temu panu (dziecku?) już podziękujemy...Dubicki jako jeden z nielicznych w ekipie Bekdasa choć w większości meczy wchodził jako zmiennik zostawiał całe swoje zdrowie na boisku...walczak z niego był niezły...poza Majdanem,Ławą czy Dźwigałą był wyróżniającym się piłkarzem co doceniała szczecińska publiczność...nie liczy się ilość zdobytych bramek a serce do gry...
Chlopak co ty piszesz... Ja gram tak ze spokojnie moge kazdego krytykowac...Urodzilem sie z pilka przy nodze.Wole jednak pozostac w cieniu i Krytykowac. Pozdro hahaha
Ostatnio edytowany przez: F G, 3 stycznia 2005, 21:31 [2 raz(y)]
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 04/01/2005 19:45
Kto Uważa że Marek Walburg i Andrzej Rycak byli najgorszymi piłkarzami Przytocze dwa mecze:
KSZO Ostrowiec - Pogoń Szczecin 0:1 sezon 2002/03
bramka - Marek Walburg chyba 21 min
Pogoń Szczecin - Lech Poznań 3:2
wiem że na 3:2 strzelił właśnie Rycak w końcówce ale nie jestem pewien już czy strzelił na 2:2 ale chyba tak albo jak nie to miał asyste.
Za to jeden z najgorszych na pewno Kaczorowski który lepiej sobie radził w Soho razem z Ławom ale ten drugi moim zdaniem o niebo lepszy
1.Wojciech Tomasiewicz - moglismy przejsc do historii...
I pomyslec ze ten pajac z wasem szkoli teraz mlodych bramkarzy (chyba w stali). Zawsze mnie wqrwialo gdy panikowal i wybijal pilke na aut lub w trybuny.
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Dla mnie nie ma sensu wymienianie nazwisk pilkarzy, ktorzy zagrali tylko kilka meczy albo wcale. Wybierajac najgorszego mam tylko jedno nazwisko:
1.Wojciech Tomasiewicz - moglismy przejsc do historii...
I pomyslec ze ten pajac z wasem szkoli teraz mlodych bramkarzy (chyba w stali). Zawsze mnie wqrwialo gdy panikowal i wybijal pilke na aut lub w trybuny.
Tomasiewicz ma pod okpieka wszystkich bramkarzy z Arkonii
"...patrzę na własne odbicie w witrynie i widzę to, że jest realne, nie będąc hologramem przypomina po której stronie się znalazłem i w jakim celu tak naprawdę..."
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 12:04
Ja przytocze juz wspominany mecz z Lechem (3:1 dla MKS) to byly piekne chwile...a pozniej znowu zwyciestwo u siebie z Sokolem Pniewy chyba 3:0 albo mecz z GKS(nie pamietam w ktorym roku) co Pogon przegrala 2:3. Pamietam jak stalem obok trybuny bocznego boiska, akurat z tunelu wychodzili sedziowie i ktos rzuczil w ich kierunku ceglowka albo jakims betonem! A pozniej pare osob zebralo sie pod szatniami i krzyczeli "Dziurowicz co ty kurwo!!!!!!" zjechaly sie suki i wszyscy spierdalali. Albo bramka Stolarczyka nozycami z Elana Torun co Pogon wygrala 4:0 (w 2 lidze). A wracajac do tematu to jak juz wczesnieuj napisalem Lewan Mikadze
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 13/01/2005 01:37
W sumie było by kilka kandydatur moim zdaniem największym pokraką w Pogoni był Witkowski poprostu ten piłkarz nic nie pokazywał na boisku w żadnym meczu. Wg. mnie Walburg, Kaczorowski itd. to chociaz=ż byli Pogoniarze a Witkowski to nc. wogle. Ps. Rodriguez prakrtycznie nie grał wiec co to za najgorszy piłkarz co niegra ?
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/10/2005 21:58
ODCZEP SIĘ OD MOJEGO WÓJKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to nie była jego wina że zagrał tylko jednen mecz jak Ci się coś nie podoba to sam zagraj lepiej "i wsać se w dupe tytke" nienawidze ludzi którzy oceniają po a chociaż głąbie widziałeś głąbie ten mecz??
Odp: Najgorsi piłkarze w historii Pogoni - 30/10/2005 22:11
nie będę spokojna bo ludzie myślą, że to taaaakie proste a tak naprawde na boisku nie ustal by przez 5 min, większość ludzi potrafi się tylko drzeć na meczach i mówić że są do bani dajcie spokuj co z was za kibice powiniście szanować każdego piłkaża a nie mówić o najgorszych
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770245 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.