Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 02:26
topiac smutki przy barze w Pinokiu i slysze jak prowadzacy zapodaje: pozdrowienia dla mnagera Pogoni Szczecin, ktory bawi sie dzisiaj z nami:/ baranowki tez sie przewijal po klubie:/
ciekawe czy sie dobrze bawili? swietowali porazke?
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 08:40
Przypomniał mi się wywiad z Milarem jak mówi że na 9 wolnych 10 trafia w bramkie... wczoraj 2 pudła - nie mam pytań. Widać że latynosi lubią się przechwalać, a gorzej z wykonaniem. Ciekawe co na to teraz Ptak, tak rozdgrzał atmosferę i co? Zaraz się rzuci pewnie na media albo kibiców że to przez nich.
A i przypomniała mi się sytuacja jak Milar przewraca się w polu karnym i łapie piłkę, a... sędzia nic nie gwiżdże i ten poleciał na bramkę... cały Żyro.
Ostatnio edytowany przez: Jay-J, 20 marca 2005, 08:46 [1 raz(y)]
Nie wyzwałem cię ani razu w moim poscie fakt że byłem niemiły ale to przez tą porażke. Nie dośc że wszedlem w 20 min to za bilet za 20 bo nie bylo za 15 i dostali 2:0. Wkur.. sie na maksa. Powiem jeszcze jedno Peskovic slabo gra na przedpolu i rzadko wychodzi. Powiem jedno Pilarz wróć bo sie boje o Wisłe
Ostatnio edytowany przez: Daiman, 20 marca 2005, 14:19 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 10:49
Dopiero wróciłem po meczu do domu... Stwierdzam, że mecz tragiczny, to co robił Milar to wołało o pomstę do nieba. Szczerze mówiąc Divecky i Kuchar wydają mi się jakimiś wzmocnieniami (zwłaszcza ten pierwszy), ale co z tego skoro cała drużyna w 90 minut potrafi tylko strzelać na ślepo w kierunku bramki Górnika trafiając non stop w jakiegoś obrońce. Co do gry Peskovica to Ptaki chyba za niedługo skapną się, że lepiej będzie jak Pilarz wróci... Na koniec dodam tylko, że Panik moim skromnym zdaniem się strasznie kompromituje... Co z niego za trener? Wydaję mi się, że ma w miare dobrą drużyne (na pewno lepszą niż Górnik), ale chyba nie umie jej poustawiać (chociarz i tak mam dziwne wrażenie, że w wybieraniu podstawowego składu pomagają naszemu trenerowi Ptaki).
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
nie zgodze sie z Toba, przy 2 bramce Chałbińskiego, było raczej więcej przypadku przynajmniej z tych powtórek, ostry kąt i strzał, piłka równie dobrze mogła trafić w boczną siatkę, albo w samego peskovica
zabrakło mu tu kilku centymetrow, a pilka sam by w niego trafiła
ja zauwazyłem coś innego, jak Górnik atakuje a naszych 4 potem 4 zawodników daje się omotać, zabrzanie podaja od nogi do nogi bez zadnych problemów, a my stoimy
pierwsza bramka też dziwna, nagle piłka znajduje się w polu karnym, Julci się troszkę nie popisał, a peskovic bez szans, chyba, ze znów piłka miala go poprostu trafić
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 11:27
Ja uważam że zawalili tą bramkę strasznie jak moze tak być że many wchodzi w pole karne i spokojnie daje wrzutke wzdłóż bramki gdzie po drugiej stronie dwch nie pokrytych piłkarzy górnika. Taka piłka nie ma prawa tak przejść, uważam że peskovic też się nie popisał
obrona nawalila, ale peskovic najbardziej. To ze z ostrego kata to go nie usprawiedliwia. Nie ma sie co zastanawiac co by bylo gdyby... to byl jego slupek i pilka nie miala prawa tamtedy wpasc - dal dupy...
Ostatnio edytowany przez: -PaveL-, 20 marca 2005, 12:09 [1 raz(y)]
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 12:42
Po obejrzeniu Ligi + muszę się nie zgodzić z tymi co krytykują Peskovica. Przy pierwszej bramce był bez szans, przy drugiej zachował się też jak należy... o co wam chodzi? Górnik miał 2 strzały w światło bramki, a my cztery setki... ŻENADA!
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Zabrze 0:2 - 20/03/2005 12:56
Trudno , w tym meczu sprawdziło się stare piłkarskie powiedzenie "nie wykorzystane sytuacje się mszczą"...
Szkoda że nie wygraliśmy z tak słabym zespołem jakim jest Górnik, kadrowo napewno jesteśmy od nich silniejsi. Napewno to szok dla wszystkich kibiców,piłkaży,działaczy,trenerów Pogoni. Nie miało to tak wyglądać , dwa mecze i dwie porażki.
Mówi się trudno , życie toczy sie dalej , trzeba sie otrząsnąć i wyjść z bagna w które wpadliśmy. Mamy dwa tygodnie czasu na ostateczną poprawe wszystkich błędów, niestety teraz każdy mecz będziemy grali z nożem na gradle , jedziemy teraz do Lecha który ma do nas 3 punkty straty. Pogoń musi popracować przedewszystkim nad skutecznością, Panik musi zrobić wszystko żeby chłopaków podbudować psychicznie... No i poprostu trzeba walczyć , walczyć i jeszcze raz walczyć.
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Po obejrzeniu Ligi + muszę się nie zgodzić z tymi co krytykują Peskovica. Przy pierwszej bramce był bez szans, przy drugiej zachował się też jak należy... o co wam chodzi? Górnik miał 2 strzały w światło bramki, a my cztery setki... ŻENADA!
1 bramka - gdyby sie nie polozyl to by zwyczajnie zlapal pilke, bo strzal Aleksandrowi wybitnie nie wyszedl.
2 bramka - stanal przy slupku i dostal kanal...bramka w stylu Dudka.
Niestety obie bramki po czesci byly zasluga Peskovica, ale w wiekszosci obroncow.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768788690 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.