Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mikka
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:58
> napiszcie jakiegos newsa
> Pogoń.v.pl juz by cos miala.....
> szkoda :~(

Popieram napiszcie wkoncu cos nowego!!!Newsy tutaj sa tak czesto aktualizowane jak na oficjalnej stronie:)

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:00
ej kurwa co maja pisac? ze nadal nic nie wiadomo !!?? macie info z konferencji i wywiad o mafii :D:D:D nie nazekac bo jak byblo by co to bylo by napisane :D(rozumiecie mimo ze nie jest po "polskiemu" :D tzn nieco nie stylistycznie :P)

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

O CZYM ?! WSZYSTKO CO SIE DZIEJE WOKOL POGONI JEST JUZ WSPOMNIANE NA STRONIE GLOWNEJ !!

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

> ciekawy obrazek : http://hell.art.pl/~kon/ptak.jpg :D

dobre b dobre zwlaszcza ta wszelka zbieznosc nazwisk zdjec.....ok

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Shivan
Kibic
Na forum od 8544 dni

**

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:02
> napiszcie jakiegos newsa
> Pogoń.v.pl juz by cos miala.....
> szkoda :~(

uspokuj sie czlowieku

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:03
juz mi brak slow! na wszystko tylko narzekacie! to zrobcie tez cos! chcesz newsa ?! to napisz felieton albo jakas wypowiedz swoja na temat tego co sie dzieje teraz w Pogoni! to bedziesz mial newsa i swoj wklad w to ze ozyje strona....
a nie wciaz tylko...... narzekania

mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:04

> ale o czym ?! o ptaku ze odchodi.. przeciez sa newsy z konf, wywiad z nim itp.. pisac by pisac ?! to bez sensu

A jeszcze niedawno pisaliscie ze oficjalna strona jest do dupy bo pisza w niej malo newsów .Moze oni tez wyznaja taka zasade???? "pisac by pisac?!to bez sensu"

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:04

Obrazek jpg wstawiony na forum

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:05

> A jeszcze niedawno pisaliscie ze oficjalna strona jest do dupy bo pisza w niej malo newsów .Moze oni tez wyznaja taka zasade???? "pisac by pisac?!to bez sensu"

prosze cie, prosze cie, prosze cie ........

Frz
Kibic
Na forum od 8891 dni

Obrazek jpg wstawiony na forum nie wiem czy to było ale jest mocne :-D

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Przecierz newsy ciągle są tylko trzeba śledzić to forum hehehe tutaj wszystko znajdziecie nic dodać nic ująć. jak trzeba to wam nawet ludzie wklejają odnośniki do artykuów bądź artykuly :P Odczepcie się od administratora

DO BOJU MKS MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ!!! ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS!!!
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:06

Obrazek jest zajebisty:) dodam go sobie do prezentacji druzyny w zone managera!!!!!

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:06
dobra sorry
wy tez troszke wyluzujcie...a ja juz nic nie pisze....no chyba ze cos madrego wymysle
jeszcze raz sorka i co zlego to nie ja to nie wy to nie my

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:09
przeczytajcie sobie pod tym obrazkiem na czarnym tle "wszelka zbieznosc nazwisk zdjec i słów jest przypadkowa i zostala stworzona nieumyslnie..."
Bardzo Smieszne czyli tez obrazek został stworzony przypadkowo????
hehe

mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:10

> prosze cie, prosze cie, prosze cie ........

dobra juz nie musisz prosic . Nie jestem tak natarczywy jak baranowski ...Tematu nie było....:)

mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:14
Jak z tym spotkaniem na stadionie o 12 w czwartek??to prawda czy jakas podpucha???

km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:17
> Jak z tym spotkaniem na stadionie o 12 w czwartek??to prawda czy jakas podpucha???

wszyscy jak narazie wiedza tyle co Ty.
PS pytaj sie w temacie o spotkaniu a nie piszesz tutaj rozmazujesz rozmazany temat :D

kendo
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:20

11.08.2004
Antoni Ptak chce pomóc Widzewowi

Rozmowa z Antonim Ptakiem

Bartłomiej Derdzikowski: Czy to prawda, że chce Pan pomóc Widzewowi i oddać do Łodzi kilku piłkarzy?

Antoni Ptak, właściciel Pogoni Szczecin: To prawda. Niedawno dzwonił do mnie pan Zbigniew Boniek i pytał o zawodników. Zgodziłem się na współpracę.

.....
Dlaczego chce Pan pomóc Widzewowi?

- Nigdy nie ukrywałem, że mam do tego klubu sentyment. Wiele lat spędziłem w Łodzi. Szkoda, że Widzew jest w takiej sytuacji.

Zródło: Gazeta Wyborcza

I na tym już chyba kończę... Pozdrowienia dla Szczecina . Mam nadzieję że moje wywody choć trochę rozjaśniły sytuację. Jeśli stało się odwrotnie to sorka.Nie miałem zamiaru mącić tylko wysnaje zasadę że nawet jeżeli się leży to trzeba wiedzieć na czym.... Narka

kendo
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:24
Ten wywiad z nim był juz dawno w wyborczej i bodajze na v.pl tez...

XXXL
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:25
> juz mi brak slow! na wszystko tylko narzekacie! to zrobcie tez cos! chcesz newsa ?! to napisz felieton albo jakas wypowiedz swoja na temat tego co sie dzieje teraz w Pogoni! to bedziesz mial newsa i swoj wklad w to ze ozyje strona....
> a nie wciaz tylko...... narzekania

... jak napiszę to następne forum trzeba będzie zamknąć! [FIREdevil]

3 X L
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892155 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005