| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 23/08/2004 17:38
> >czy (http://www.lech.poznan.pl/kibice/module.php >op=galery&cmd=showimg&img=7321&page=13&sort=title)
> >pani z pod tego linku jest tu obecna ...hmmm...
>
> >Jak byście chcieli wiedzieć to pani z pod tego linku była w tymsamym gimnazjum co ja nazywa się Hania
> >Teraz poszła do 1 klasy LO
>
> Zapoznaj 
>
> oooo mój rocznik, mam szanse :biggrinbounce2:
>
> [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-08-22 13:01]
Mozesz sie ze mna zapoznac to moja dziewczyna pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 23/08/2004 17:41
> > czy
> > (http://www.lech.poznan.pl/kibice/module.php?op=galery&cmd=showimg&img=7321&page=13&sort=title)
>
> pani
> > z pod tego linku jest tu obecna ...hmmm...
>
>
> Jak byście chcieli wiedzieć to pani z pod tego linku była w tymsamym gimnazjum co ja nazywa się Hania
> Teraz poszła do 1 klasy LO
No a ty malolat nie za duzo sie rozpisujesz na tym forum milcz bo szybko sie skonczy twoja kariera jak pojade ci po rajtach
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 23/08/2004 19:34
> >
> Dziwne na dzielnicach oddalonych bylo slychac a na jedynce jakos
> > nie bylo. Dopiero kolo 80 min bylo dobrze. I to chyba zaden powod do dumy.
> A
> > moze Ty byłes na jakims innym meczu a moze masz problemy ze słuchem lub cos w
> > tym rodzaju??a jesli nie słyszałes na jedynce to mogłes zrobic cos zeby było
> > słychac a nie stekasz tylko.pzdr
> Kurwa a co byles na jedynce ze mowisz ze mam problem ze sluchem. W dupie byles gowno wiesz. I nie pierdol ze mialem cos zrobic zeby doping byl lepszy. Z dopingiem jest raz dobrze a raz zle. I nie mam zamiaru nikogo krytykowac za to ze jest chujowo albo chwalic ze jest zajebiscie. Ale jezeli ktos pisze bzdury to musze zabrac glos.
> Tym razem bylo srednio a wszyscy sie podniecaja jak ja pierdole i to mnie rozpierdala.
Daaawno nie bylo tak dobrze jak w piatek. Nie wiem co Cie rozpierdala. Mam potwierdzenie od kilku osob, ze bylo nas slychac. Chyba nie oczekujesz, ze przez 90 minut nie bedziemy zamykac mordy. Slabsze momenty zawsze beda. Tego nie zmienisz.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 24/08/2004 00:17
> >Ty, bo Ani (chyba tak sie nazywała) powiem 
>
> Jeszcze imienia nie pamietać...
>
> > wery mi sorry ale z tego co wiem to jest zajęta
>
> Dam rade 
> "...Jeszcze oszaleją wszystkie pizdy, gdy poznają mój urok osobisty..."
> 
Dasz rade No nie wiem sprobuj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 24/08/2004 00:44
> > Ziomus terror na forum sieje .. :biggrinbounce2:
>
> Kleberson ? 
Eeee, raczej nie, rok szkolny jeszcze nie rozpoczęty
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 24/08/2004 01:07
> Widać mocno ją kocha, jakie to piękne...nie moge takiego zwiazku zniszczyć 
A poza tym można w ryj oberwać.... :/ Nieee, szkoda zachodu
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 24/08/2004 01:47
Odnośnie jeszcze meczu... pewnie nie wielu z Was widziało jak to NASZ KOCHANY Gryfus wyje#ał się po drugiej bramce ...stojąc za bramką wpada w euforie po golu Parzego po czym podskaując radośnie zalicza glebe prosto na facjate  
I jeszcze zdziwiła mnie postawa Dawida P. który po meczu z Lechem był doś wqurwiony miedzy innymi zaje#ał z buta dość efektowanie w rekaw prowadzacy do szatni.
Akcje podpatrzone z Canal +
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 24/08/2004 12:17
> Fajna dupa(jesli to ta o ktorej mysle)! Fajnie ze masz taka laske, ale kurwa nie bedzie mi nikt na kolesia najzezdzal! :bardzo_zly:
A kto najechal na niego ja poprostu zapraszam go do zapoznania ze mna jak ma ochote bo napina sie ze da rade
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 24/08/2004 12:29
> > Dasz rade No nie wiem sprobuj
>
> uuuuuuu...
> Jak tacy kolesie ją krecą to już jej niechce 
>
> PS Poluzuj tam gdzie, ciśnie
No co przez internet tylko potrafisz sie napinac
|
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 24/08/2004 12:49
> No co przez internet tylko potrafisz sie napinac
W tej chwili ty się napinasz, daj już spokój temat wogole czego innego dotyczy chcesz dalej się meczyc napisz na gg zobaczymy co dalej...ech
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 24/08/2004 13:27
> > No co przez internet tylko potrafisz sie napinac
>
> W tej chwili ty się napinasz, daj już spokój temat wogole czego innego dotyczy chcesz dalej się meczyc napisz na gg zobaczymy co dalej...ech
>
Odpierdolcie sie kurwa mać od chlopaka.Maniek dobrze robi kurwa broni swoja szmule przed takimi brudasami jak wy jebani pedofile. Saleta88 kurwa najeb jednego i drugiego a zamkna mordy...
|
K_A_L_I_F
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 24/08/2004 14:34
> > No co przez internet tylko potrafisz sie napinac
Kurwa wielki napinaka, jak potrzeba ci wrażenie to nie wiem idź wyskocz sobie do 10 osobowej ekipy w dresach (jeżeli sam do takiej nie należysz  ) i nie wiem polej się z nimi może ci ulży i wyloozujesz. Ja pierdolę co za ciśnieniowcy.
|
Babilon Team
|
|
|
|
Odp: Pogon - Lech 3:1 - 24/08/2004 23:10
> > > No co przez internet tylko potrafisz sie napinac
>
> Kurwa wielki napinaka, jak potrzeba ci wrażenie to nie wiem idź wyskocz sobie do 10 osobowej ekipy w dresach (jeżeli sam do takiej nie należysz  ) i nie wiem polej się z nimi może ci ulży i wyloozujesz. Ja pierdolę co za ciśnieniowcy.
>
>
A ty byś sie nie napinał gdyby chodziło o twoją szmule cwaniaku?? ja bym rozjebał każdego. Dajcie już kurwa spokoj temu tematu bo kurwa tylko dziewczyna sie wkurwia!!! WIELCY CWANIACY !!!!!!
CWEL CWEL CRACOVIA!!!!
|
K_A_L_I_F
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6