| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 03/05/2004 22:07
> robert dymkowski najlepszy napastnik polski!!!
brawo dymek- pokazales mizernej
> Pogońii gdzie jej miejsce,, bo oni tylko u siebie potrafia grac a na wyjazdach
> sa po prostu slabi .
Ziomek ty se zmień lepiej herb przy sygnaturce na Lech (bo Arki niema) . Co ty wogle gadasz ?? Zastanów się komu kibicujesz , przezuc sie na Arke może ..... echhhhh ide wypić cos mocnego bo zara nie wyrobie :/
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 03/05/2004 22:10
Zacytuję pewną wypowiedź z 90minut.pl, która mnie zszokowała:
Panowie skandal.Byłem na tym meczu i powiem szczerze takiego drukowania na korzyść Arki dawno nie widziałem.W ten sposób nie można bronić arki przed spadkiem!!!!Druga sprawa.Kulturalni kibice Pogoni znowu prowokowani przez POLICJE!!!!!Skandal!!!
Powyższa wypowiedź jest autorstwa... uwaga... kibica Arki!! Sam już nie wiem, co o tym myśleć...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 03/05/2004 22:28
Meczu nie widzialem ,relacji nie sluchalem ,co do drukowania odzywal sie nie bede , prawda jest taka ze Pogon mogla sobie na ta porazke pozwolic a Arka w tej rundzie gra wcale niezle (pomiajajc Belchatow, szczegolnie II polowe tego meczu)
PS Co do tematu Dymkowskiego, strzelil gola i jedziecie po nim jak majonez po frytkach ,ludzie tych jego 10 lat dla Pogoni i kupy bramek jakie strzelil juz nikt mu nie zabierze, zrozumcie ze to jeden z tych symboli ktorego sie nie kala, to nie jest drumlak ktory jest choragiewka na wietrze, ptak go nie chcial (no nie wierze zeby Baniak go nie chcial, chyba ze juz calkiem rozum stracil) to mu pokazal ze dalej go stac na strzelanie goli
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 03/05/2004 22:31
Komentarz ze strony Arki.
Host: 213.155.174.227, IP: 213.155.174.227
Widziałem mecz i ewidentnie sędzia Kotos drukował dziś! Czy niewidział reki w polu karnym , czy niechciał widzieć?!
autor: Obiektywny
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 03/05/2004 22:38
Ten Kotos juz dawno nie powinnien sedziowac pamietam w poprzedniej rundzie jak jakis mecz Pogoni sedziowal tez wtedy wiele osob mialo do niego zastrzezenia. Dziwie sie ze taki palant biega po drugoligowych boiskach juz dawno powinien sedziowac na szkolnych boiskach.
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 03/05/2004 22:39
Pier#olicie że aż głowa boli !!! Dymek strzelił :!: Pogoń przegrała :!: ...i KONIEC
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 03/05/2004 22:44
właśnie... co do drukowania - spójrzcie prawdzie w oczy - wyszukajcie jakiś stary temat z początku sezonu i wypowiedź niejakiego helmuta który napisał "o pierwszą lige sie nie bójcie bo już jest nasza" - podtrzymuje to dalej... wiec nie placzcie - pierwsza liga nasza - natomiast meczxe były są i będą sprzedawane / kupowane i przegrana z Arką jest rzeczą której się spodziewałem... przecież każdy mówi że na polskiej piłce nie da się zarobić - a skoro sie zarobić nie da to po co takie ptaki wchodzą w ten interes? Już odpowiadam - bo jednak się da... grubą kase (i to nieopodatkowaną)
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 03/05/2004 22:54
Pokazali krotka relacje ze stadionu Arki. 3-4 sytuacje Arki i jedna Bugaja - w ktorej skiksowal zreszta!!!! Pogon znowu przeszlo obok meczu?? No i przegrali zasluzenie.NAwet Mandrysz tak powiedzial.
Rozruba na Arce to nic. pokazywali skroty z Chorzowa Oj bedzie walkowerek.
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 04:14
No fajny wyjazd. Meczacy powrot bo podroz tam byl miła (pozdro dla Robinsona "Gdzie jest pietaszek??). Sedzia dawal babole ze az sie odechciewalo patrzyc. Nasi grali slabo, bez pomyslu i polotu. Tylko Olo biegal za czterech. Super oprawa MW BRAWO BRAWO I JESZCE RAZ BRAWO!!!! No i niestety nasi piłkarze nie zachowlai sie fair i część po gwizdku chciała się udać do tunely ale któryś ich zaawrócił i tylko oddali kilka patetycznych oklaskow i sobie poszli-tak sie nie robi!! Tylko Olo obiegl plot i podbiegl do Nas, i Julcimar podsedl w miare blisko z Bodziem W. A inni-mieli poprostu nas....
Pozdro dla będących
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 04:36
Wlasnie wszedlem do domu. Chcialbym podziekowac i pogratulowac oprawy na meczu. Byla zajebista. Co do Pogoni to gry prawie nie bylo. Bardzo kiepski wystep choc chcialbym zaznaczyc ze nie mielismy zbyt dobrych miejsc, a w drugiej polowie jeszcze mgla byla. Waleczni kibice Arki jakos nie chcieli chyba spotkania z naszymi bo z jedna brama nie mogli dac rady co wydaje mi sie jednoznaczne. Pozdro dla pieknej pani Policjantki w ktorej zakochala sie polowa pociagu w drodze do Gdyni. hehe
Bylo mocno... podrooofki dla wszystkich
|
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 04:40
> Pozdro dla pieknej pani Policjantki w ktorej zakochala sie polowa pociagu w
> drodze do Gdyni. hehe
Cos ta pani byla bardzo nieprzystepna ;-)
>Bylo mocno... podrooofki dla wszystkich
Szacunek dla chlopakow z MW03 za oprawe..., kosztowalo to ich wiele wyrzeczen i skrocenia godzin snu..
Pozdorowienia dla tych co byli ;-) i aktywanie uczestniczyli w tym wyjezdzie. [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-05-04 04:43]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Arka - Pogon 1:0 - 04/05/2004 04:45
> Pozdro dla pieknej pani Policjantki w ktorej zakochala sie polowa pociagu w
> drodze do Gdyni. hehe
Były trzy blondynki plus jedna z shootgunem!!Jak ja bym chciał aby przeładowała mi go Hehee
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3