Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogon- Hertha << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Sadu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 21:39
> > Terlecki jako nowy gracz nie podobal mi sie, jakos za bardzo
> statecznie i jakos tak bez pilkarskiego polotu.

R0b3rt gdzie Ty widziales
> Terleckiego na boisku?

Hm.. Zbyt sie nie znam, ale nr.5 w II połowie to nie on?

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 21:40
> > > Terlecki jako nowy gracz nie podobal mi sie, jakos za bardzo

R0b3rt gdzie Ty widziales
> Terleckiego na boisku?

Hm.. Zbyt sie nie znam, ale nr.5 w II połowie to nie
> on?

z 5 gral Renato ,Terlecki jest koztuzjowany lekko :D

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
mornel
Kibic
Na forum od 8088 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 21:43
> > > Terlecki jako nowy gracz nie podobal mi sie, jakos za bardzo

> R0b3rt gdzie Ty widziales
> Terleckiego na boisku?

> Hm.. Zbyt sie nie znam, ale nr.5 w II połowie to nie
> on?

To byl Renato...

Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 21:46
Dobra cicho :)

...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 21:47
ta z 5 to Renato nie podpisza z nim na 80% kontraktu bo nic nie pokazal:|
jak na moje oko Bugaj i Rodrigo to moga co najwyzej isc do rezerw.
guliano w 2 polowie sie rozkrecil....ogolnie nie bylo zle
a Pilarz kurrrrrrrdeeeeeeeeee jestem pod wrazeniem jego niektorych interwenci:D

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 21:50
Ja musze powiedziec ze ten mecz to byl jeden wielki piknik !! Zero zgrania na bebnie mecz taki sobie no i Baranowski z Pilarzem naadaja sie do smiechu warte :D Dla mnie osobiscie wygral many co przy plocie dzielacym sektor 10-11 po stronie 10 szukam jakiegos kumpla. Many byl za mocny, a jak zlapal klijentke - co nosila cole i popcorn po sektorze- za dupe to wogole wygral,cieszyl sie jak male dziecka:D;) A i jeszcze za mocno sie jezdzi ze szfabami w tramwaju<lol>oj za mocno;) [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-07-24 21:51]

MW'03
Sadu
Kibic
Na forum od 8395 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 21:51
> Ja musze powiedziec ze ten mecz to byl jeden wielki piknik !! Zero zgrania na
> bebnie mecz taki sobie no i Baranowski z Pilarzem naadaja sie do smiechu warte
> :D Dla mnie osobiscie wygral many co przy plocie dzielacym sektor 10-11 po
> stronie 10 szukam jakiegos kumpla. Many byl za mocny, a jak zlapal klijentke -
> co nosila cole i popcorn po sektorze- za dupe to wogole wygral,cieszyl sie jak
> male dziecka:D;)

To raczej było żałosne..

eF^
Kibic
Na forum od 8051 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 21:51
Ooo to sorry myslalem ze to Terlecki, wg mnie bardzo podobny :P

eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 21:55
dalej nie mamy napastników - tylko jeden Moskalewicz w przodzie i to bez dublera to za mało
Renato jakis taki nijaki, grał za delikatnie jak na polskie warunki, niczego ciekawego nie pokazał
a tak w ogóle to stykają mi wszyscy co nabijali sie z Pilarza, smiejcie sie z niego dalej to na pewno nabierze pewnosci
w ogole caly mecz to piknik: atmosfera na trybunach, zaangazowanie zawodnikow, zachowanie sedziow
no i pepsi... ci to juz w ogole przesadzili - pierdole juz wiecej nie kupuje
nalewaja ful piany a jak wchodze na sektor to widze ze mam ledwie pol kubka

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:00
nie no Pilarz nie był najgorszy wcale :) na początku to była polewka
ale pozniej pokazal klase , lecz coś jeszcze nie jestem do niego tak przekonany:)
Hertha wcale nic takiego nie pokazala , Pogoń z resztą też , ale w końcu to sparing
6 tys. to i tak dużo , gdyby bilety byly tansze to pewnie by wiecej osob sie pojawilo
na stadionie . Jak bramke zdobył Grzelak ? bo nie widzialem :[ akurat wpiedalalem kilebaske

VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:04

> wiecej osob sie pojawilo
na stadionie . Jak bramke zdobył Grzelak ? bo nie
> widzialem :[ akurat wpiedalalem kilebaske

:D no wiesz co, 3 minuty do przerwy a Ty wpierdalałeś kiełbasę :) i przez to przegapiłeś najładniejszą bramkę meczu , Grzelak dostał podanie na wolnej lewej stronie na wysokośći pola karnego położył obrońce i przełożył piłe na drugą nogę i pierdolnął w długi róg (chyba okno!!)

:
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:08
> nie no Pilarz nie był najgorszy wcale :) na początku to była polewka
ale
> pozniej pokazal klase , lecz coś jeszcze nie jestem do niego tak
> przekonany:)
Hertha wcale nic takiego nie pokazala , Pogoń z resztą też , ale w
> końcu to sparing
6 tys. to i tak dużo , gdyby bilety byly tansze to pewnie by
> wiecej osob sie pojawilo
na stadionie . Jak bramke zdobył Grzelak ? bo nie
> widzialem :[ akurat wpiedalalem kilebaske

no to widze ze ominal cie najlepsza akcja meczu ........ale nie przejmuj sie bo sporo ludzi nie wdzialo 1 bramki Herthy . a co do bramki Grzelaka to dostal podanie z glebi pola na 40 metrze i pociagnal z pilka do pola karnego a tam jednym zwodem minal dwoch obroncow i mocnym strzalem w okienko bramki Herthy zakonczyl akcje. dobre bylo jak rzucil w 1 polowie ktoregos pilkarza Herthy pilka w glowe. co do nowcy h nabytkow to dobrze zaprezentowali sie Probierz i Giuliano mimo kilku przestojow. mysle ze z taka gra mozemy byc spokojni o 1 lige!

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:12
no dobre bylo jak go ziom trzyma za dupe ten wziol pile i chcial zucic z calej sily ale sie opanowal.!!:)
a inny dobry motyw to bugaj(z gry nic nie pokazal i ta jego akcja co pilka ledo sie poturlala obok bramki)bugaj byl zpasnikiem jednego manego jebnol na ziemie.mozna bylo posmiac;)

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:16
a i jeszcze jedno kibice z Berlina...mowil ze bedzie ponad 500 :D buhahaha bylo okolo 60:-) ale i tak sie niezle zaprezentowali

Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:20
a tym tajemniczym nowym napastnikiem to chyba byl...... Rodrigo

mike
Kibic
Na forum od 8037 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:25
> dobre bylo jak rzucil
> w 1 polowie ktoregos pilkarza Herthy pilka w glowe.

Grzelak zabral pilke Bobic'owi. Ten przewrocil sie i zaczal trzymac w pasie Grzelaka,a ten nie mogl sie uwolnic. Gdy sedzial odgwizdal faul, Grzelak chwycil pilke i chcial zajebac Bobica, zrobil zamach ale sie opamietal. Lekko tylko odbil pilke od glowy Bobica. Ale ma za to u mnie wielkiego + (u chrisxx'a takze). Grzelak pokazal charakter. A co do Pilarza, to mial dobry mecz. Ale ocenimy go po rundzie. Ludzie nie podniecajcie sie tak jednym meczem (w ktorym zrobil kilka prostych bledow, by pozniej wpasc trans - ogolnie wahania). Renato do wyjebania. Nie zgodze sie z tym, ze Mauro mial slaby mecz. Nie byl jakis super, ale do poziomu tragicznego zabraklo mu duzo. Tragiczny to byl Rodrigo i Bugaj. Czyli ponownie rodzi sie pytanie: co ze wzmocnieniami obrony i ataku???

volve
Kibic
Na forum od 7967 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:31
Kurde...i teraz zaluje, ze nie wybralem sie na mecz:( Jak czytam te opisy, to juz nie moge wysiedziec. Ehh...moglem jakos wyciagnac senseia i isc na ten meczyk:)

eJay -->> a Ty co, zmieniles forum??:P

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:34
no trzeba bylo isc!! mimo ze to sparing to kurde....chlopie jak strzelili gola to radosc mialem w sobie taka bo wiesz 1 mecz od jakiegos miesiaca ....i przez ten czas brakowalo mi meczow Pogoni;-)

volve
Kibic
Na forum od 7967 dni

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:36
tia, najgorsze, że w piatek wyjezdzam i na Legi tez mnie nie bedzie:(

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Pogon- Hertha - 24/07/2004 22:40
jaki many!! jak ześ wtopil!! ja bym nie jechal:-) tak ustawilem wakacje zeby byc i na legi i na lechu;) w miedzyczasie wyjezdzam :P (ale sie zawozilem:D) a tak pozatym ja na bedac na twoim miejscu poszedl bym na Herte zobaczyc ich wiedzac ze nie bedziesz na Legii.pozdro:]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892356 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005