| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 21:06
Tylko na poczatku lat 90-tych to ja mogłem jedynie popatrzeć na piekło, gówniarstwo takie jak ja miało tam bana na wejściu, a teraz z kolei patrze sobie na młyn i sie zastanawiam kiedy to sie wszystko kurwa zmieniło, bo jakoś nie pamietam żeby były ogłoszenia o naborze młodzieży do grupowego wpierdalania słonecznika.
Czy naprawdę Pogoń musi przegrać kilka meczów z rzędu żeby "fanatycy" się wykruszyli z młyna? Przecież na całym stadionie jest teraz w chuj miejsca... Swoje trzy grosze zapewne dokłada szefostwo klubu uznając te sektory za najtańsze (z jednej strony dobrze, z drugiej beznadziejnie)
Kochane dzieciaki, jak sobie podliczycie koszt spierdolonego wieczoru na Twardowskiego to wyjdzie wam równowartość conajmniej kilku piwek lub miły wieczór z koleżanką w pizzerii... Stadion to stadion a nie romantyczny zaułek dla zakochanych.
Jak już twoja dupa musi siedzieć to niech chociaż śpiewa!!!
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 21:06
> Ja już swoje w młynie zrobiłem teraz jest nowe pokolenie, ja śpiewam ile sił w gardle a jak wam sie nie chce to trudno wasza sprawa każdy zostaje słonecznikowym pikniem ze swojego wyboru
No dokladnie...Dobrze ze sa jeszcze tacy ludzie jak ty, bo moje zachowanie jest naganne
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 21:07
> > > powinni wprowadzić do sprzedaży bilety czasowe: ktos sobie wciąga bilecik na 1.połowę, a jak się komuś dalej podoba mecz to sobie w przerwie idzie dokupić na kolejne 15 minut, żeby nie przepłacać i tak do znudzenia 
>
> albo taki system jak na basenach.. przy wejsciu dostaje zegarek na reke i placi przy wyjsciu w zaleznosci od tego ile minut wytrzymal 
Admin a takie, bzdury pisze 
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 22:17
Ja wam powiem, że wiek jak wiek ale sam mam 16 lat i cały mecz śpiewam ile sił (raz się zdarzyło, że mój głos dochodził do siebie 4 dni ), a na piekiełku widuje się facetów po 20 lat, żel we włosach z opalonymi laskami (ci to mnie wkurwiają na maksa 0 jakiego kolwiek śpiewu) emerytów po 60 którzy nie wiedzą co się dzieje wokół nich (jak pijane dzieci we mgle normalnie). Chodzi mi o to, że w sumie to wiek nie jest ważny chociarz te 15 lat chyba conajmniej powinno się mieć NAJWAŻNIEJSZE MOIM ZDANIEM SĄ CHĘCI! Według mnie można by zrobić jakies plakaty i np przy kasie porozlepiać =/ Może coś w stylu "My śpiewamy, Wy Walczycie - Jeżeli chcesz cały mecz wspierać swoją drużyne kup bilet na 12 - jeżeli nie to kup równie tani bilet na 13,14 czy 15 (jak Cie niestać na np 7) , weź ze sobą 1 zł na mecz, kup słonecznik, siedź i nie przeszkadzaj" Mam nadzieje, że to co napisałem da się jakoś zrozumieć        Pozdro for all
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 13/09/2004 22:34
Miejsce mamy kiepskie w tabeli, wyniki tez, teraz coraz zimniej sie zacznie robic to na calym stadionie sie luzniej zrobi, na mlynie tez. a co do ludzi na młynie... polowa jest tam tylko dlatego ze bilety sa najtansze i ze pozniej sie mozna pochwalic w szkole ze sie na mlynie bylo... a te smarki przy tasmach najlepsze sa... aha no i oczywiscie 13-14letnie niunie ktore sie zachowuja jakby dorosle byly, klna jakby je w domu rodzice kablem od pilota bili ( )a sa gowniarami glupimi dzieci do domu albo na inne sektory. kto nie chce dopingowac niech wypierdala na 13,14,23 sektor albo do klatki tej na 30 osob wogole dla dzieci i dla takich innych pomylek powinni uruchomic 0 sektor bo tam chyba nikt nie siedzi nigdy
|
100% PD
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 14/09/2004 01:29
> > Ja już swoje w młynie zrobiłem teraz jest nowe pokolenie, ja śpiewam ile sił w gardle a jak wam sie nie chce to trudno wasza sprawa każdy zostaje słonecznikowym pikniem ze swojego wyboru
>
> No dokladnie...Dobrze ze sa jeszcze tacy ludzie jak ty, bo moje zachowanie jest naganne
Spoko FG poprawisz się na przyszłość a jak na razie pozdro i zdzieraj gardło w przyszłości a może spotkamy się kiedyś na melanżu.
PS
Stara gwardia nie rdzewieje ! ! ! !
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 14/09/2004 10:17
a co wy na to zeby na meczu najblizszym jak nie beda niektorzy ludzie dopingowac na 11 i 12 zaspiewac: ci co nie spiewaja niech z mlyna wypierdalaja jakby czesc mlyna zaczela spiewac to to moze ci co sie tam znalezli przypadkiem by zaczeli spiewac albo by zrozumieli ze na zly sektor trafili. bo mnie wkurwia jak widze ludzi na 12 ktorzy przez caly mecz wpieprzaja slonecznik i gebe otwieraja tylko po to zeby juz obrane ziarenko sobie wsadzic do jamy ustnej a najlepsi sa ci co siedza kiedys przed meczem mialem taki motyw ze stalem sobie kulturalnie na krzeselku a jakis kolo z tylu mi tu z tekstem: sorry, moglbys usiasc bo ja nic nie widze :wysmiewanie_sie:
|
100% PD
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 14/09/2004 13:40
Niewazne ile ma sie lat (ja mam 15) tylko sposob jego angazowania sie. "Normalni" kibice wiedza po co przychodzą na ten sektor, jednak większość "młynowców" zachowuje sie jak reszta stadionu. Przegrywamy, to po co bede dopingowal. My wplywu na wynik w sumie nie mamy ale powinnismy sie bawic po to na stadion idziemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 14/09/2004 16:43
> Niewazne ile ma sie lat (ja mam 15) tylko sposob jego angazowania sie. "Normalni" kibice wiedza po co przychodzą na ten sektor, jednak większość "młynowców" zachowuje sie jak reszta stadionu. Przegrywamy, to po co bede dopingowal. My wplywu na wynik w sumie nie mamy ale powinnismy sie bawic po to na stadion idziemy...
Tak chodzimy po to, żeby się bawić ale przede wszystkim oglądać mecz i wspierać naszych grajków. Bo problem w tym, że dla tych gówniarzy to te obłapywanie się z tymi brudnymi niuniami na stadionie jest właśnie zabawą..... A to nie o to chodzi
Nie chodzi też o wiek, choć 12 latek na mlynie wygląda zalosnie, ale o charakter. A tego ci gówniarze nie mają - szczegolnie ci co chodzą z tymi swoimi potwornie brzydkimi niuniami. Bo jak ktoś wspomnial są i starsze cwaniaczki z żelem we włosach co też nic nie dopingują
Tyle, że do wszystkiego trzeba podchodzić ze spokojem. Wszyscy się cieszą na te przerzedzenie wsrod piknikow po porazkach - a to wcale nie jest dobre. Nawet jeśli wychodzą w polowie meczu to są to kibice ktorzy płaca za bilet (pewnie większość z forumowiczow dostaje kase na mecz od mamusi - starsi muszą sami zaplacić 30 zl z wlasnej malej pensji, żeby zobaczyc jak ich ukochana druzyna przegrywa 5-0. Nic dziwnego ze sie zalamują). Może nie zaslugują oni na szacunek ale na pewno na tolerancję
A co do wyp.... z mlynu za brak dopingu to nie przesadzajmy. Tak nie można. kiedys (jak na napinacza przystalo ) trafilem na forum jakiegoś klubu z kresow bodajze Jagi. I oni tam wlasciwie tylko o tym chrzanili - kogo obili za to ze nie spiewal itd. My mieszkamy w zachodniej częsci naszego kontynentu - więc przydaloby sie trochę umiaru. Można po prostu takim ziomkom delikatnie wyperswadować chęc bycia w piekle. Sądzę, że nie powinni się stawiać - trzeba być tylko uprzejmym
|
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 14/09/2004 16:44
Wynik mam w dupie bo rozmiar porażki to zlepek błędów sztabu szkoleniowego. Jeśli chodzi o tych co wychodzili jeszcze podczas trwającego meczu: to dysponujemy zdjęciami - identyfikujmy i walmy wszystkim zakaz stadionowy 
Co do dawnych czasów (niby dobrych) nigdy nie było dobrze żeby nie mogło być lepiej. Szacunek dla tych którzy faktycznie starają się odmienić oblicze pewnych spraw.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 14/09/2004 17:23
>
>
>
>
> Bedzmy dumni po zwyciestwie wierni po porazce
>
No i właśmnie tak powinno być !;]
|
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 15/09/2004 01:14
Ci co wyszli w 80min.szkoda slow...po co oni przychodza.Kiedys pamietam mecz z Ruchem nie pamietam roku bo mialem 8lat ale wygralismy 2:1, 2bramki dla nas Szubert a dla Ruchu Bednarz,bardziej od meczu interesowal mnie mlyn,w przerwie poszedlem na sektor obok zobaczyc z bliska pieklo.Wszyscy duzo starsi,sporo ubranych w glany,nie bylo jak teraz tylu przypadkowych osob kazdy kto tam byl spiewal z calych sil!dzieci tam nie widzialem wiec moze i byla jakas selekcja a plakaty to nie jest zly pomysl...lepszy mniejszy mlyn ale w ktorym kazdy spiewa niz obecny w ktorym polowa przychodzi ze swoimi dziewczynami pogadac,inni cos zjesc.na Wisle obok mnie stal facet ok 45lat z synem gora 12letnim,syn zaczal spiewac a ojciec do niego uspokoj sie!!!aha caly czas cos obserwowal przez lornetke.ale sie rozpisalem najlepszy mlyn od czasu wejscia Ptaka do klubu to ten z Piastem!!!!Pozdro dla prowadzacych doping i dla wszystkich SPIEWAJACYCH.
|
www.sectorshop.net
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 15/09/2004 08:57
Cos w temacie trabek na meczu - myslalem, ze padne jak to przeczytalem.
Cytat komentarza z oficjalki:
Trąbkarz napisal:
Dawno nie byłem na meczu Pogoni gdy poszedłem okazało się że to wyjście nie zaliczę do udanych a dlatego,że: chciałbym wiedzieć dlaczogo prze wejściem na stadion skonfiskowano mi plastikową trąbkę służącą do głośniejszego kibicowania chciałbym wiedzieć jakim prawem mi ją skonfiskowano a gdy powiedziałem że jaj nie oddam to dowiedzałem sie że zostanę wyprowadzony ze stadiony, a gdy juz ją oddałem po zadaniu pytania gdzie mogę sie po nią zgłosić ochroniarz mi wskazał pobliski śmietnik do którego wyrzucił moją trąbkę do czeo jest to podobne a myśląlem że takie ekscesy się już skoczyły a klub wyszedł na swoje i ma doba opinię a tu takie świńśtwo bo sprawy należy nazywać po imieniu!
trąbkarz
Znajac zycie to oczywiscie ten trabkarz wyszedl w 80 minucie. Nie wiem dlaczego tacy ludzie w ogole przychodza na stadion...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 15/09/2004 12:27
> Znajac zycie to oczywiscie ten trabkarz wyszedl w 80 minucie. Nie wiem dlaczego tacy ludzie w ogole przychodza na stadion...
Spoko Niedługo rozpoczyna sie sezon skoków, pojedzie chłopak do Zakopca, potrąbi sobie na Adasia i wróci mu humorek
a wszystkim trąbkowiczom polecam odwiedzić http://www.filharmonia.szczecin.pl
zajebista sprawa, tym bardziej, że w składzie orkiestry są nietylko trąbki, ale także flety srety i klarnety
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Pogoń Szczecin-Wisła Kraków 0:5 - 15/09/2004 14:51
> Cos w temacie trabek na meczu - myslalem, ze padne jak to przeczytalem.
> Cytat komentarza z oficjalki:
>
> Trąbkarz napisal:
>
> Dawno nie byłem na meczu Pogoni gdy poszedłem okazało się że to wyjście nie zaliczę do udanych a dlatego,że: chciałbym wiedzieć dlaczogo prze wejściem na stadion skonfiskowano mi plastikową trąbkę służącą do głośniejszego kibicowania chciałbym wiedzieć jakim prawem mi ją skonfiskowano a gdy powiedziałem że jaj nie oddam to dowiedzałem sie że zostanę wyprowadzony ze stadiony, a gdy juz ją oddałem po zadaniu pytania gdzie mogę sie po nią zgłosić ochroniarz mi wskazał pobliski śmietnik do którego wyrzucił moją trąbkę do czeo jest to podobne a myśląlem że takie ekscesy się już skoczyły a klub wyszedł na swoje i ma doba opinię a tu takie świńśtwo bo sprawy należy nazywać po imieniu!
> trąbkarz
>
>
> Znajac zycie to oczywiscie ten trabkarz wyszedl w 80 minucie. Nie wiem dlaczego tacy ludzie w ogole przychodza na stadion...
BRECHTAM !!   !!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
-
|