Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon-Gks Katowice 4:2! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 8041 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 25/09/2004 23:17
jeśli już ktoś to napisał to trudno :)

kibice gieksy w liczbie 57 w Dąbiu sprawdzeni - większość bez chipów, część z chipami - zawróceni do domu
na stadion dociera jedna dziewczyna z Katowic z tej ekipy, zasiada na trybunie vip + incognito cztery osoby na trybunach - źródło bardzo oficjalne

Wojtek S.
Kibic
Na forum od 7787 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 25/09/2004 23:22
Kij z nimi , ja bym wypierdo.... tych co przerzucali serpentyny z 10 na 11...:cussing:

Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 25/09/2004 23:25

> kibice gieksy w liczbie 57 w Dąbiu sprawdzeni - większość bez chipów, część z chipami - zawróceni do domu

Ci co zawrócili hanysów to bojówkarze(terroryści) z organizacji Al Bin Czapla
Źródło bardzo oficjalne :D

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 25/09/2004 23:25
> ja bym wypierdo.... tych co przerzucali serpentyny z 10 na 11...:cussing:

Taaa... zaobserwowalem to zjawisko i powiem Wam, że Pogońil ich... Alkon ;)

Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 25/09/2004 23:36
> > > meczyk wypasik,wynik jeszcze lepszy!!! Lekka hustawka nastrojow,od 2:0,2:2 po4:2! Wulkany gitara,strobo jeszcze lepsze! Ciekawi mnie czemu Gksy nie bylo?zawsze sie u nas pokazywali!
> >
> > Jakby nie bylo czipow to zapewne by sie pokazali
> >
>
> 57 osob zostalo zawroconych w Dabiu przez psiarnie. 5 incognito dotarlo na stadion. Takie jest nieoficjalne info....

Ty kumaty.. nie za mądry ty jesteś?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Krasny
Kibic
Na forum od 7936 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 25/09/2004 23:36
> A TAK POZATYM TO WKURWIAŁY MNIE 12 LATKI KTÓRE ZAPIERDAŁAŁY SERPENTYNY A i jeszcze >dobijają mnie bachory które podczas meczu bawią się na samym dole serpentynami poco takich braćna >mecz jak one się tam nudzą.

Co do wkurwiania sie....to dzisiaj na 4 sektorze ludzie wkurwili sie na 15-16 letniego gnojka który prawie trafił liniowego jakimś owinientym kamieniem(niby mu sie należało ale konsekwencje mogłybyc nieciekawe)
Jak zaczeli gnojka jechać to sie siny ze strachu zrobił....
Pozdro dla pana który wyzywał sędziów i coś o Unii Europejskiej pierdolił....

Gratuluje zajebistej oprawy.Wulkany były godne podziwu.

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 25/09/2004 23:47
> > 57 osob zostalo zawroconych w Dabiu przez psiarnie. 5 incognito dotarlo na stadion. Takie jest nieoficjalne info....
>
>
> Ty kumaty.. nie za mądry ty jesteś?

Nie wiem o co ci chodzi. Mialem takie info to je podalem. Co miala byc z tego jakas wielka tajemnica?? Zreszta info zostalo potwierdzone oficjalnie przez Cobre...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 25/09/2004 23:53
> > > 57 osob zostalo zawroconych w Dabiu przez psiarnie. 5 incognito dotarlo na stadion. Takie jest nieoficjalne info....
> >
> >
> > Ty kumaty.. nie za mądry ty jesteś?
>
> Nie wiem o co ci chodzi. Mialem takie info to je podalem. Co miala byc z tego jakas wielka tajemnica?? Zreszta info zostalo potwierdzone oficjalnie przez Cobre...
>

Chodzi o całokształt Twoich wypowiedzi na forum.. Każdy post MUSI byc kumaty.. wyluzuj, to tylko internet.

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Łabek
Kibic
Na forum od 8054 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 25/09/2004 23:55
> > ja bym wypierdo.... tych co przerzucali serpentyny z 10 na 11...:cussing:
>
> Taaa... zaobserwowalem to zjawisko i powiem Wam, że Pogońil ich... Alkon ;)
>

Jak zwykle jesteś spostrzegawczy...szkoda ze bramek nie widziałeś :P

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 00:26
> P.S. 2: Odjebcie się od Terleckiego, to już się robi żałosne. Nie jego wina, że jest wpychany na siłę do składu. Jak przepracuje ostro okres zimowy i wróci do przyzwoitej formy fizycznej, będziemy mieli kawał rozgrywającego. Lepszy przegląd pola w lidze ma chyba tylko Szymkowiak.

jak dla mnie Szymkowiak ... ma gorszy przegląd pola... i to o wiele... Terlecki potrafi zagrac piłe jak mało kto w Polskiej lidze.. brakuje mu woli walki i szybkosci...moim zdaniem sobie odpuszcza.. ale gracz jak dla mnie z niego dobry :)

Po życia kres!
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 00:28
> > P.S. 2: Odjebcie się od Terleckiego, to już się robi żałosne. Nie jego wina, że jest wpychany na siłę do składu. Jak przepracuje ostro okres zimowy i wróci do przyzwoitej formy fizycznej, będziemy mieli kawał rozgrywającego. Lepszy przegląd pola w lidze ma chyba tylko Szymkowiak.
>
> jak dla mnie Szymkowiak ... ma gorszy przegląd pola... i to o wiele... Terlecki potrafi zagrac piłe jak mało kto w Polskiej lidze.. brakuje mu woli walki i szybkosci...moim zdaniem sobie odpuszcza.. ale gracz jak dla mnie z niego dobry :)

Szczerze mówiąc to po tym co ostatnio Kebab pokazuje to naprawde zaczynam go lubić !!:D Szczerze mówiąc to nawet wierzę w to, że może jeszcze coś z niego będzie hehe

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 01:01
> PS:Ziemniak zdaje sie ze to ty stales przede mną :)

?

Meczyk wypasik, wulkaniki również.
Teraz spać po ciężkich dniach ;)

Z daleka nie będzie widać.
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7923 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 01:08
> > ja bym wypierdo.... tych co przerzucali serpentyny z 10 na 11...:cussing:
>
> Taaa... zaobserwowalem to zjawisko i powiem Wam, że Pogońil ich... Alkon ;)
>
>

No ja tez to widzialem, heh + dla Alkonu, ale tak szczerze to co za idioci tak robia zeby sie przepierd....c przez plot po 2 serpentyny:| Ale Meczyk Dobry Byl W Sumie, Frekfencja - szkoda gadac, a Doping moim zdaniem zaczol sie dobry robic pod koniec 1 polowy a 2 polowke byl caly czas zajebis...:) Tyle O Meczu Do Zobaczenia 16.10 na lecznej:D

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
Cz
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 01:25
Meczyk bardzo udany,nie wiem jak niektorzy twierdzaja ze gra tragiczna bo wcale taka zla nie byla,ale coz kazdy ma prawo do wlasnej oceny,wulkaniki zajebiste,z balonami cos nie wyszlo,no i male zamieszanie ze sreberkami w barwach ale ogolnie nie bylo zle:)doping lepszy niz na Wisle,ale tak lepiej mi sie podobalo na Mazowszu bo znowu sporo osob w mlynie nie spiewalo...

www.sectorshop.net
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 07:40
dobry meczyk i kolejne 3 punkty :D, a pyry są pod nami w tabeli !!!:D:D:D:D:D:D

Walczyć Pogoń Walczyc...
ZDR
Kibic
Na forum od 8395 dni

**

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 09:03
a tu znalazlem fajne wypowiedz jakiegos manego z krakowa

"Doda Doda robi loda" Fajnie brzmiało gdy 10000 ludzi darło ryje i nawet Radek pomachał "

fajnie sie musial poczuc :)

Kamil84
Kibic
Na forum od 7841 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 09:07
, ale tak szczerze to co za idioci tak robia zeby sie przepierd....c przez plot po 2 serpentyny:|

Stary gdyby to byly 2 serpentyny to by bylo dobrze.Widzialem jak jeden gostek wpadl i napakowal sobie do kieszeni z 15 sztuk. Efekt z serpentynami byl i tak super.Wkurza mnie tylko to ze przed samym meczem zostaje wyrzucona 1/4 serpentyn :bardzo_zly:

Damy rade...
P.
Do końca!
Na forum od 8129 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 09:19
> Co się stało na piekełku że wszyscy wołali pogotowie ??
> Co miało oznaczać wyjście pewnej grupki kibiców z piekła i władowanie się na 1 i 2 i potem powrót ??
A po chuj sie tym interesujesz:D:D:D

Sami przeciw wszystkim!!!
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 10:00
Meczyk i oprawa dobra.Wejdźcie na strone www.legialive.pl i na górze ekranu macie taki pasek z extra zdjeciami i dopingiem z Wiednia.Zciągnijcie dopong i posluchajcie jak śpiewają Leegiaaa Warszawaaaa, na Gks Poogooonnnnn Szczecinskaaaa bylo za szybko spiewane.Ja siedzialem na 16 i nikt tej pioesenkinie znał bo malo ludzi bylo na Mazowszu, ja bylem i prawie sam na sektorze spiewalem.Mam propozycje do piekla niech na poczatku meczu z Leczna niech zaspiewaja "Cały stadion-Uczy się"i pozniej zaspiewaja ta piosenke.Piosenka naprawde wypas ale bez przeciagania nie jest taka efektowna.POGOŃ 4EVER

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Billy
Kibic
Na forum od 7787 dni

Odp: Pogon-Gks Katowice 4:2! - 26/09/2004 10:47
> .Mam propozycje do piekla niech na poczatku meczu z Leczna niech zaspiewaja "Cały stadion-Uczy się"i pozniej zaspiewaja ta piosenke.Piosenka naprawde wypas ale bez przeciagania nie jest taka efektowna.POGOŃ 4EVER

Mecz rewelacyjny doping swietny! Takiej radosci dawno nie przezywalem Teraz wisle i gornik polozymy i 6 punktow zdobadziemy.
ps. na stronce LEGII zdjecia extra doping zajebisty. ps. dobry pomysl z nauka spiewania, mozna sprobowac napewno wyjdzie

Za POGON za MKS pojdziemy az po zycia kres!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768880322 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005