| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:05
> Kendo, przeczytalem raczej uwaznie i moze jestem zmeczony... ale roboty Ptaka w tym Twoim tekscie nie widze.
Nie ....? To ja Ci powiem że uzgodnienia z Bońkiem są dokładnie w 100 % odwrotne. Tu biega o to żeby wykurzyć Bońka. Już cała Łódź ćwierka o nowym nabytku Widzewa ..... Nazywa się Batata .... znasz?
|
kendo
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:07
Taaaaak, kendo. moze to i prawda. Ale nie mam sily na pisanie o plotach, jakie chodzily o osobnikach, ktorzy w ostatnim czasie mieli zasilic Pogon, mimo, ze kategorycznie temu zaprzeczali.
|
Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:08
Kibicu w związku z brutalną decyzją dla nas kibiców Antoniego Ptaka organizujemy spotkanie z samym właścicielem Pogońi ! spotkanie odbedzie sie na stadionie przy ulicy Twardowskiego w czwartek o godzinie 12 ! prosze przyjdź razem uratujemy Pogoń ! e-mail do władz Pogońi został wysłany ! odpisali ! napisali aby ktoś z nas zgłosil sie w srode od godziny 08 do 16 aby ustalić szczegóły spotkania ! prosimy abyście wysłali jedego z was do ustalenia szczegółów !
A co to za temat i kto go zalozyl?Moglby ktos cos wyjasnic?Bo brzmi raczej malo wiarygodnie, choc z drugiej strony spotkanie w czwartek pozwolilo by Ptakowi obrac odpowiednia taktyke (w zaleznosci o d sytuacji jak bedzie w Widzewie)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:11
> Kibicu w związku z brutalną decyzją dla nas kibiców Antoniego Ptaka organizujemy spotkanie z samym właścicielem Pogońi ! spotkanie odbedzie sie na stadionie przy ulicy Twardowskiego w czwartek o godzinie 12 ! prosze przyjdź razem uratujemy Pogoń ! e-mail do władz Pogońi został wysłany ! odpisali ! napisali aby ktoś z nas zgłosil sie w srode od godziny 08 do 16 aby ustalić szczegóły spotkania ! prosimy abyście wysłali jedego z was do ustalenia szczegółów !
> A co to za temat i kto go zalozyl?Moglby ktos cos wyjasnic?Bo brzmi raczej malo wiarygodnie, choc z drugiej strony spotkanie w czwartek pozwolilo by Ptakowi obrac odpowiednia taktyke (w zaleznosci o d sytuacji jak bedzie w Widzewie)
podobnego e-maila dostalem wczoraj wieczorem......
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:12
Cześc, jestem z Krakowa. Strasznie mi żal was, że macie takiego pecha do pseudosponsorów. Czy naprawdę w Szczecini i całym Pomorzu Zachodnim nie ma jakichs solidnych firm , które by wzięły na siebie odpowiedzialność za los tak zasłużonego dla polskiej piłki klubu? Szczecin to duże miasto, więc powinno się znależc kilka firm które zapewniłyby budżet na przywoitim poziomie I -ligowym. A może sie mylę?
Co do Ptaka, to prędzej czy później on wróci do Łodzi.
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:14
> > Kibicu w związku z brutalną decyzją dla nas kibiców Antoniego Ptaka organizujemy spotkanie z samym właścicielem Pogońi ! spotkanie odbedzie sie na stadionie przy ulicy Twardowskiego w czwartek o godzinie 12 ! prosze przyjdź razem uratujemy Pogoń ! e-mail do władz Pogońi został wysłany ! odpisali ! napisali aby ktoś z nas zgłosil sie w srode od godziny 08 do 16 aby ustalić szczegóły spotkania ! prosimy abyście wysłali jedego z was do ustalenia szczegółów !
> > A co to za temat i kto go zalozyl?Moglby ktos cos wyjasnic?Bo brzmi raczej malo wiarygodnie, choc z drugiej strony spotkanie w czwartek pozwolilo by Ptakowi obrac odpowiednia taktyke (w zaleznosci o d sytuacji jak bedzie w Widzewie)
>
> podobnego e-maila dostalem wczoraj wieczorem......
No tak, ale kto te maile rozpuszcza ?Baranowski, ktory pragnie nas pogodzic z Antkiem? No wlasnie, nawet jesli to prawda (w co watpie) to co to niby za godzina (12) ?
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:15
> Cześc, jestem z Krakowa. Strasznie mi żal was, że macie takiego pecha do pseudosponsorów. Czy naprawdę w Szczecini i całym Pomorzu Zachodnim nie ma jakichs solidnych firm , które by wzięły na siebie odpowiedzialność za los tak zasłużonego dla polskiej piłki klubu? Szczecin to duże miasto, więc powinno się znależc kilka firm które zapewniłyby budżet na przywoitim poziomie I -ligowym. A może sie mylę?
>
> Co do Ptaka, to prędzej czy później on wróci do Łodzi.
Nie każdy ma szczęście mieć Cupiała pod ręką .... Wiele ludzi myśli że lepszy wróbel w garści.... (dlatego w piłce istnieje Ptak)
|
kendo
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:17
>
> Nie mam juz co do niektorych sily stad ja rowniez powyzej przedstawiam swoj scenariusz ktory jest rownie prawdopodobny jak niektore gloszone na tym forum 
Itsme z treści mojego wcześniejszego wpisu nie należy wyciągąć wniosku, że krakam o przenosinach A. Ptaka do Łodzi, jedynie zaznaczając, że jest to ciekawa lektura zwłaszcze komentarze pod tym wywiadem
istota sprawy polega na tym, że jeśli strona www.pogon.v.pl szkodziła dobremu wizerunkowi klubu Pogoń Szczecin po zamieszczeniu artykuły o Milarze ta insynuacja cytat że drużyna RTS Widzew będzie grała w Łodzi a nie np. w Szczecinie nie mąci i miesza kibicom w głowach
pzdr
P.S.
sensacji z tego nie robię i nie traktuje tego poważnie - oficjalne moje stanowisko - temat Widzewa oczywiście
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:21
Do wolno myslacych: to ze Widzew ma grac w Lodzi a nie w Szczecinie oznacza, ze nie bedzie mozna go przeniesc tak jak Piotrkovii. Podobny zapis byl chyba w umowie jaka byla sporzadzana przy tworzeniu Pogoni. Nie wiem, gdzie Wy tutaj widzicie ta spiskowa teorie.
|
Warunkiem rozwoju jest zmiana. Skoro pan panie Antoni nie chce sie zmienic, to moze do prawidlowego rozwoju klubu nalezaloby zmienic pana??
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:22
>
> podobnego e-maila dostalem wczoraj wieczorem......
kto był nadawcą?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:23
> Nie każdy ma szczęście mieć Cupiała pod ręką .... Wiele ludzi myśli że lepszy wróbel w garści....
Chyba ptak w garsci
Sponsorzy moze i by sie znalezli przyzwoici profesjonalnie zarzadzajacy klubem ale mało kto ma odwage inwestowac w cos takiego jak piłka nozna w Polsce samy wiemy ile jest układów przekretów itd etc W Polsce niezbedna jest lustracja wszelkich "dziuroludków" i "listkoludków" i jakichs tam jeszcze dopiero wtedy mozna doprowadzic do normalnosci.....
Ale niektórzy maja fantazje (wypowiedz z oficjalki )
>niech zyje pan Baranowski nie dal sie sprzedac gondorowi pracuje tylko u ludzi na poziomie pana >Anotniego i pana Bekdasa do tego jest taki madry i wogole pnie sie coraz bardziejw gore tylkjo >szydercy i ludzie nieprzychylni nazywaja go wazeliniarzem oburzajaceeeee teraz bedzie w PZPN panie >rzeczniku zadamy aby tacvy ludzie jak wy nie zostawili tej sprawy a pan Dawid nie reczyl za siebie >SMIERC WROGOM
reszta jest jkuz tylko milczeniem
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:24
> Do wolno myslacych: to ze Widzew ma grac w Lodzi a nie w Szczecinie oznacza, ze nie bedzie mozna go przeniesc tak jak Piotrkovii. Podobny zapis byl chyba w umowie jaka byla sporzadzana przy tworzeniu Pogoni. Nie wiem, gdzie Wy tutaj widzicie ta spiskowa teorie.
Może jestem debilem .... ale skomentuj ten przedruk w kontekście tego co się teraz dzieje ....
Pomysł, by Antoni Ptak stał się udziałowcem Widzewa, pojawił się niedawno. Mirosław Czesny, prezes widzewskiego klubu, przyznaje, że Antoniego Ptaka zna dopiero dwa miesiące. Sprawił jednak na nim wrażenie rozważnego, szanującego słowa człowieka. "Jest partnerem, o którego warto zabiegać" - uważa Mirosław Czesny - "Lubi inwestować w sport i piłkarzy". Ptak twierdzi, że nie ma w tym nic dziwnego, że chce wrócić do wielkiej piłki. Zawsze chciał w niej być. Był kibicem Widzewa. Jednak osiem lat temu o pomoc poprosił go ŁKS, a Widzew takiej pomocy nie potrzebował. "Nie odszedłbym od piłki, z ŁKS, gdyby mi pomogli inni" - dodaje - "Przecież wcześniej wiele razy o tym mówiłem".
Autor: Anna Gronczewska
Źródło: Gazeta Wyborcza
To jest z 2002 roku
|
kendo
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:26
uzytkownik konta [email protected]
cos mi bylo malo wiarygodne
a tresc:
"Kibicu zapewne slyszales o decyzji Antoniego Ptaka zarazem o ponownym rozwiązaniu naszego klubu ... My kibice nie mozemy sie patrzec co on robi musimy dzialać zaplanowalismy spotkanie z Ptakiem na stadionie przy ulicy twardowskiego w czwartek o 12 prosze przyjdź i pomoz nam ratowac klub zrob to dla Pogońi i przekaz tą wiadomość dalej razem zrobimy wiecej trzymajmy sie razem nie pozwolmy by nasz klub przestal istniec ! "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2