Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kendo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:25
> Ten wywiad z nim był juz dawno w wyborczej i bodajze na v.pl tez...
>

na górze jest data

kendo
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:26
Do tego czasu Ptaszysko zmieniło trzy razy zdanie....

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
chleb
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:27
Kendo, wybacz za to co powiem, ale skad Ty sie urwales???!!! Ten tekst to juz przeminal dawno z wiatrem. Nie wiem, czy probujesz zamydlac, czy na prawde taki niezorientowany jestes. Ale jesli to drugie, to rzeczywiscie lepiej juz daj sobie spokoj z pisaniem. Poprostu CZYTAJ!!!

Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:28
przed chwilką zajarzyłem... :) sorka

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:30
ej mikka czy nie mozesz pisac wszystkiego w jednym posice ? a nie piszesz jedno zdanie za minute dodajesz nastpenego posta tez z jednym zdaniem!! wiesz moze co to jest edycja? masz do tego przycisk prawym gornym rogu swego posta!!

Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:32
> ej mikka czy nie mozesz pisac wszystkiego w jednym posice ? a nie piszesz jedno zdanie za minute dodajesz nastpenego posta tez z jednym zdaniem!! wiesz moze co to jest edycja? masz do tego przycisk prawym gornym rogu swego posta!!

Mikka nabija sobie posty :) hehehe :D

DO BOJU MKS MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ!!! ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS!!!
kendo
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:33
> Kendo, wybacz za to co powiem, ale skad Ty sie urwales???!!! Ten tekst to juz przeminal dawno z wiatrem. Nie wiem, czy probujesz zamydlac, czy na prawde taki niezorientowany jestes. Ale jesli to drugie, to rzeczywiscie lepiej juz daj sobie spokoj z pisaniem. Poprostu CZYTAJ!!!

Powiem Ci tak.... trochę wiem co się dzieje w Widzewie. Mieszkam w Milano we Włoszech , ale sprawy tego klubu nie są mi obce... Przyjście Pana Ptaka nie jest na ręke wielu osobom. Myślę że najlepiej się stanie jak Ptak zostanie w Szczecinie. Ale to oczywiście nie jest moja dbałość o dobre imię Pogoni ... Teraz rozumiesz? Więcej napisać już nie mogę...

kendo
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:36
> ej mikka czy nie mozesz pisac wszystkiego w jednym posice ? a nie piszesz jedno zdanie za minute dodajesz nastpenego posta tez z jednym zdaniem!! wiesz moze co to jest edycja? masz do tego przycisk prawym gornym rogu swego posta!!

Jeszcze raz przepraszam .Mam krótko neta i chyba za bardzo poczułem sie jak na czacie.Mozecie mi powiedziec po co mam nabijac sobie posty???!!!

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:38
> > ej mikka czy nie mozesz pisac wszystkiego w jednym posice ? a nie piszesz jedno zdanie za minute dodajesz nastpenego posta tez z jednym zdaniem!! wiesz moze co to jest edycja? masz do tego przycisk prawym gornym rogu swego posta!!
>
> Mikka nabija sobie posty :) hehehe :D

no to zajebiscie.jak jakis dzieciak 10 letni. przewodnia mysl : fajne ze bede mial duzo postow. i kurde pozniej inni czytaja a wypowiedzi czytelnikow nie maja sensu..wogle nie trzymaja sie kupy:P jak pisac to juz cos co ma jakis sens,glowe,rece i nogi :D

dobra STOP , BASTA powiecie ze robie to samo. :D jak cos to admini sie zajma Tym (chociaz ciezko teraz wszystko tu opanowac jak dziennie wchodzi po 20 tys ludzi na forum ) pozdro . ćiekierap :D

Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:38
> Jeszcze raz przepraszam .Mam krótko neta i chyba za bardzo poczułem sie jak na czacie.Mozecie mi powiedziec po co mam nabijac sobie posty???!!!

Nieważne tak tylko sie nabijam :D bo mi się nudzi :P

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:40
> > ej mikka czy nie mozesz pisac wszystkiego w jednym posice ? a nie piszesz jedno zdanie za minute dodajesz nastpenego posta tez z jednym zdaniem!! wiesz moze co to jest edycja? masz do tego przycisk prawym gornym rogu swego posta!!
>
>
> Jeszcze raz przepraszam .Mam krótko neta i chyba za bardzo poczułem sie jak na czacie.Mozecie mi powiedziec po co mam nabijac sobie posty???!!!

wlasnie to nie jest czat !! tu sie nie pisze po to by sie pisalo . jesli juz chcesz pistac to pisz jakies konkretne info. a zreszta...masz fegulamin itp :D
3m sie :P

Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:41
> > > ej mikka czy nie mozesz pisac wszystkiego w jednym posice ? a nie piszesz jedno zdanie za minute dodajesz nastpenego posta tez z jednym zdaniem!! wiesz moze co to jest edycja? masz do tego przycisk prawym gornym rogu swego posta!!
> >
> > Mikka nabija sobie posty :) hehehe :D
>
> no to zajebiscie.jak jakis dzieciak 10 letni. przewodnia mysl : fajne ze bede mial duzo postow. i kurde pozniej inni czytaja a wypowiedzi czytelnikow nie maja sensu..wogle nie trzymaja sie kupy:P jak pisac to juz cos co ma jakis sens,glowe,rece i nogi :D
>
> dobra STOP , BASTA powiecie ze robie to samo. :D jak cos to admini sie zajma Tym (chociaz ciezko teraz wszystko tu opanowac jak dziennie wchodzi po 20 tys ludzi na forum ) pozdro . ćiekierap :D
>

Ej Ty Maślak jak narazie to Ty nabijasz sobie posty pisac takie farmazony.Wyluzuj chlopie,cioty dostales?

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:42
Kazda szanujaca sie strona internetowa wstawiła sie za Pogoń.v.pl . Czemu do tej pory na stronie PW nie ma o tym nawet notki ???

seeedzik
Kibic
Na forum od 8087 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:44
> Kazda szanujaca sie strona internetowa wstawiła sie za Pogoń.v.pl . Czemu do tej pory na stronie PW nie ma o tym nawet notki ???

jasna dupa ile razy bylo tu pisanie zeby nie pierdolic o PW tylko czekac na ich oficjalne stanowisko, zbastuj stary i czytaj co pisza inni a nie pierdolisz 3 po 3 i nic z tego nie wynika

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:45
> Ej Ty Maślak jak narazie to Ty nabijasz sobie posty pisac takie farmazony.Wyluzuj chlopie,cioty dostales?
>

jejq zobacz poczatek strony 68 3 posty dodawane co jakies 2 min.z jednym zdaniem:D nie mam cioty.jestem spokojny.mam nadzieje ze Ty tez.szczerze mowiac to ile bede mial posto to mi wisi moge miec ciagle 2 .co mi zmieni jakas cyfra...lepsze jest zalozenie zeby pisac na jakos a nie na ilosc.dobra koncze bo to nie jest na temat tego posta.czeJść :D

Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:50
panowie - jest zajebiscie, a nawet dobrze
ten Ptaszek to niezły jajcownik :P
na oficjalce pojawila sie informacja o biletach na Groclin
trzymajcie mnie bo nie moge... hehe :D

tak tylko na marginesies zapytam:
w razie kto i kiedy zwroci nam pieniadze za karnety panie Ptaszek?
ale to tak tylko na marginesie...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:25
Żekomo ptasznik mówił w radiu dzisiaj rano że narazie zostaje tylko ze jak dalej będą go tyrać gazety i internet to wyfrunie ze Szczecina :P

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:27
> Żekomo ptasznik mówił w radiu dzisiaj rano że narazie zostaje tylko ze jak dalej będą go tyrać gazety i internet to wyfrunie ze Szczecina :P

ale on niezdecydowany ot ja juz nie wiem czy zostawiac kase na wisle czy nie :P:D

Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:30
> > Żekomo ptasznik mówił w radiu dzisiaj rano że narazie zostaje tylko ze jak dalej będą go tyrać gazety i internet to wyfrunie ze Szczecina :P
>
> ale on niezdecydowany ot ja juz nie wiem czy zostawiac kase na wisle czy nie :P:D
>
>

Idź lepiej przepij :P Ja mam gorzej karnety kupilem i to dwa :P

FM
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 18:33
eh, co sie stalo na oficjalce? chyba zniknely jakies artykuly

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888193 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005