystuje.
Jest wyrachowany aż do bólu.Tak się zastanawiam gdzie podziały się jego zapewnienia z początku działalności w Szczecinie kiedy zaklinał się, że o przeniesienu drużyny do innego miasta nie może być mowy.
Jestem kibicem Kolejorza ale aż mnie trzęsie jak widze co się dzieje w naszym futbolu.Na Legii "wymiana" kibiców, u Was Ptak odwala swój firmowy numer, u nas notoryczny brak kasy i perspektyw na normalne funkcjonowanie.
Pozdrawiam prawdziwych kibiców

lukisz
Kibic
Na forum od 7459 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 12/10/2005 16:40
Jesli ma byc dobrze i naprawde Ptakowi zalezy to w dobre imie Pogoni -Niech Sie Dogada w koncu z miastem!!!

Pogon walczaca - Zawsze do konca !!!
*** Nie ma Szczecina bez Pogoni ***
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7556 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 12/10/2005 16:52
tylko że z nimi nie darady sie dogadać :(

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 13/10/2005 11:23

Tzeentch napisał:  
Ptak ewidentnie próbuje Wami manipulować.Aż dziw bierze, że niektórzy łykają te głodne kawałki.Przeczytajcie sobie ten list jeszcze raz .
Jestem kibicem Kolejorza ale aż mnie trzęsie jak widze co się dzieje w naszym futbolu.Na Legii "wymiana" kibiców, u Was Ptak odwala swój firmowy numer, u nas notoryczny brak kasy i perspektyw na normalne funkcjonowanie.
Pozdrawiam prawdziwych kibiców

jak dobrze zauwazyles...niektorzy.Wiekszosc wie ze Ptakowi zalezalo na terenach a nie na Pogoni..a najbardziej trafny transparent posiada ŁKS- ptak on tour :D smutne ale prawdziwe..jak widac nietylko u nas ze inwestorom nie zalezy na pilce a na wlasnej kieszeni..moze kiedys sie to zmieni...ale kiedy??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7976 dni

Odp: List Antoniego Ptaka do kibiców - 13/10/2005 14:22
Mnie tam ptak wku... i jak spi.... to niech zostawi nam Pogoń nawet w IV lidze byle by zostawił nam prawo do barw ,nazwy , herbu itp. Pozdrawiam

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840218 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005