u nas takie cos?
bluzgi pewno tak, ale te wymienianie imion z druzyny mogloby byc zabawne
jest u nas Bartek co bramke moze wpuscic, jest Emil co zjebie bramke, jest drugi Bartek w pomaraczowych butach i Vuk, ktory strzela bramke co 10 mecz, a jak ich rozj.... wszyscy dzis w Baila wieczorem chlejemy kur....
www.meczerealu.dbv.pl <- prawie zawsze I liga i obraz taki jak z telewizji. Nie tak porozmywany jak na DRhTV itp itd.
Co do meczu. Null z boiska, w jego miejsce zaryzykowałbym Hricko. Do tego od pierwszej minuty Andradina i Kolendowicz a na zmianę na prawą dać Budkę, tylko takiego, który by zapierdalał..
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 20/05/2012 16:11
84. Radosław Janukiewicz
8. Peter Hricko
19. Emil Noll
26. Mekeil Williams
9. Adam Frączczak
10. Adrian Budka
14. Wojciech Golla - m
27. Takafumi Akahoshi
5. Edi Andradina
11. Robert Kolendowicz
82. Vuk Sotirović
84. Radosław Janukiewicz
8. Peter Hricko
19. Emil Noll
26. Mekeil Williams
9. Adam Frączczak
10. Adrian Budka
14. Wojciech Golla - m
27. Takafumi Akahoshi
5. Edi Andradina
11. Robert Kolendowicz
82. Vuk Sotirović
Taraś CH*J
i co ta pizda Noll robi w 11?
Ostatnio edytowany przez: reclaimenn, 20 maja 2012, 16:56 [1 raz(y)]
To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć !!
Arka widac punkty rozdaje... Mam badzueje ze ugramy tam skromne 0:1
Tak Arka punkty rozdaje ale na nas się zepną tak jak Flota się zawsze spinała
przy tym układzie tabeli biorąc pod uwagę te wyniki MUSIMY wygrać z Arką. Kolejarz gra z Elblągiem i jest w tej chwili praktycznie jedną nogą w EX - oby Zawisza dzisiaj przegrała a Piast zremisował :/
przy tym układzie tabeli biorąc pod uwagę te wyniki MUSIMY wygrać z Arką. Kolejarz gra z Elblągiem i jest w tej chwili praktycznie jedną nogą w EX - oby Zawisza dzisiaj przegrała a Piast zremisował :/
No właśnie przy naszej wygranej dzisiaj i remisie na Arce możemy nie awansowaĆ jeżeli Stróże wygrają dzisiaj i za tydzień z Elblągiem
No właśnie przy naszej wygranej dzisiaj i remisie na Arce możemy nie awansowaĆ jeżeli Stróże wygrają dzisiaj i za tydzień z Elblągiem
ja osobiście czuję, że Stróże przy obecnych wynikach nam się podłożą ale póki piłka w grze...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.