| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:58
> napiszcie jakiegos newsa
> Pogoń.v.pl juz by cos miala.....
> szkoda :~(
Popieram napiszcie wkoncu cos nowego!!!Newsy tutaj sa tak czesto aktualizowane jak na oficjalnej stronie
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:02
> napiszcie jakiegos newsa
> Pogoń.v.pl juz by cos miala.....
> szkoda :~(
uspokuj sie czlowieku
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:04
> ale o czym ?! o ptaku ze odchodi.. przeciez sa newsy z konf, wywiad z nim itp.. pisac by pisac ?! to bez sensu
A jeszcze niedawno pisaliscie ze oficjalna strona jest do dupy bo pisza w niej malo newsów .Moze oni tez wyznaja taka zasade ? "pisac by pisac?!to bez sensu"
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:06
> ciekawy obrazek : http://hell.art.pl/~kon/ptak.jpg 
Obrazek jest zajebisty dodam go sobie do prezentacji druzyny w zone managera!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:09
przeczytajcie sobie pod tym obrazkiem na czarnym tle "wszelka zbieznosc nazwisk zdjec i słów jest przypadkowa i zostala stworzona nieumyslnie..."
Bardzo Smieszne czyli tez obrazek został stworzony przypadkowo ?
hehe
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:10
> prosze cie, prosze cie, prosze cie ........
dobra juz nie musisz prosic . Nie jestem tak natarczywy jak baranowski ...Tematu nie było....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:20
11.08.2004
Antoni Ptak chce pomóc Widzewowi
Rozmowa z Antonim Ptakiem
Bartłomiej Derdzikowski: Czy to prawda, że chce Pan pomóc Widzewowi i oddać do Łodzi kilku piłkarzy?
Antoni Ptak, właściciel Pogoni Szczecin: To prawda. Niedawno dzwonił do mnie pan Zbigniew Boniek i pytał o zawodników. Zgodziłem się na współpracę.
.....
Dlaczego chce Pan pomóc Widzewowi?
- Nigdy nie ukrywałem, że mam do tego klubu sentyment. Wiele lat spędziłem w Łodzi. Szkoda, że Widzew jest w takiej sytuacji.
Zródło: Gazeta Wyborcza
I na tym już chyba kończę... Pozdrowienia dla Szczecina . Mam nadzieję że moje wywody choć trochę rozjaśniły sytuację. Jeśli stało się odwrotnie to sorka.Nie miałem zamiaru mącić tylko wysnaje zasadę że nawet jeżeli się leży to trzeba wiedzieć na czym.... Narka
|
kendo
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 17:25
> juz mi brak slow! na wszystko tylko narzekacie! to zrobcie tez cos! chcesz newsa ?! to napisz felieton albo jakas wypowiedz swoja na temat tego co sie dzieje teraz w Pogoni! to bedziesz mial newsa i swoj wklad w to ze ozyje strona....
> a nie wciaz tylko...... narzekania
... jak napiszę to następne forum trzeba będzie zamknąć! [FIREdevil]
|
3 X L
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5