Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 23/07/2007 18:28
""Jeżeli okaże się, że nie mamy szansy uzyskania licencji na grę w Stargardzie Szcz., to jesteśmy w stanie w każdej chwili rozpocząć rozmowy z prezydentem Szczecina na temat przekazania drugiej ligi do Szczecina. Kwota, którą ustalił Antoni Ptak w piątkowej rozmowie z prezydentem, to około 200 tys. euro. Skoro pojawia się szansa na utrzymanie drugiej ligi w Szczecinie, to moim zdaniem miasto powinno z niej skorzystać" - zakończył Jan Miedziak."
Naprawdę mają poczucie humoru chłopaki. Chcą sprzedać coś czego definitywnie już nie posiadają czyli możliwość gry w II lidze. Czas na odwołania już minął.
nie no zaraz mnie normalnie pierdolec strzeli .. niedosc ze te kuwy rozjebaly cala szczecinska pilke to jeszcze zachowuja sie jakby robily łaskę ze zaproponuja miastu ze beda grac w Szczecinie .. Niech wypierdalaja z jakimis APAPAMI .. bo juz wole miec w Szczecinie normalna 4 lige, niz druga, ale w takich warunkach. Tyle .
PS. dawno nie bylo mnei w miescie wiec nie jestem az tak bardzo wtajemniczony co sie dzieje. Ten post pisze w oparciu o te informacje ktorew udalo mi sie wychwycic. Wiec jezeli sie myle niech ktos mnie naprostuje ..
wkurza mnie ze kazdy kojarzy Pogon z ta drugoligowa ptakowa brazylijska a nikt prawdopodobnie w Polsce nie wie ze rodzi sie czwartoligowa PRAWDZIWA POGOŃ
- Uważam, że takie zespoły jak Pelikan Łowicz czy Kmita Zabierzów, który ma nas zastąpić, mają na swoich obiektach o wiele gorsze warunki. Nie wiem dlaczego w stosunku do Pogoni Komisja była aż tak skrupulatna - dodał.
Zdaniem prezesa Pogoni, klub jest gotowy na grę w drugiej lidze.
Jakiej kurwa Pogoni? ZAPAP, APAP albo inne aspiryny, a nie żadna Pogoń
wkurza mnie ze kazdy kojarzy Pogon z ta drugoligowa ptakowa brazylijska a nikt prawdopodobnie w Polsce nie wie ze rodzi sie czwartoligowa PRAWDZIWA POGOŃ
...uwierz że wkurwia mnie to od ładnych paru lat... ale tylko do samych siebie możemy mieć pretensję
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 23/07/2007 22:49
Gówno powinno nas obchodzić co się o nas mówi. Takie czasy, za to możemy podziękować tylko Ptakowi. Spokojnie odbudujemy się, przyjdą pierwsze sukcesy i będzie o nas głośno. Że kolejny klub dzięki kibicom odradza się by wrócić do ekstraklasy i będziemy wymieniali jako przykłady dla innych tuż obok Gieksy, Lechii będzie widniała Szczecińska Pogoń.
Apropo tej propozycji dobro dusznego Antoniego to śmiech na sali. Dzień przed startem rozgrywek cena będzie 1PLN, będzie się tego gówna chciał pozbyć za wszelką cenę. Miasto się nie zgodzi i będzie rozpowiadanie, że on chciał dobrze tylko.... miasto itp.
Mam nadzieje, że Jarmoliński , Krzystek i inni nawet nie zaczną z nimi rozmawiać.
Jutro musi wkońcu zostać zawiązana spółka. Myśle, że bez udziały % dla Stowarzyszenia do tego nie dojedzie. Waszak chce mieć troche głosu co podkreślał w wielu wywiadach. Będzie to trwać w nieskończoność.......... rozmowy, przekładanie dezycji na następne dni itp.....
- Uważam, że takie zespoły jak Pelikan Łowicz czy Kmita Zabierzów, który ma nas zastąpić, mają na swoich obiektach o wiele gorsze warunki. Nie wiem dlaczego w stosunku do Pogoni Komisja była aż tak skrupulatna - dodał.
Dokladnie szedzie na wp czy onetach pisza ze Pogon nie dostala licencij,litosci Tylko bodajze 90minut.pl napisalo ze klub ptaka jej nie dostal.Jak wystartujemy w 4 lidze to sie ludzie beda dziic czemu z 1 spadlismy do 4 hehe
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/07/2007 11:00
Tymczasem grą już w tym sezonie w II lidze nie są zainteresowana „szczecińscy gastronomicy”.
- Propozycja przyszła zbyt późno – powiedział Artur Kałużny – gdyż skoncentrowaliśmy się na przygotowaniach do IV ligi i odstąpiliśmy od transferowych rozmów z piłkarzami, których chcieliśmy mieć w II-ligowym zespole. Nie dysponujemy obecnie drużyną zdolną do sprostania wymaganiom tej klasy rozgrywek.
To co mówi Kałużny jest pocieszające. Obawiałem sie że po tym bełkocie miedziaka o II lidze dla Szczecina UM i nowi sternicy podjarają sie i telenowela pt "negocjacje z Antosiem" będzie kontynuowana. A przygoda w II lidze zakończy sie spadkiem do III bo przecież w tej chwili nie ma składu na walke w II lidze. Dobrze że ogarneli temat i nie zasiądą już więcej do rozmów ze rzgowem. Oby nie zmienili zdania.
Trzeba wziąść pod uwage że ewentualny spadek z II ligi gdybyśmy w niej wystartowali oznaczałby że tracimy o jeden rok więcej bo przecież zbliża sie reforma rozgrywek i obecna III liga będzie tak naprawde ligą IV.
Dlatego też JEDYNA SŁUSZNA DROGA - POGOŃ IV LIGOWA i zwycięztwo w IV lidze oznaczające awans do II po reorganizacji rozgrywek.
Z powstaniem nowej spółki wiąże też nadzieje, że Pogoń Nowa będzie miała na tyle mocny głos aby w przyszłości powstrzymać jakieś ewentualne fuzje, kupowanie miejsc od innych klubów itp. Jest to warunek aby to był normalny, zdrowy klub.
Ostatnio edytowany przez: Metyl, 24 lipca 2007, 11:11 [1 raz(y)]
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 24/07/2007 11:54
a ja sie ciesze-ptak skręcil na siebie bicz i mocno sie zagalopował,a faktycznie wypieprzył sie z polskiej piłki. i bardzo dobrze mu tak-czuł sie tak pewnie jak guru,widać że wszyscy maja go dość-nawet PZPN
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
siedze w irlandii,mam tu kilku znajomych z Polski i uwierz mi, ze juz goscie z pyrlandii wiedza o Naszej 4-ligowej druzynie.. pozdro z wysp
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775340 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.