Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> MW'03: Informacja dot. meczu z Wartą << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kali47
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5441 dni

Odp: MW - 07/08/2011 17:30
Czas podjąć jakieś działania pisaniem na forum nikt z nas nic nie zdziała.

Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice!
ManeS
Kibic
Na forum od 5948 dni

Odp: MW - 07/08/2011 17:46

DumaPomorza napisał:  
Decyzja jest jaka jest, Jestem z jednej stronie po stronie MW bo to co się dzieje w tym kraju jest nie do przyjęcia, ale z drugiej strony pilkarzyki zaczely cos tam grac, fajnie by bylo gdyby jeszcze doszla do tego atmosfera.Chyba kazdy woli mecze z dopingiem, flagami i oprawami, po prostu to jest wtedy zupełnie inne widowisko.A co do dopingu z wczoraj. Na 14 o ssaniu pały, na 9 Hej Pogoń Gol a na krytej Gajtkowski ty cwelu... ja takie mecze bez tej calej atmosfery, mobilizacji na mlynie itd pierdole...

Przecież nie można poświęcić walki o normalność tylko dlatego, że piłkarzyki nagle coś grają i zasłużyli na doping...... Mogliby napierdalać po 10:0 i to nie ma w tym wypadku znaczenia. Moim zdaniem to nawet lepsza okazja, na protest bo prezesiki nie mogą tłumaczyć braku dopingu tym, że drużyna źle gra to i kibice nie śpiewają... Tylko trzeba ogarnąć tych, którzy wykorzystują brak młyna po to żeby błysnąć i zaintonować jakąś przyśpiewkę czy wrzut na pzpn.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forza Pogoń !
Kibic
Na forum od 5653 dni

Odp: MW - 07/08/2011 18:12
Masz racje, ale tak mi się tylko skojarzylo że gdy pilkarze cos soba reprezentuja jest / powinna byc fajna atmosfera na trybunach.
Z pewnoscia bardziej wartosciowa jest normalnosc o ktorej mowisz niz gra pilkarzy dla ktorych Pogoń i tak jest tylko kolejnym przystankiem w karierze.
Te wszystkie kary od rozpoczecia nowego sezonu to jakas kpina, a sciagniecie mlynowego Jagi ? tak byc nie moze, dlatego mysle ze wiekszosc zrozumie i przecierpi bez dopingu pare meczów a moze nawet pare lat.

eJay
Kibic
Na forum od 7848 dni

**

Odp: MW - 07/08/2011 18:35
Na Vałce pod artykułem niezłe komentarze :D

no to chyba pstryczek w nos kolesiom z 12

no i git okazuje się że bez tych piszczących nastolatków z 12 sektoru też można dopingować ,przynajmiej nie było spiewów na cześć legii ,jeszcze niech oddadzą flagi które są własnością WSZYSTKICH kibiców bo dawali na nie pieniądze.

Mlode Wilki,a raczej wilczki strzelily sobie sambuja :) taki spontaniczny doping jak byl wczoraj jest lepszy niz taki jak wasz niby zorganizowany.z tego waszego dopingu i sposobu prowadzenia smieje sie 90% ludzi na stadionie,a co najlepsze to pilkarze nas jak wy to nazywacie ,,piknikow" docenili i slyszeli.na 7 dawno tyle ludzi nie dopingowalo.

Kto takich zjebów płodzi? :D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Nq.
Nawiedzeni Fanatyzmem
Na forum od 5659 dni

Odp: MW - 07/08/2011 18:50

eJay napisał:  

no i git okazuje się że bez tych piszczących nastolatków z 12 sektoru też można dopingować ,przynajmiej nie było spiewów na cześć legii ,jeszcze niech oddadzą flagi które są własnością WSZYSTKICH kibiców bo dawali na nie pieniądze.

Mlode Wilki,a raczej wilczki strzelily sobie sambuja :) taki spontaniczny doping jak byl wczoraj jest lepszy niz taki jak wasz niby zorganizowany.z tego waszego dopingu i sposobu prowadzenia smieje sie 90% ludzi na stadionie,a co najlepsze to pilkarze nas jak wy to nazywacie ,,piknikow" docenili i slyszeli.na 7 dawno tyle ludzi nie dopingowalo.

Wiesz, spłodzić mogą normalni ludzie, ale za wychowanie bierze się internet, który kształtuję ich na internetowych napinaczy, czy też "dzieci neo". :D

majster007
Kibic
Na forum od 5718 dni

Odp: MW - 07/08/2011 19:03

Niquit napisał:  

eJay napisał:  

Wiesz, spłodzić mogą normalni ludzie, ale za wychowanie bierze się internet, który kształtuję ich na internetowych napinaczy, czy też "dzieci neo". :D

Takie komentarze mnie załamany...banda chuja, ktora nie potrafi zrozumiec co sie dzieje

" Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę "
PDJ
Kibic
Na forum od 5513 dni

Odp: MW - 07/08/2011 19:08

eJay napisał:  

raczej nie zjebów tylko jednego zjeba z hostem dynamic.chello.pl.Nawet znalazł się jeden ekspert od dopingu z bielska podlaskiego.Nie ma co się przejmować pedałami.

Fyfy
Kibic
Na forum od 6665 dni

Odp: MW - 07/08/2011 19:27
Tylko i wylacznie RAZEM stanowimy sile!
Bardzo dobra decyzja MW!

pogonifan
Kibic
Na forum od 6087 dni

Odp: MW - 07/08/2011 20:19
Host dynamic.chello.pl oznacza po prostu, że ktoś ma neta w UPC, a takich osób jest sporo.

Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: MW - 07/08/2011 20:25

pogonifan napisał:  
Host dynamic.chello.pl oznacza po prostu, że ktoś ma neta w UPC, a takich osób jest sporo.

Z tą różnicą, że akurat takiego hosta miał pewien śmieszny człowieczek, który nawet dorobił się tematu o sobie na tym forum. I mogę się założyć, że niemałą część komentarzy podpisaną właśnie tym hostem stworzył właśnie ten ktoś.

Against modern wszystko!
Persona non grata
SKPS Portowcy
Na forum od 7054 dni

**

Odp: MW - 07/08/2011 21:04

Lrd napisał:  

pogonifan napisał:  

Z tą różnicą, że akurat takiego hosta miał pewien śmieszny człowieczek, który nawet dorobił się tematu o sobie na tym forum. I mogę się założyć, że niemałą część komentarzy podpisaną właśnie tym hostem stworzył właśnie ten ktoś.

a mojego komentarza nie zaakceptowali bandyci i włazi dupy zarządu bez własnego zdania czyt. półgłówki !!

Luk_225
Kibic
Na forum od 5516 dni

Odp: MW - 07/08/2011 21:24

Fyfy napisał:  
Tylko i wylacznie RAZEM stanowimy sile!

Ulotki informacyjne o proteście - pomysł na uświadomienie osób, które nie wiedzą o co chodzi, i mogą być sfrustrowane obecną sytuacją.
Taka broszurka informacyjna mogłaby przynieść zamierzony rezultat, a nawet jeśli nie to przynajmniej uświadomić nie wiedzących nic lub prawie nic na ten temat, o co dokładnie walczymy.
Jedna ze stron

malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8078 dni

Odp: MW - 07/08/2011 22:00
Deklaruję wsparcie, jeśli chodzi o informowanie internautów.

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: MW - 07/08/2011 22:09
Niektórzy nigdy nie ogarną, że są osoby które mimo, że potrafią oddać dla Pogoni wszystko, nie chcą się godzić z ich inwigilacja, śledzeniem, ściganiem, wezwaniami na komendę tylko dlatego, że robią oprawę, wieszają flagę, robią zapisy na wyjazd, czy rozkręcają doping.

Tacy są wymagający niech sami wejdą na młyn, może policja szybko ich nie ściągnie, aby poznać jego dane.

ps. co to za gamonie piszą do tej v.pl ja pierdole, poziom wyborczej, chyba, że byli pierwszy raz na meczu to rozumiem.

Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 7 sierpnia 2011, 23:20 [1 raz(y)]

Z daleka nie będzie widać.
L.
Kibic
Na forum od 8034 dni

Odp: MW - 07/08/2011 23:20
Bracia !!

Czytam po meczu to co tu jest pisane i nie wierze! Przecież nikt z Nas nie chce dla Pogoni źle, nikt nie chce by nie było dopingu, by nie było opraw by nie było niczego. Ba, nawet jak nigdy wcześniej przed tym sezonem zostały przygotowane oprawy na konkretne mecze, ale nikt nie będzie tego robił w momencie kiedy jest tak jak jest.
Nikt nie będzie dawał tym niebiesko pomarańczowym skurwysynom satysfakcji karania i wpierdalania zakazów na lewo i prawo. Nikt z Nas również nie będzie Don Kichotem.
Ludzie pracują, uczą się i mają jakieś plany na przyszłość. Mają też najtrwalszą i wg mnie zajebiście pozytywną pasję w życiu - robienie coś co sprawia, że ludzie identyfikujący się z Pogonią są z tego zajebiście dumni. Nie robią tego za pieniądze, nie robią tego bo im ktoś karze, tylko robią to z miłości i pasji !
Dlatego też czas uświadamiać ludzi co się dzieje. W tym tygodniu pewnie zostanie przedstawione stanowisko osób od opraw, dopingu i flag.

Dla reszty, która dalej nie zrozumiała - naprawdę szkoda mi Was. Mam jednak nadzieję, że odkurzycie szare komórki i ruszycie głową.

MW'03
Czeko
Kibic
Na forum od 6243 dni

Odp: MW - 07/08/2011 23:25

Generał Italia napisał:  
Bracia !!

Czytam po meczu to co tu jest pisane i nie wierze! Przecież nikt z Nas nie chce dla Pogoni źle, nikt nie chce by nie było dopingu, by nie było opraw by nie było niczego. Ba, nawet jak nigdy wcześniej przed tym sezonem zostały przygotowane oprawy na konkretne mecze, ale nikt nie będzie tego robił w momencie kiedy jest tak jak jest.
Nikt nie będzie dawał tym niebiesko pomarańczowym skurwysynom satysfakcji karania i wpierdalania zakazów na lewo i prawo. Nikt z Nas również nie będzie Don Kichotem.
Ludzie pracują, uczą się i mają jakieś plany na przyszłość. Mają też najtrwalszą i wg mnie zajebiście pozytywną pasję w życiu - robienie coś co sprawia, że ludzie identyfikujący się z Pogonią są z tego zajebiście dumni. Nie robią tego za pieniądze, nie robią tego bo im ktoś karze, tylko robią to z miłości i pasji !
Dlatego też czas uświadamiać ludzi co się dzieje. W tym tygodniu pewnie zostanie przedstawione stanowisko osób od opraw, dopingu i flag.

Dla reszty, która dalej nie zrozumiała - naprawdę szkoda mi Was. Mam jednak nadzieję, że odkurzycie szare komórki i ruszycie głową.

+1

Shivan
Kibic
Na forum od 8542 dni

**

Odp: MW - 07/08/2011 23:39
mam wrażenie że tam na "vałce" piszą osoby co na tym meczu nie były, i tylko powtarzają frazes, który przedstawiony ejst w tym sponsorowanym artykule. Dlatego jak najszybciej powinno pojawić się wyjaśnienie o co w tym wszystkim chodzi, bo że mózgi mają wyprane to widać ale może coś do nich dotrze. Przyjdą deszcze i przeciwnicy z dolnych rejonów tabeli to zobaczymy gdzie są ci z KK oj mroczki beda jeszcze płakać.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: MW - 08/08/2011 01:28
Może dostali karnet na vip i za darmo mogą napić się "dobrego" alkoholu w ciekawym towarzystwie.

kijevo
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: MW - 08/08/2011 08:16
Uważasz, że kibicom, którzy przybyli na stadion udało się stworzyć dobrą atmosferę?

(Vuk Sotirović) Szczerze powiem, że jako takiego dopingu dzisiaj nie było. Przynajmniej z tego co ja pamiętam z boiska. Czasami zdarzały się „zrywy” kibiców, ale nie stwarzało to jakiejś wielkiej atmosfery.

Odziwo z v.pl ;)

Kibic
Na forum od 8154 dni

**

Odp: MW - 08/08/2011 11:25
Mówiłem, że Vuk to dobry chłop. :)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768731516 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005