Ciekawe ile w tym prawdy, jakoś nie wydaje mi się żeby rzgów tak łatwo zrezygnował z robienia na złość i szczecińskim kibicom i odpuścił IV ligę na rzecz Pogoni
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/07/2007 17:56
Ja mysle, ze 4 liga jest juz pewna. Ptak nie sprzedal akcji spolki, ktora jest obecnie w 2 lidze poniewaz musi miec gdzie szlifowac swoje diamenty. A na cholere mu 4 liga. To przeciez za slaby poziom dla jego kopaczy Tak sie zastanawiam. Wszystkie drużyny przygotowuja sie do sezonu, jezdza na obozy, graja sparingi a my nawet nie wiemy w ktorej lidze zagramy na 100%. Oj ciezko nam bedzie w tym sezonie, bez znaczenia w ktorej to z lig zagramy.
Czy zagramy w 4 lidze czy w A klasie nie ma znaczenia w przypadku obozow. W 4 lidze 99,9 % zespolow nie jezdzi na obozy , ze juz o A klasie nie wspomne . Wiec brak obozow w niczym nie zaszkodzi. W ostatecznosci zawsze Pogon jezeli bedzie chciala jechac na oboz to zaden problem . Uwierz mi , ze mozna nad morzem zorganizowac oboz w 5 minut.Jezeli zagramy w 4 lidze to mozna powiedziec , ze mamy duzo szczesci. Zazwyczaj bylo tak , ze awans uzyskiwal zespol , ktory sezon wczesniej spadal z 3 ligi.Kiedys to byla Kotwica , Gwardia czy Blekitni. W zeszlym sezonie Flota. A w tym sezonie nie ma tak mocnego zespolu , a i nie slychac o jakims wielkim zbrojeniu jakiegos czwarto ligowca
Ja mysle, ze 4 liga jest juz pewna. Ptak nie sprzedal akcji spolki, ktora jest obecnie w 2 lidze poniewaz musi miec gdzie szlifowac swoje diamenty. A na cholere mu 4 liga. To przeciez za slaby poziom dla jego kopaczy Tak sie zastanawiam. Wszystkie drużyny przygotowuja sie do sezonu, jezdza na obozy, graja sparingi a my nawet nie wiemy w ktorej lidze zagramy na 100%. Oj ciezko nam bedzie w tym sezonie, bez znaczenia w ktorej to z lig zagramy.
Czy zagramy w 4 lidze czy w A klasie nie ma znaczenia w przypadku obozow. W 4 lidze 99,9 % zespolow nie jezdzi na obozy , ze juz o A klasie nie wspomne . Wiec brak obozow w niczym nie zaszkodzi. W ostatecznosci zawsze Pogon jezeli bedzie chciala jechac na oboz to zaden problem . Uwierz mi , ze mozna nad morzem zorganizowac oboz w 5 minut.Jezeli zagramy w 4 lidze to mozna powiedziec , ze mamy duzo szczesci. Zazwyczaj bylo tak , ze awans uzyskiwal zespol , ktory sezon wczesniej spadal z 3 ligi.Kiedys to byla Kotwica , Gwardia czy Blekitni. W zeszlym sezonie Flota. A w tym sezonie nie ma tak mocnego zespolu , a i nie slychac o jakims wielkim zbrojeniu jakiegos czwarto ligowca
Czy to jest 4 liga czy 1 to nie ma znaczenia. Na obozy przygotowawcze jezdza juz juniorzy wiec tu nie ma zasady. Ale nie mozna sie normalnie przygotowywac do sezonu jak sie nie ma pilkarzy;p kim bedziemy grali w tej czwartej lidze?? czesc pilkarzy z Pogoni nowej a resza??
Czy to jest 4 liga czy 1 to nie ma znaczenia. Na obozy przygotowawcze jezdza juz juniorzy wiec tu nie ma zasady. Ale nie mozna sie normalnie przygotowywac do sezonu jak sie nie ma pilkarzy;p kim bedziemy grali w tej czwartej lidze?? czesc pilkarzy z Pogoni nowej a resza??
Masz racje , ale jest drobny szczegol. W Polsce wszystkie obozy juniorow czy trampkarzy sa finansowane przez rodzicow tych pilkarzy. Jest tylko kilka klubow w Polsce , ktore same oplacaja obozy juniorow. Nie jestesmy np. Ukraina , gdzie taki Szachtar wysyla 3 zespol seniorow do osrodkow o jakich nasze najlepsze druzyny moga pomarzyc.
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 15 lipca 2007, 21:17 [1 raz(y)]
Jeżeli Antoni Ptak pojawi się jutro w Szczecinie i będzie chciał ze mną porozmawiać, to spotkam się z nim - zapowiedział prezydent miasta Piotr Krzystek.
Wszystko wskazuje na to, że przedstawiciele Pogoni Szczecin Nowa, Stowarzyszenia MKS Pogoń Szczecin oraz szczecińscy biznesmeni Grzegorz Smolny i Artur Kałużny doszli do porozumienia w sprawie przyszłości drużyny. W ciągu najbliższych dni ma zostać podpisana umowa w sprawie nowej spółki. Pogoń Nowa miałaby rozpocząć grę od 4 ligi.
- Nie wszystko zależy od pana Antoniego Ptaka, jest kilka wariantów wyjścia z sytuacji. Nie widzę powodów dlaczego nie moglibyśmy grać w czwartej lidze, nawet jeśli Antoni Ptak nie będzie chciał współpracować w tej sprawie z miastem, OZPN-em, Pogonią Nową i biznesmenami, którzy chcą wejść w to przedsięwzięcie. Patrzę na to spokojnie, najbliższy tydzień przyniesie rozstrzygnięcia i drużyna będzie mogła przygotowywać się do rozgrywek - uważa prezydent Krzystek.
Najważniejszy punkt porozumienia mówi o podziale akcji w mającej powstać spółce. Ustalono jednocześnie, że po kolejnych awansach zespołu piłkarskiego, inwestorzy będą obejmować kolejne pakiety akcji, należące do stowarzyszeń.
Znów skurwysyn przyjeżdża omamić kogoś i udawać, że jest gotów coś sprzedać czy z kimś się dogadać.
A tak naprawdę chodzi o to, żeby storpedować porozumienie PN i gastronomików.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/07/2007 23:02
To być może najlepsza wiadomość lata: po 13 sezonach z polskiej piłki ma zniknąć Antoni Ptak, który wykorzystał trzy kluby, by zarobić miliony, i we wszystkich zostawił spaloną ziemię – pisze Gazeta Wyborcza.
W Szczecinie mają go dość wszyscy - kibice Pogoni, która po beznadziejnym sezonie spadła z I ligi, trenerzy, władze miasta. Dość mają Ptaka też w Łodzi - ŁKS doprowadził do mistrzostwa i porzucił w drugiej lidze bez pieniędzy. I w Piotrkowie, który zamiast drugiej ligi ma A-klasę, bo Ptak przeniósł miejsce w drugiej lidze do Szczecina.
Mam wielką nadzieję, że o pseudobiznesmenie ze rzgowa juz dlugo nie uslysze. A ptaszysko nie przyjedzie do szczecina i nie spotka sie z krzystkiem bo wie, ze jak ktos go zobaczy to dostanie wpierdol.
Ptak- nigdy ci tego nie zapomnimy
Niech Krzystek się nie waży z tym nielotem rozmawiać.
Znów skurwysyn przyjeżdża omamić kogoś i udawać, że jest gotów coś sprzedać czy z kimś się dogadać.
A tak naprawdę chodzi o to, żeby storpedować porozumienie PN i gastronomików.
Ręce opadają. Ciągle ktoś rzuca nam kibicą kłody pod nogi.:/ Teraz to nawet trace jakiekolwiek zaufanie do PO . w sumie politycy powinni miec ZAKAZ zajmowania się sportem. Potrafią w wiekszosci psuć i wprowadzać zamieszanie. kurwa. wkurza mnie te ciągłe oczekiwanie. i najgorsze własnie wszystko jest w tym że media już ogłaszają krzystka jako super zbawce. A wiekszość ludzi to łyknie i bedą pierdolic głupoty, pozniej że aż uszy będą boleć.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/07/2007 23:22
Proponuję powstrzymać emocje... mnie nie dziwi że wladzą zależy na jak najwyższym poziomie rozgrywek - mam pewności że nie chodzi o wspópracę z Ptakiem, a co niektóre polityczne wrzuty widać że wynikają z politycznego zaangażowania niektórych piszących - panowie prawda jest taka że gdyby nie ostatnie spotkanie to PN i gastronomicy się by nawet nie spotkali! bo emocje wziely by górę... więc prponuję spokój i czekanie na roztrzygnięcia... i nie ma co tu wstawiać swoich poliycznych wrzut... będzie kampania proponuję się zaangarzować.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775406 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.