tak samo jak na dudke spiewamy DRUMLAK ! CO ? TY KURWO
Skoro tak zadecydowales to nie mamy wyjscia
Patyk może nie podskakujmy jeszcze okaże sie ze ziomek obejdzie sektory i bedzie napierdalał tych co nie tyraja Drumlaka... ja juz lece robic z prześcieradła transparent
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Przywitanie Judasza?! - 08/11/2004 00:26
Transparent mozna sobie odpuscic, ale styrać to trzeba sprzedajnego Pawełka. Jestem ciekaw kto zostanie lepiej przywitany Capello w Rzymie czy Drumlak w Szczecinie
Odp: Przywitanie Judasza?! - 08/11/2004 09:22
Moze jestem jakis dizs niewyspany,ale czy podyskutujemy czy bedziemy go jechac,czy bedzie transparent czy cos tam innego ...to i tak nie jest to decydowane na internecie,a w swiecie rzeczywistym wsrod pewnej grupy osob....To tak tylko,zeby uswiadomic coniektorych
Moze jestem jakis dizs niewyspany,ale czy podyskutujemy czy bedziemy go jechac,czy bedzie transparent czy cos tam innego ...to i tak nie jest to decydowane na internecie,a w swiecie rzeczywistym wsrod pewnej grupy osob....To tak tylko,zeby uswiadomic coniektorych
Mam pytanie do tych co organizuja oprawy... Czy potrzebujecie jakies pomocy zeby cos poroznosic np.cos gdzies polozyc itp. ??
Wilekie dzieki za zainteresowanie...zlap kontakt z kims z MW i oni Ci w przyszlosci powiedza jak mozesz pomagac.Na ten mecz nowe osoby juz nie beda potzrebne
tak samo jak na dudke spiewamy DRUMLAK ! CO ? TY KURWO
rozumiem, mozna go styrac ale bez przesady, zamiast kurwo moze byc judaszu, albo... zydzie
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Przywitanie Judasza?! - 09/11/2004 12:52
A ja lubie drumlaka nie wiem co do niego macie jak zdobyl z Pogońia wice mistrza kraju to go kochaliscie teraz go wyzywacie nie kumam tego!!! ja jak lubie jakiegos pilkarza Pogońi a on odejdzie to ja sprawdzam jak mu idzie w nowym klubie i zycze mu sukcesow a wy normalnie kto nie z Pogońi to wy***** lepiej sie zastanowcie!!
Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876058 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.