Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2009 20:34
dokładnie,tendencyjna,deprecjonująca "re;acja" dziennikarzyny. dlatego dawno dałem se na luz z "przeglądem" . gornik atakowa/l? śmiech na sali,ale gdybysmy nie mieli relacji w tn,pewnie bysmy byli "zmuszeni" w to uwierzyc. wygląda na to zesmy stworzyli tylko jedna,oprócz bramkowych sytuacje bramkowa-masakra jakas.
Flota w 10? widze że zaczyna sie...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2009 21:02
Ogladajac wczoraj mecz... tez mnie wkurzal sedzia, ale wazne ze zawodnicy walczyli... i mysle ze tak samo jak Flota, czyzby, zachodniopomorski klimat nam sie sluzy ? Oby tak dalej ! A Panie Krzystek wez sie za robote za nowy stadion bo bez tego... gowno bedziemy mieli !
Tak na sucho trąci wałkiem, 2 czerwone i karny sędzia ewidentnie pomagał czy zasłużone kartki oraz karny?
Wiesz druga kartka pewnie wynikała z tego że karny w 90 którejś minucie i komuś z Floty pewnie nerwy puściły, pierwsza z relacji tekstowych na paru stronach wynika że należała się za uderzenie.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2009 21:24
w tym zajszczanym pzpnie cwelom zaczyna przeszkadzac ze druzyny z zachodniopomorskiego wiodą prym. zaczynaja sie cyrki-masa kartek,karne w 90 minutach,zaczyna sie to co było od zawsze,nie chcą abysmy odjechali. widac juz tu i teraz jaka ta liga jest słaba i jaka podatna na manipulacje. ide już o zakład wszem i wobec że lada moment widzew odzyska te punkty ujemne sprzed sezonu. ale to naturalne.
Juz nie szukajcie wszedzie afer nie widzieliscie a juz same teorie spiskowe...
JEBAC PZPN!
Jestem daleki od snucia teorii spiskowych ale po tym co się dzieje w naszym futbolu trudno nie odnieść takiego wrażenia że coś tu jest nie tak, nasz mecz z żabolami oglądałem już trzy razy i sędzia ewidentnie gwizdał na korzyść hanysów.
Juz nie szukajcie wszedzie afer nie widzieliscie a juz same teorie spiskowe...
JEBAC PZPN!
Jestem daleki od snucia teorii spiskowych ale po tym co się dzieje w naszym futbolu trudno nie odnieść takiego wrażenia że coś tu jest nie tak, nasz mecz z żabolami oglądałem już trzy razy i sędzia ewidentnie gwizdał na korzyść hanysów.
Wczoraj bardziej sedziowal na korzysc Górnika ale bez jakis wielkich przesad. Chodizlo mi bardziej o Flote nie widzielii meczu a juz ze napewno nie wiadomo co tam sie dzialo
Jesli to wszystko jest prawda to Staniszewski powinien wyleciec z Floty a od PZPN dostac dyskwalifikacje najmniej do konca roku jesli nie sezonu! Takie zachowania trzeba tepic i odpowiednio "nagradzac"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.