Bardzo fajny wywiad z Borisem Peskovicem przy okazji ostatniego meczu z Wisłą Płock na vałce. Serce się raduje jak czyta się takie rzeczy jak
- W tamtych czasach Pogoń grała w ekstraklasie. Siłą rzeczy na trybunach było więcej kibiców. Pamiętam spotkania na które przychodziło piętnaście tysięcy kibiców. Robiło to ogromne wrażenie. Dzisiaj było ich trochę mniej. Uważam jednak, że kibice Pogoni są najlepsi w Polsce. Dzisiaj pokazali to swoim dopingiem.
czy
Mogę powiedzieć, że kocham Pogoń.
Vuk niech tam się uczy.
Jebnij się w łeb... Czego ma się uczyć od sprzedawczyka ??
Zamiast mózgów to macie jakieś pieprzone gąbki..
Nie każdy piłkarz który gra w Pogoni musi ją od razu kochać.
Bez przesady.
Jak Boris przychodził do Pogoni też wielu po nim jechało ze względu na aferę w Świcie. Fakt, dobrymi występami przekonał do siebie. Mam nadzieje że Vuk uczyni podobnie .
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Nie każdy piłkarz który gra w Pogoni musi ją od razu kochać.
Bez przesady.
Jak Boris przychodził do Pogoni też wielu po nim jechało ze względu na aferę w Świcie. Fakt, dobrymi występami przekonał do siebie. Mam nadzieje że Vuk uczyni podobnie .
Ja bym wstrzymał się z porównaniami.Peskovicz rozegrał ok 40 spotkań w Pogoni,chlapnął w wywiadzie że kocha Pogoń heheh i już prawie ikona klubu.Vuk ma charakter,nie boi się powiedzieć co mu nie pasuje i ja wolę takich ludzi niż jakiś Peskovicz.Pozatym co Vuk takiego powiedział? że kibice Pogoni to kibice sukcesu? Uważam że się nie pomylił,wystarczy popatrzeć jak idą zapisy na pociąg który ma nas zawieżć na jeden z najważniejszych meczów w ostatnich latach.Jak wejdziemy do ligi to dopiero się stadion zapełni,wszak jest już 15 tyś kart kibica wykupionych.Ilu było na Wiśle Płock ? 4 tyś.? Ilu pojedzie do Gdyni ? 500 osób? Na co czekają? nie na sukces? Pozdrawiam prawdziwych kibiców .
Zapis mówi o jednym meczu na neutralnym terenie, ale inne przepisy pozwalają na rozegranie dwóch spotkań na boiskach uczestników barażu i taką właśnie decyzję podjęliśmy na wczorajszym posiedzeniu. Ewentualny pierwszy mecz odbyłby się 30 maja w Szczecinie, a rewanż 3 czerwca w Gliwicach - poinformował Wojciech Jugo, szef Wydziału Gier PZPN
Zapis mówi o jednym meczu na neutralnym terenie, ale inne przepisy pozwalają na rozegranie dwóch spotkań na boiskach uczestników barażu i taką właśnie decyzję podjęliśmy na wczorajszym posiedzeniu. Ewentualny pierwszy mecz odbyłby się 30 maja w Szczecinie, a rewanż 3 czerwca w Gliwicach - poinformował Wojciech Jugo, szef Wydziału Gier PZPN
Nie bedzie żadnych dodatkowych meczów.Pogoń wygra na kurewskiej ziemi a Piast nie będzie się pierdolił z bydgoskim psem i ryzykował jakieś baraże.Dla mnie jest sprawa prosta.....jadę świętować na kurewską ziemię a kto nie wierzy w taki scenariusz niech zostanie w domu.
Nie bedzie żadnych dodatkowych meczów.Pogoń wygra na kurewskiej ziemi a Piast nie będzie się pierdolił z bydgoskim psem i ryzykował jakieś baraże.Dla mnie jest sprawa prosta.....jadę świętować na kurewską ziemię a kto nie wierzy w taki scenariusz niech zostanie w domu.
Pogoń II Szczecin: Krystian Rudnicki - Mateusz Sobolczyk, Łukasz Matuszczyk, Damian Karczmarski, Łukasz Wójcik (60' Konrad Lisowicz) - Radosław Wiśniewski, Rafał Gutowski (45' Kamil Konieczny), Dawid Kort (45' Yoki Kumada), Adrian Łuszkiewicz, Kajetan Pogorzelczyk (45' Mateusz Jaroszewicz) - Łukasz Zwoliński
A dla Tarasiewicza chłopak jest za słaby? Rysiek ogarnij się bo go zaraz ktoś podkupi Łukasza i będzie po szczecińskim talencie ZWOLIŃSKI DO GDYNI pomóc chłopakom w AWANSIE
Pogoń II Szczecin: Krystian Rudnicki - Mateusz Sobolczyk, Łukasz Matuszczyk, Damian Karczmarski, Łukasz Wójcik (60' Konrad Lisowicz) - Radosław Wiśniewski, Rafał Gutowski (45' Kamil Konieczny), Dawid Kort (45' Yoki Kumada), Adrian Łuszkiewicz, Kajetan Pogorzelczyk (45' Mateusz Jaroszewicz) - Łukasz Zwoliński
A dla Tarasiewicza chłopak jest za słaby? Rysiek ogarnij się bo go zaraz ktoś podkupi Łukasza i będzie po szczecińskim talencie ZWOLIŃSKI DO GDYNI pomóc chłopakom w AWANSIE
Zwoliński nie pojedzie do Gdyni bo nie ma go w 18 meczowej i jedzie do Warszawy na finał bo wygrał Nike Elite Tour
Za dużo szans nam nie dają... ja tam wierze w scenariusz
Piast - Zawisza 1x
Arka - Pogoń 2
jebać statystyki, które robił jakiś śmieszny pismak. Wszystkie zespoły grają od jakiegoś czasu równo więc szanse krótko mówiąc ma cała 4 te same.
Scenariusz bedzie taki:
Piast - Bydgoszcz 1
Gdynia-Pogoń X
AWANS JEST NASZ
przy takim wyniku w gliwicach my musimy wygrac
NIE - mamy lepszy bilans z Bydgoszcza
Panowie zapominacie ze remis nam nic nieda jesli Kolejarz Stróze wygra u siebie z Olimpią Elbląg, bo wtedy Stróze wskakują w tabeli przed nas. dlatego trzeba poprostu wygrac ,pozdrawiam
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.