Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:27
Nie zamierzam wikłać się w żadne spory, wydaje się jednak bezsprzecznym, iż okazujecie zbyt mało szacunku swojemu spikerowi.
Najwyżej dupa ci sie bedzie pruć...
Dostałes propozycje od WH02!!! Skorzystasz
Może powiesz cos w Łecznej czy Poznaniu.
Kurwa dziecko interntu...
Bardzo chętnie przyjme każdą propozycje!Po co czekac na Poznań??Kurwa człowieku obrażasz mnie pisząc że jestem przyjebany..mógłbys chociaz argumentowac jesli kogos wyzywasz...Słuchaj nie przypinaj sie tak tylko nawin gdzie to tam będę,poznasz dziecko internetu...
Jutro w sownie?
czemu Ty piszesz za kogośPrzeciez w poscie wyzej chyba Ci wyjasnilem??Aha i czemu w sownieSzczecin zły
Odpisuje ja bo odemnie wyszla propozycja spotkania
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:34
i tak odpisze ;]
czy ja gdzies napisalam, ze na Pogon w B-klasie nie pojde?
tylko skoro istnieje mozliwosc, zeby ptaka nie bylo a Pogon zostala w ekstraklasie to dlaczego mam wolec zeby byla w b-klasie?
"Nie mozliwa rzecza jest zeby KOBIETA kochala tak pilke nozna" a ja kocham POGON i pojde za nia zawsze i wszedzie...
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:39
Dobrze, ale Baranowski wprowadza do meczów walory edukacyjne. Udając się na widowisko sportowe ze wspomnianym dżentelmenem w roli spikera można udoskonalić swoje umiejętności lingiwstyczne poprzez powiększenie posiadanego zasobu słownictwa w językach zachodnioromańskich.
Dobrze, ale Baranowski wprowadza do meczów walory edukacyjne. Udając się na widowisko sportowe ze wspomnianym dżentelmenem w roli spikera można udoskonalić swoje umiejętności lingiwstyczne poprzez powiększenie posiadanego zasobu słownictwa w językach zachodnioromańskich.
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:46
Ja w zasadzie nie wiem o co wam chodzi.Jak nie utozsamiacie sie z ta Pogonia to nie chodzcie na mecze.Szczecinska Pogon jest w B klasie.A ptakowy twor nie powinien wam wadzic.Napinacie sie zupelnie nie potrzebnie.Chyba trzeba uszanowac ,ze pewna ilosc kibicow(?) chce takiej Pogoni.Kto nie chce - ma wybow i moze olac.Ci co twierdza ,ze Ptak jest cool niech ida swoja droga a reszta swoja.
Najlepszy mecz od dawien dawna...choc troche emocji w koncu i z tego powodu taki dym A te "interwencje" to sobie na podworku przeprowadzajcie dzieciaki... Brawa dla krytej!!!!
Brawa za co?
Czy Ty jestes chorym czlowiekiem?
rozpedzili sie z bluzganiem na Wisle i chcac im dokopac zaspiewali "kazdy to powie, crac... i tak dalej" i nie pierdolcie ze bylo inaczej, bo akurat na druga polowe stalem za 6 sektorem i bylo dokladnie slychac, kazda sylabe.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Najlepszy mecz od dawien dawna...choc troche emocji w koncu i z tego powodu taki dym A te "interwencje" to sobie na podworku przeprowadzajcie dzieciaki... Brawa dla krytej!!!!
Brawa za co?
Czy Ty jestes chorym czlowiekiem?
rozpedzili sie z bluzganiem na Wisle i chcac im dokopac zaspiewali "kazdy to powie, crac... i tak dalej" i nie pierdolcie ze bylo inaczej, bo akurat na druga polowe stalem za 6 sektorem i bylo dokladnie slychac, kazda sylabe.
a ja siedzialam nad tymi ludzmi ktorzy sobie spiewali elegancko ze to Pogoń rzadzi w krakowie... i nie wmawiaj innym ze bylo inaczej ! kazdy z 4 i 5 sektoru ci to powie!
"Nie mozliwa rzecza jest zeby KOBIETA kochala tak pilke nozna" a ja kocham POGON i pojde za nia zawsze i wszedzie...
Odp: Pogon - Wisla 1:1 - 15/04/2007 00:51
jesli ktos ma mocne nerwy to niech sobie poczyta komentarze na Pogoń.v.pl http://www.pogon.v.pl/news.phtml?id=12322#comments
A to tylko jeden z nich
A Cwele z 12 slyszeli to co chcieli slyszec. Nikt nie spiewal o Cracovii tylko byl tekst : KAZDY TO POWIE ZE POGON RZADZI W KRAKOWIE, ale kundelki ( nie obrazajac zwierzat ) wiadomo kogo dostaly telefon i wpadly na sektor aby spacyfikowac co aktywniejszych kibiców ktorzy dopingowali wlasny zespol. Moze niedlugo sladami cweli z Legiuni ( mam na mysli pustych frajerow a nie normalnych kibicow ) bedziecie lac tych co beda chcieli isc na mecz ŻENUJACE !!!!
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
jesli ktos ma mocne nerwy to niech sobie poczyta komentarze na Pogoń.v.pl http://www.pogon.v.pl/news.phtml?id=12322#comments
A to tylko jeden z nich
A Cwele z 12 slyszeli to co chcieli slyszec. Nikt nie spiewal o Cracovii tylko byl tekst : KAZDY TO POWIE ZE POGON RZADZI W KRAKOWIE, ale kundelki ( nie obrazajac zwierzat ) wiadomo kogo dostaly telefon i wpadly na sektor aby spacyfikowac co aktywniejszych kibiców ktorzy dopingowali wlasny zespol. Moze niedlugo sladami cweli z Legiuni ( mam na mysli pustych frajerow a nie normalnych kibicow ) bedziecie lac tych co beda chcieli isc na mecz ŻENUJACE !!!!
A to tylko jeden z nich
i nie macie co sie tak spinac na akcje anty-ptak bo puzniej sie naczytaja forum i pisza w gazetach ze Pogon Nowa szczuje kibicow i robi jakies podzialy.... czy chcecie czy nie wlascicielem Pogoni puki co jest Ptak i jezeli cieszy was to ze kazdy nas leje to raczej jest to smutne .... oni sa lapanka z plazy a mieli szanse wygrac z vice mistrzami , i ten mecz byl by ich meczem rundy ....
a w kwestii baranowskiego to moze sobie wyknol przed meczem jak za dawnych poczciwych lat i go poniosly emocje , jednak akcja na +
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775409 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.