Szkoda że nie mogę przytoczyć swoich tekstów
z forum które już nie istnieje(choć dla niektórych są dostępne archiwa)gdzie na początku sezonu kiedy Hrzysiek puszczał bramhę za bramką, widziałem(pisałem na forum) że ten człowiek jest na swoim miejscu, powiedziałemi tak się stało!!!!!!
Czapki z GŁÓw panowie czy dzieciaki przed PANEM KRZYSZTOFEM!!!!!!!!!!!
KRZYSIEK jesteśmy z TobA, BĄDŹ Z NAMI!!!!!!!!!!!!!
Odp: Krzysztof Pilarz - 14/12/2004 14:32
Nie sądzę aby Pesković długo przebywał w Pogoni. Posiedzi trochę na ławie i DP go wywali. Oglądałem derby Łodzi i wcale nie zachwycił, a my mamy najlepszego bramkarza jesieni w 1-szej lidze.
Odp: Krzysztof Pilarz - 05/02/2005 19:24
nie mogę zrozumieć jednej rzeczy, kontraktuje się Peskowicia,(gdzie ma się dobrego bramkarza(Pilarz)) myśli się o Fabiniaku(który, nie negóję jest dobry ale na pewno nie dorósł JESZCZE do pierwszej ligi. Nie porównójąc Pilarza czy Wyparle lub Olszewskiiego, zgoda co do Fabiniaka ale wypie.....ć Pilarza to chyba dla Ptactwa zbyt wielkie objawienie i chęć wielkiego zysku........
POGOŃ natomiast jest na druygim miejscu w tym cayłym smiechopadzie!!!!!!!!
A jeżeli dalej tak będą postępować to wróżę krótki finał ------------ich -
nie nasz, bo my zawsze bedziemy siłą, nawet bez Ptactwa!!!!
Ostatnio edytowany przez: fan57, 5 lutego 2005, 19:39 [2 raz(y)]
Nie sądzę aby Pesković długo przebywał w Pogoni. Posiedzi trochę na ławie i DP go wywali. Oglądałem derby Łodzi i wcale nie zachwycił, a my mamy najlepszego bramkarza jesieni w 1-szej lidze.
Poniekąd masz raczję , tak samo jak wielki BORUC jest wyjebywany po niebiosa, a co on w sumie stanowi WIELKIE NIC!!!!!!!!!!!!!!! A wręcz uważam że Pilarz w tej chwili jest lepszy nawet od Majdana(WisłaKuu...)
Odp: Krzysztof Pilarz - 05/02/2005 19:49
No według mnie to buruc jest przereklamowany najlepsza trójka bramkarska polskiej ligi jest nastepujaca
1.Radosław Majdan
2.krzysztof Pilarz
3.Marcin Cabaj
Wierze,że Peskovic sie zaaklimatyzuje i nie powinniśmy gwizdac na naszego gracza mimo ,że zastąpi krzyśka!!Krzysiek wróci z wwyporzyczenia i nadal bedzei bronil w barwach portowców!!!!!!
Wierze,że Peskovic sie zaaklimatyzuje i nie powinniśmy gwizdac na naszego gracza mimo ,że zastąpi krzyśka!!Krzysiek wróci z wwyporzyczenia i nadal bedzei bronil w barwach portowców!!!!!!
Pchela weź jak słyszę take teksty to mandarynki gniją. Kurwa sprzedawczyk i konfident nie moze nie być bluzgany.
Nie podoba mi się stanowisko Kurasa. Stracił u mnie wiele bo znał sytuację Pilarza w klubie i u kibiców a dał się wrezać w klan nielotów
Pchela weź jak słyszę take teksty to mandarynki gniją.
ten tekst mnie porzucil na kolana ale co prawda to prawda...A i jeszcze moje male zauwazenie w tej sprawie OLO i PILARZ.... Olo polecial ...czas na Krzyska...Jebac ptaki !!
Pchela weź jak słyszę take teksty to mandarynki gniją. Kurwa sprzedawczyk i konfident nie moze nie być bluzgany.
Nie podoba mi się stanowisko Kurasa. Stracił u mnie wiele bo znał sytuację Pilarza w klubie i u kibiców a dał się wrezać w klan nielotów
Ty niby wiesz kto w całej lidze jest uczciwy, a kto ma coś na sumieniu? To może będziesz nas na bieżąco informował a my będziemy takie osoby wyzywać. A może specjalnie dla Ciebie będziemy profilaktycznie bluzgać na każdego? Chciałbym też przypomnieć co niektórym teraz płaczącym, że ich reakcje na odmowę oddania Ptakom terenów pod inwestycje były całkiem ciekawe. Część nigdy nie zmądrzeje i za kilka/kilkanaście dni znów będzie bluzgać, że ktoś nie chce dać terenu i Pogoń nie będzie przez to wielka.
To może będziesz nas na bieżąco informował a my będziemy takie osoby wyzywać. A może specjalnie dla Ciebie będziemy profilaktycznie bluzgać na każdego?
Predzej On to bedzie robil niz Ty. Nie rozumiesz nie ktorych zasad to sie lepiej przenies do tematu "W jakie gry lubicie grać"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768815242 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.