| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:47
>
> Tak mój drogi ... ale on ma również posiadłość pod Łodzią.... i kontrakty z paroma zawodnikami Pogoni...
To Wisniewski jej jeszcze nie kupił ?
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:49
> moze podpisal umowe ze sponsorem żeby odejsc i nie zostawic Pogońi na lodzie i żeby póxniej nie mówiło sie że zniszcył kolejny polski klub
>
> sam juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec
chociaz byłoby fajnie gdyby klub przejał ten kwiecien
Wkoncu 26 najbogatszy człowiek polski w/g wprostu
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:50
>
> >
> > Tak mój drogi ... ale on ma również posiadłość pod Łodzią.... i kontrakty z paroma zawodnikami Pogoni...
>
> To Wisniewski jej jeszcze nie kupił ?
Jakie gazety Ty czytasz ? Przyjaciółkę ? (sorka) Bzdura.... Pan Ptak ma wiele gniazdek... No i koronny argument do powrotu.... Giełda Rzgów..
|
kendo
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:51
> > moze podpisal umowe ze sponsorem żeby odejsc i nie zostawic Pogońi na lodzie i żeby póxniej nie mówiło sie że zniszcył kolejny polski klub
> >
> > sam juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec
> chociaz byłoby fajnie gdyby klub przejał ten kwiecien
> Wkoncu 26 najbogatszy człowiek polski w/g wprostu
>
wiec załużmy ze Pogoń przejmuje Kwiecień a ptak przechodzi do widzewa zabierając najlepszych zawodników Pogońi. To co wtedy transwery w tym momencie sa juz praktycznie nie możliwe do zrobienia i dołujemy w lide do końca rundy
|
... Burza mózgów ... NAPIERDALA
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:52
Mam ptaka w dupie ,jakos sobie bez niego poradzimy ,
Ale jeszcze nie powiedział ze naprawde odchodzi....Pozyjemy zobaczymy .....Na razie wszedzie tylko plotki i plotki ...Nic oficjalnie
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:53
> > > moze podpisal umowe ze sponsorem żeby odejsc i nie zostawic Pogońi na lodzie i żeby póxniej nie mówiło sie że zniszcył kolejny polski klub
> > >
> > > sam juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec
> > chociaz byłoby fajnie gdyby klub przejał ten kwiecien
> > Wkoncu 26 najbogatszy człowiek polski w/g wprostu
> >
>
>
> wiec załużmy ze Pogoń przejmuje Kwiecień a ptak przechodzi do widzewa zabierając najlepszych zawodników Pogońi. To co wtedy transwery w tym momencie sa juz praktycznie nie możliwe do zrobienia i dołujemy w lide do końca rundy
Niestety taki czarny scenariusz jest bardzo prawdopodobny.... Ale pocieszcie się za 2-3 lata będziemy w podobnej sytuacji...
|
kendo
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:54
>
> wiec załużmy ze Pogoń przejmuje Kwiecień a ptak przechodzi do widzewa zabierając najlepszych zawodników Pogońi. To co wtedy transwery w tym momencie sa juz praktycznie nie możliwe do zrobienia i dołujemy w lide do końca rundy
Mi sie wydaje ze Ptak podpisal krotki kontrakt z Kwietniem...Ptak przeniesie sie do łodzi ...a za pół roku do niego dołaczy Kwiecien ...
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:55
ciekawa lektura, ehhh k..... oficjalna strona Widzewa Łódź
wywiad ze Skrzydlewskim ....
Reasumując. Co dziś ustalono na zarządzie.
Propozycje, które przedstawimy nowym właścicielom to przejęcie pracowników oraz zagwarantowanie, że drużyna RTS Widzew będzie grała w Łodzi a nie np. w Szczecinie. Chcemy też, aby na tym obiekcie trenowały również inne sekcje.
dlaczego akurat Szczecin
plus komentarze kibiców Widzewa robią swoje
"Panie Ptak i kto tu sieję zamęt i niepokój, jabym zamknął tą stronę za te treści i komentarze pod tym wywiadem - MOŻNA ? ja proszę bardzo "
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:55
>
Pól roku bysmy dolowali ale za to na nastepna runde bysmy sie utrzymali i od nowego sezonu zaczeli wszystko o d poczatku z normalnym sponsorem
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:56
23.08.2004
We wrześniu Walne Zgromadzenie
Dziś na posiedzeniu zarządu RTS Widzew zdecydowano, że 6 września odbędzie się Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Członków RTS Widzew. Wstępnie ustalono, że miejscem spotkania będzie hala Anilany. Na spotkanie zostaną zaproszeni wszyscy członkowie RTS, którzy opłacili składki i są posiadaczami legitymacji. Prawdopodobnie na zebraniu członkowie zdecydują o losie tego zasłużonego dla polskiego sportu klubu.
Rozmowa z prezesem RTS Widzew Witoldem Skrzydlewskim
Michał Kulesza: Na 6 września zaplanowano Walne Zgromadzenie Członków RTS. Jakie zapadną na nim decyzje?
Witold Skrzydlewski, prezes RTS Widzew: Cały zarząd łącznie z Komisją Rewizyjną poda się w tym dniu do dymisji. Nastąpi też ocena porozumienia, które zawarliśmy pomiędzy RTS a panem Bońkiem. Jeśli ocena porozumienia będzie pozytywna to wtedy będzie rozważany sens dalszego istnienia RTS.
CZYLI DO 6 WRZEŚNIA
|
kendo
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:57
>
> Zapomnij o budzecie 4-5 mln. Nawet 2 mln sie nie znajdzie. Miasto praktycznie nic nie da, przypomnij sobie o krzyku na okoliczonsc fety na koniec sezonu. Frekwencja spadnie do 4-5 tys na poczatku i do 3 pod koniec jak beda przegrywac regularnie. Z tego bedziesz mial koszty zorganizowania meczu. Beda sie namnazac niezaplacone rachunki. Lekki zastrzyk postaci transzy z C+ pojdzie na dlugi powstale w okresie zimy. Bosman juz dal na reklame wiec nawet jakby Ptak kase od Bosmana przekazal to wtedy sie okaze ze to byly grosze + catering na meczu. Glupie wyjazdy pochlona juz wiekszosc tej kasy (obiad dla 20 chlopa to koszt rzedu 1.000 zl). Koszty utrzymania tych nowych slabych zawodnikow to kosmos (20 x nawet glupie 3 tys srednio + pochodne to jest cos okolo 100 tys. miesiecznie). Chyba ze opcja grania juniorami i przegrywania 10:0 (ale to nie ma znaczenia). Owszem z pieniedzmi z C+ i bosmana moze ten sezon dogramy do konca. Tyle ze wyladujemy w 2 lidze bez kasy C +. Tam juz sobie nie poradzimy bo koszty takie same a wplywy jakby mniejsze.
> Nie ma co w tej chwili bawic sie we wrozki. Zobaczymy jakie ustalenia beda ze strony PW i wtedy bedziemy sie martwic/cieszyc.
Wieje optymizmem   
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:59
Rozmowa z prezesem RTS Widzew Witoldem Skrzydlewskim
Michał Kulesza: Na 6 września zaplanowano Walne Zgromadzenie Członków RTS. Jakie zapadną na nim decyzje?
Witold Skrzydlewski, prezes RTS Widzew: Cały zarząd łącznie z Komisją Rewizyjną poda się w tym dniu do dymisji. Nastąpi też ocena porozumienia, które zawarliśmy pomiędzy RTS a panem Bońkiem. Jeśli ocena porozumienia będzie pozytywna to wtedy będzie rozważany sens dalszego istnienia RTS.
Czy od oceny porozumienia będzie zależeć dalszy los RTS -u?
My w między czasie będziemy negocjować warunki do istnienia innych sekcji. RTS jest przedsiębiorstwem i przejmując to przedsiębiorstwo należy też przejąć wszystkich pracowników.
Co z rezerwami?
Rezerwy muszą pozostać, bo innej możliwości nie ma. Nowy podmiot musi je przejąć. Przejmuje przecież wszystkie sekcje piłkarskie. Wyraźnie mówi o tym PZPN.
Czy przed walnym zgromadzeniem spotka się jeszcze zarząd?
Tak, spotkamy się w czwartek i te nasze wszystkie propozycje będą przekazane w tym dniu panu Puchalskiemu.
Reasumując. Co dziś ustalono na zarządzie.
Propozycje, które przedstawimy nowym właścicielom to przejęcie pracowników oraz zagwarantowanie, że drużyna RTS Widzew będzie grała w Łodzi a nie np. w Szczecinie. Chcemy też, aby na tym obiekcie trenowały również inne sekcje.
PRZECZYTAJCIE TO..... TO SĄ PODWALINY DO NOWEGO INTERESU PANA PTAKA. ON MA JUŻ W ŁODZI SWOICH LUDZI....
|
kendo
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:00
Ponoc Pogon ma przejac Myszka Miki, a Widzew Kaczor Donald. Dom Ptaka kupuje Wisniewski i zamienia sie z Jurczykiem na altanke przez to zyskujemy kolejnego bohatera W. w miescie. Jurczyk odsprzedaje dom w dalszej kolejnosci psu Pluto i wraca do Szczecina gdzie zostaje Dyrektorem Stoczni ktora dzwiga z kolan i zapewnia jej miejsce wsrod wielkiej 3 najwiekszych stoczni na swiecie. W tym czasie caly kapital z Berlina i wschodnich niemiec wchodzi do Szczecina. W kolejnych latach Szczecin odlacza sie od Polski i staje sie ksiestwem. Podatki zero dochody 10 krotnie wyzsze niz w sasiednich wschodnich niemczech. Klub wygrywa po raz pierwszy Lige Mistrzow i rozpoczyna sie budowa stadionu na 200 tys ludzi. Abramowicz sprzedaje Chelsea i zawiazuje spolke z Myszka Miki i Antonim Ptakiem. Wykupuja wszystkich pilkarzy na swiecie i tym samym juz nie maja z kim grac. Zostal tylko Widzew z ktorym graja raz na miesiac final Ligi Mistrzow.
Nie mam juz co do niektorych sily stad ja rowniez powyzej przedstawiam swoj scenariusz ktory jest rownie prawdopodobny jak niektore gloszone na tym forum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 16:02
dla mnie wydaje sie być juz wszystko jasne
|
... Burza mózgów ... NAPIERDALA
|
|
|
|
|
|
|
|
|