| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:31
Kendo, nadal mnie to nie przekonuje. Mozna o tym mowic jako o ewentualnym rozwoju wydarzen w przyszlosci. Ale jako news lub prawie pewnik to chyba lekka przesada. No chyba, ze Ptak chce prowadzic dwa kluby na raz. Bo ja nie widze chwilowo mozliwosci jego odfruniecia z Pogoni.
|
Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:33
Jezus maria, jak ja czytam wiekszosc waszych postow to poprostu wariuje. Spojrzcie moze na ta sprawe z innej strony ? Chcecie miec kurwa Pogon w IV lidze ? Czemu Ptak sprowadza sponsorow z Lodzi ? Czy jest jakas firma ze Szczecina ktora chce zasponsorowac chociaz czesciowo Pogon ? Gdzie kurwa byly firmy naszego wojewodztwa jak Pogon byla na samym dnie ? Poprostu za bardzo wyolbrzymacie te pierdoly dziennikarskie i jakies popierdolone wywiady z innych stron i laczycie w jedna calosc... myslisz ze to nie wkurza Pana Ptaka ? ( oczywiscie jestem neutralny wobec niego ) Kazdego by to wkurzalo ! A co do zamkniecia strony Pogoń.v.pl - to poprostu prawda jest taka ze uzywali nielegalnie logo Pogoni i tyle. Zastanawia mnie jeden fakt ze naprawde wolicie Pogoń.v.pl niz Pogon w I lidze... to jest bardzo zalosne - wychodzi na to ze zyjecie tylko netem... Ptak jest rowniez zalosny ale to przez Was za to ze nie macie odrobinke szacunku do Niego - napinacze internetowi :S Zastanowcie sie odrobinke - uratowal Pogon, w jeden sezon z II ligi do I ligi, ostatnio efektowne zyciestwo z Lechem grajac 10-osobowym skladzie i nie dosc ze za sprawa Milara ktorego Dawid Ptak sprowadzil w ostatniej chwili - to wlasnie on nam uratowal 3pkt ! Zastanowcie sie... troche... nie ma zadnych firm w Szczecinie, Ptak to ostatnia szansa Pogoni, IV ligi wiekszosc nas nie chce bo miasto na to nie zasluguje... ja sam Ptaka doskonale rozumiem i jestem ZA NIM i tyle.
EOT
|
Veni, vidi, vici
U84%
RM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:33
> Kendo, nadal mnie to nie przekonuje. Mozna o tym mowic jako o ewentualnym rozwoju wydarzen w przyszlosci. Ale jako news lub prawie pewnik to chyba lekka przesada. No chyba, ze Ptak chce prowadzic dwa kluby na raz. Bo ja nie widze chwilowo mozliwosci jego odfruniecia z Pogoni.
Mam nadzieję że się nie mylisz.... Ja nie chcę go w Widzewie... tak jak większość kibiców Widzewa
|
kendo
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:34
Widać od razu, że Milar był pretekstem do ataku na v.pl, a atak na v.pl też służy całkiem innym sprawom, które wyjdą prędzej czy później. V.pl został wybrany tylko dlatego, że poszczypał trochę ludzi z kręgu Ptaków i jednocześnie był najstarszym i najbardziej znanym forum, a więc reakcja murowana.
Facet, który tyle zrobił w piłce nożnej a przede wszystkim w biznesie ma zdanie internautów (a i innych redaktorów) głęboko w d..pie, bo zakończyłby działalność już wiele lat temu, gdyby przejmował się wszystkimi komentarzami na swój temat - można sprawdzić na necie, co pisano o jego działalności i ob.Czesnego w mediach województwa łódzkiego - v.pl przy tamtym to pikuś.
Jednocześnie zaczęły się czystki w UM Sz-n i usuwa się ludzi, którzy nie pasują układowi Jurczyk-Czesny. Jest to typowe przygotowanie terenu do jakiś manewrów. Bluzganie i snucie domysłów nic tu nie da. Trzeba się uważnie patrzeć na ręce tym z klubu i tym z UM i każde SPRAWDZONE info o działanach godzących w nasz klub lub miasto nagłaśniać. SPRAWDZONE, ale nie u Myszki Miki czy Kaczora Donalda - choć na pewno będzie multum postów zaciemniających sytuację.
|
3 X L
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:36
Dzis nawet Fakt o tym napisal. Jest jeden artykul "Prezes Ptak ma fochy" ( zdjecie Milara, Ptaka ( z wielkim brzuchem ) i zrzut ekranu ze strony www.pogon.v.pl ( z niedzieli ) )
Oprocz tego na poczatku dzialu sportowego komentarz Mariusza Kotowskiego
Łubu-dubu, niech nam żyje prezes klubu!
Kolejny raz piosenka na czesc prezesa, spiewana przez trenera Jarzabka z filmu "Mis", jak ulal pasuje do realiow polskiej pilki
(...)
Prezes Antoni Ptak zdenerwowal sie, gdy na nieoficjalnej stronie internetowej poswieconej Pogoni pojawily sie artykuly i komentarze nieprzychylne jego poczynaniom
(...)
No i strony nie ma, bo ludzie tworzacynie chca grzebac Pogoni.
Pytanie tylko, na jak dlugo ocalal szczecinski klub? Az strach pomyslec, co sie stanie, gdy dobrodziej Pogoni wstanie z lozka lewa noga albo przy sniadaniu obleje sie kawa.
(...)
Ptak lubi odfrunac znienacka.
|
Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:36
> Junn mozesz sprawdzic naglowek tego maila??
tak, oto on
Received: by matrix10.home.net.pl (mbox przemek.pogon@home)
(with Cubic Circle's cucipop (v1.31 1998/05/13) Tue Aug 24 00:22:40 2004)
X-From_: [email protected] Tue Aug 24 00:12:08 2004
Received: from rekin7.go2.pl (193.17.41.27)
by matrix10.home.net.pl with SMTP; 23 Aug 2004 22:12:08 -0000
Received: from poczta.o2.pl (rekin7.go2.pl [127.0.0.1])
by rekin7.go2.pl (o2.pl Mailer 2.0.1) with ESMTP id 94B396306B
for <[email protected]>; Tue, 24 Aug 2004 00:12:11 +0200 (CEST)
From: [email protected]
To: [email protected]
Subject: =?iso-8859-2?Q?dostalem_to!!_i_prosze_abyscie_opublikowali_to_aby?=
=?iso-8859-2?Q?_wszyscy_sie_dowiedzieli_?=
Date: Tue, 24 Aug 2004 00:12:11 +0200
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2";
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Mailer: o2.pl WebMail v5.13
X-Originator: 83.25.4.184
Message-Id: <[email protected]>
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:38
... myslisz ze to nie wkurza Pana Ptaka ? ( oczywiscie jestem neutralny wobec niego ) ... nie ma zadnych firm w Szczecinie, Ptak to ostatnia szansa Pogoni... ja sam Ptaka doskonale rozumiem i jestem ZA NIM i tyle.
>
> EOT
Ptasie rozdwojenie jaźni "oczywiście jestem neutralny wobec niego" i "jestem ZA NIM i tyle"
- no to tyle, odpowiedź do mnie ślij już na oficjałkę.
|
3 X L
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:40
> ... myslisz ze to nie wkurza Pana Ptaka ? ( oczywiscie jestem neutralny wobec niego ) ... nie ma zadnych firm w Szczecinie, Ptak to ostatnia szansa Pogoni... ja sam Ptaka doskonale rozumiem i jestem ZA NIM i tyle.
> >
> > EOT
>
>
> Ptasie rozdwojenie jaźni "oczywiście jestem neutralny wobec niego" i "jestem ZA NIM i tyle"
> - no to tyle, odpowiedź do mnie ślij już na oficjałkę.
>
>
OMG, chodzi mi o to ze jestem neutralnie NASTAWIONY DO NIEGO - tyle ze jestem za TYM zeby dalej kontynuowal prezesowanie w Pogoni - nie umiesz chociaz czytac ze zrozumieniem ? 
|
Veni, vidi, vici
U84%
RM
|
|
|
|
|
|
|
|