Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zibi72
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8918 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:15
>" Co was obchodzi co robi Ptak? "
>
A no trochę nas to obchodzi ,jesli mowi o naszym klubie.
>" Ignorujcie to co mowi Ptak. "
>
Raczej nie ale jak ktoś nam mówi że jesteśmy wspaniałymi kibicami tylko
mamy myśleć identycznie i uważać za jedynie słuszne to co mowi ( Ptak), to my
mówimy stop też mamy coś do powiedzenia i możemy mieć własne zdanie.
Frekwencja na stadionie mówi sama za siebie to raz.A to że w ostatnich latach my kibice zostaliśmy nie raz oszukani przez dzialaczy to dwa .

Jestem przeciwny zamknieciu strony v.pl tylko dlatego że pisze prawdę.
Ptak zachowuje sie jak terrorysta -jak v.pl sie nie zamknie to ja wysadzam klub i dowidzenia.
Brakuje jeszcze flag z jego podobizną i pocztówek okolicznościowych z wizerunkiem całej rodziny Ptaków rozrzucanych nad szczecinem.
Panie Ptak troche pokory.Jesteśmy bardzo zadowoleni że pomógł nam pan w trudnych chwilach ale niech Pan nie oczekuje za to bezgranicznej i ślepej wiary w to co pan robi.Jest pan prezesem klubu i zrobi pan z nim i w nim co chce,lecz każdy z nas może mieć na ten temat swoje zdanie.To prawo daje nam konstytucja-

Art. 54.

1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
2.Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Ustawa może wprowadzić obowiązek uprzedniego uzyskania koncesji na prowadzenie stacji radiowej lub telewizyjnej.

Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
kendo
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:16
Pozdrawiam kibiców Pogoni i szczerze Wam współczuję. Obawiam się że następnym przystankiem Ptaka będzie Łódź. Mam nadzieję że Boniek będzie silniejszy. Szczere pozdro w tej ciężkiej sytuacji....

kendo
ktotojest
Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:16
http://members.lycos.co.uk/punkpl/ nowa stronka o ptaku

Albo znajdę drogę albo ją sobie utoruje
d´Alquen
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:19
Bilety na mecz z Groclinem : :
Jutro od godziny 13:00 w siedzibie Klubu będzie można nabyć bilety na mecz Groclin Grodzisk Wielkopolski - MKS Pogoń Szczecin. Wejściówki na to spotkanie będą mogły kupić tylko i wyłącznie osoby posiadające kartę wyjazdową (tzw. chip).
Mecz w Grodzisku w piątek o godzinie 20:00

za oficjalna

wiec walkoweru moze jednak nie bedzie:)

seeedzik
Kibic
Na forum od 8087 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:22
Tak od jakiegos czasu chcialem skrobnac cos dluzszego :D
Nie bede pierdolil farmazonow w stylu Ptak wypierdalaj (choc tak prosciej, krotko i zajebiscie:D:D) tylko zdaloby sie przedstawic jakies dowody, fakty.
Jak dla mnie to po calej tej aferze (choc zapewne sie jeszcze ona nie skonczyla, kto wie moze sie dopiero rozkreca) nasuwa sie pytanie "Po co to wszystko?", hmm nie tak z pozoru latwo na to odpowiedziec, najprosciej byloby by powiedziec ze antek szuka sobie alibi zeby zabrac rodzinke i spierdolic w inne miejsce. Jednak dla mnie to nie wystarcza. Po co by mu to bylo ? to cale zamieszanie ,ladowanie kasy w Pogoń, awans do I ligi ? czyzby byl chory psychicznie (po wygladzie mozna go o to podejrzewac),chyba jednak nie, ale jesli ktos w tej rodzinie jest chory to raczej supa manager dawidek. Sadze ze antek a w tym caly burdelu jakis zamysl, bo niby po co by ladowal czesnego do urzedu ?? tylko dlatego ze maryjan jest glupi i lasy na pochlebstwawiec taki manerw latwo bylo zrobic ?? tez mi sie tak nie wydaje. antek cos kombinuje , nie wiem czy chce zostac prezydentem Szczecina :D:D czy wziasc w swoje lapska jakies tereny ale o cos mu biega. Sledzac cala jego "kariere" w Naszym klubie mozna zobaczyc ze tak naprawde to jego budowanie silnego zespolu na europejskie puchary ,budowanie dobrej atmosfery wokol klubu konczy sie na gadaniu. Jesli ja bylbym na jego miejscu i planowal pozostac w Szczecinie na dluzej z zamiarem budowy silnego zespolu to robilbym cos w tym kierunku, nasuwa sie pytanie co np. a np. szkolka treningowa ?? Az tyle to kosztuje ?? ptaszek marudzi ile to on kasy na Pogon nie wydal a on wydal kase ja przepraszam na zespol a nie na cala otoczke zwiazana z klubem ktora powinno sie nazywac Pogonia. Dlaczego przez rok nawet nie bylo konkretnieszych planow o szkoleniu mlodziezy, wybral latwiejsza wersje czyli pozostawil to PW i nie wiem czy daje im na to jakies pieniedza czy sami oni musza o to zadbac. Przez rok nie zrobil nic, co zakrawa na paranoje biorac pod uwage ze wyglaszal on wszem i wobec ze chce pozostac w Szczecinie na dluzej. Nie wiem ile kosztuje wybudowanie takiego kompleksu treningowego z prawdziwego zdarzenia, z boiskami z oswietleniem i sztuczna murawa ,ale zaloze sie ze antos stac na taki wydatek, a jesli nie jego samego to przy pomocy miasta na pewno, ale po co skoro mozna zaskarbic sobie sympatie kibicow farmazonami o nowym stadionie. to oczywiscie tylko przyklad ale sadze ze mozna takich znalesc wiecej. A wracajac do glownego watku calej tej afery czy ultimatum dla v.pl-ki to sadze ze nie byl to pomysl antosia ale uz predzej tego pajaca baranowskiego czy synalka dawida, ale ze teraz juz bedzie problem sie z tego wyplatac to trzeba brnac w to dalej ,a przecierz wystarczy usiasc i porozmawiac (choc do tego nie dojdzie bo znajac zycie w spotkaniu wezma udzial i baranowski i dawidek i baniak wiec zacznie sie sypanie kurwami na prawo i na lewo i nic z porozumienia by nie wyszlo)
PS Krotkie podsumowanie calej tej wypowiedzi => jesli ptak nie wycofa sie teraz ,zrobi to za miesiac ,dwa miesiace czy za pol roku, nie mozna budowac klubu, zaufania kibicow majac w pamieci akcje ptaka, jego synalka, baranowskiego czy baniaka (oni juz potwierdzili po ktorej stronie stroja i sa w Szczecinie spaleni)
PS 2 Jak bedzie wygladala Pogon bez ptaka ?? mam nadzieje ze uda sie pozostawic klub w I lidze, kibicow bedzie na meczach po 7-8 tys (czesc karnetowcow sie wycofa ,czesc mam nadzieje zostanie) przy odpowiednim zarzadzaniu,pomocy miasta (marjan bedzie mial szanse sie wykazac jaki z niego kibic, radni zreszta tez) i rozmowach ze sponsorami (Bosman sie klania) uda sie zbudowac budzet klubu w wysokosci 4-5 mln zl, sadze ze to niezly kapital na przyszlosc, pilkarze znajac zycie pojda za ptakiem (bo pewnie maja umowy z nim a nie z klubem) ale pilkarze sie zmieniaja ,nie bedzie tych przyjda inni, wazne zeby zostawiali serce na boisku (co daje ambicja i wola walki widac bylo po ostatnim meczu z lechem) Pytanie brzmi czy znajda sie ludzie ktorzy podolaja prowadzeniu klubem, wierze ze tak bo POGOŃ TO MY

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
kendo
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:28
Masz rację .... Dlatego chce wejść do Widzewa (patrz Rzgów - blisko). On jest pełen kompleksów... Szkoda mi Was.... tym bardziej że najprawdopodobniej to samo będzie z nami...

kendo
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:31
> Masz rację .... Dlatego chce wejść do Widzewa (patrz Rzgów - blisko). On jest pełen kompleksów... >Szkoda mi Was.... tym bardziej że najprawdopodobniej to samo będzie z nami...

bez kitu Widzew to potencjanla ofiara ptaka

Na zawsze Pogoń
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:34
> mikka a ja zauwazylem ze masz rozdwojenie jazni i raz jezdzisz po Ptaku zeby po chwili pisac ze jest ok. Czy ty chlopie sadzisz ze radni tak sie podjarali ze dostali koszulke (100 zl) i szalik (30 zl) ? Lacznie przekupil ich kwota 130 zl w towarze. To tak jakby postawil im kolacyjke z gorzalka i powiedzial - teraz glosujcie za przyznaniem mi terenow. Ile ty masz lat ze dla ciebie koszulka i szalik Pogoni maja taka wartosc zeby radni sie polasili na to ? Takimi giftami to bys nawet rade wioski murzynskiej nie przekupil.

Kiedys byłem za ptakiem .szanowalem go ale teraz dopiero przejrzałem na oczy ...
1.Przeczytaj dokladnie jeszcze raz mój tekst ... napialem tez "Kto wie czy nie dał im tez czegos nieoficjalnie "
2.Postaw sie w sytuacji radnego ...Jest głosowanie nad wydzierzawieniem terenów wokół stadionu dla ptaka oczywiscie ...Nie wiesz jak zaglosujesz....I nagle sobie przypomnisz Ptaka jak daje Ci koszulke i szalik Pogoni ....Jezeli poseł jest niezdecydowany mysle ze nawet tak mały prezent moze go przekonac do danej decyzji...
3.Ptak dostanie te tereny .Juz Jurczyk o to zadba .Bekdas i Gondor nie dostali bo sami przyszli do szczecina oczywiscie po tereny wokół stadionu ...Ptak tak zamieszał tym wszystkim ( nie moze dostac terenow pod sniezna górke to czemu w zamian ma nie dostac terenów wokół stadionu ???)ze napewno je dostanie .
A poza tym Jurczyk sprowadził sam Ptaka do Pogoni wiec teraz zeby go zatrzymac to da mu te tereny .Ptak teraz bedzie grał pokrzywdzonego ...Nie dostał terenów pod sniezną górkę to dostanie na pogodnie.Gondor i Bekdas Nnie chcieli innych terenów tylko wlasnie te...A ptak zamotał i teraz w zamian dostanie pogodno .
$ .Troche to chyba jest za bardzo zagmatfane .

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
iko
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:35
Wiem z wairygodneg żródła ze Ptaku kupuje wielka chate pod szczecinem najlepiej zabytkowy pałac z parkiem, wiec tez mi sie nie wydaje ze chcialby odleciec tak szybko, moim zdaniem powinnien zrobic nam przysluge i woon bo nasz gryf go wpierdzieli.

KoniO
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:36
"jezeli co najmniej 90% kibiców nie bedzie chciało żebym tutaj był to mnie nie bedzie"--- to są słowa pana Ptaka z konferencji prasowej. Oznacza to to że jezeli 90% bedzie PRZECIW panu P to wtety odejdzie, ale coś mi sie nie chce wiezyć ze byłby taki wynik , wiec jest to poprostu głupia gra ze strony AP

ja to tak zrozumiałęm ale mioże jestem jakiś nie kumaty i chodzi o coś innego

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:38
Nowa wiadomosc na oficjalce....o wyjezdzie do grodziska

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
kendo
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:38
Na 100 %. On już rozmawiał ze Skrzydlewskim . A Boniek jest we Włoszech. Wczwartek jest spotkanie zarządu Widzewa na którym chce się renegocjować umowę z Bońkiem. Jest to obliczone na wkurwienie Bońka .... Jak zostawi Widzew to wtedy Ptak ma pole do popisu... Sprawa rozgrywa się o stołki starego zarządu. Boniek chce ich wywalić i zrobić klub jednosekcyjny , a oni mają cieplutkie posady i woleliby stary układ.... Ptak im to zaoferował.... U Was w Szczecinie będzie cisz do czwartku.... Ptak czeka na to co się stanie z Widzewem. Pozdro

kendo
KoniO
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:40
> Na 100 %. On już rozmawiał ze Skrzydlewskim . A Boniek jest we Włoszech. Wczwartek jest spotkanie zarządu Widzewa na którym chce się renegocjować umowę z Bońkiem. Jest to obliczone na wkurwienie Bońka .... Jak zostawi Widzew to wtedy Ptak ma pole do popisu... Sprawa rozgrywa się o stołki starego zarządu. Boniek chce ich wywalić i zrobić klub jednosekcyjny , a oni mają cieplutkie posady i woleliby stary układ.... Ptak im to zaoferował.... U Was w Szczecinie będzie cisz do czwartku.... Ptak czeka na to co się stanie z Widzewem. Pozdro

a wiec takie buty:/

Bonio
Kibic
Na forum od 7878 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:41
a to brudna męda z niego ... serio pewnie takie są plany ptaka. Pod pretextem v.pl wycofa sie i do widzewa poleci...wrrr

kendo
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:42
> > Na 100 %. On już rozmawiał ze Skrzydlewskim . A Boniek jest we Włoszech. Wczwartek jest spotkanie zarządu Widzewa na którym chce się renegocjować umowę z Bońkiem. Jest to obliczone na wkurwienie Bońka .... Jak zostawi Widzew to wtedy Ptak ma pole do popisu... Sprawa rozgrywa się o stołki starego zarządu. Boniek chce ich wywalić i zrobić klub jednosekcyjny , a oni mają cieplutkie posady i woleliby stary układ.... Ptak im to zaoferował.... U Was w Szczecinie będzie cisz do czwartku.... Ptak czeka na to co się stanie z Widzewem. Pozdro
>
>
> a wiec takie buty:/
>

Dokładnie... niestety... A znając Bońka pierdolnie wszystko w 10 minut... Czyli wasz wyjazd do Grodziska może być ostatnim z Panem Ptakiem....

kendo
kendo
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:43
> a to brudna męda z niego ... serio pewnie takie są plany ptaka. Pod pretextem v.pl wycofa sie i do widzewa poleci...wrrr

Tylko my tu go nie chcemy... Widzieliśmy co zrobił z ŁKS -em. Do dzisiaj się nie mogą pozbierać..

kendo
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:43
Dziwny człowiek ....Przeciez teraz nie odleci dopiero co podpisał umowe ze strategicznym sponsorem....kupuje posiadlosc pod szczecinem ....i przede wszystkim nie moze przeniesc druzyny do innego miasta....taka jest spisana umowa....Chyba ze ptak jest naprawde chory umysłowo....Chociaz na kazdym kroku podkresla ze czuje sentyment do Widzewa

Itsme
Kibic
Na forum od 8179 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:45
> PS 2 Jak bedzie wygladala Pogon bez ptaka ?? mam nadzieje ze uda sie pozostawic klub w I lidze, kibicow bedzie na meczach po 7-8 tys (czesc karnetowcow sie wycofa ,czesc mam nadzieje zostanie) przy odpowiednim zarzadzaniu,pomocy miasta (marjan bedzie mial szanse sie wykazac jaki z niego kibic, radni zreszta tez) i rozmowach ze sponsorami (Bosman sie klania) uda sie zbudowac budzet klubu w wysokosci 4-5 mln zl, sadze ze to niezly kapital na przyszlosc, pilkarze znajac zycie pojda za ptakiem (bo pewnie maja umowy z nim a nie z klubem) ale pilkarze sie zmieniaja ,nie bedzie tych przyjda inni, wazne zeby zostawiali serce na boisku (co daje ambicja i wola walki widac bylo po ostatnim meczu z lechem) Pytanie brzmi czy znajda sie ludzie ktorzy podolaja prowadzeniu klubem, wierze ze tak bo POGOŃ TO MY

Zapomnij o budzecie 4-5 mln. Nawet 2 mln sie nie znajdzie. Miasto praktycznie nic nie da, przypomnij sobie o krzyku na okoliczonsc fety na koniec sezonu. Frekwencja spadnie do 4-5 tys na poczatku i do 3 pod koniec jak beda przegrywac regularnie. Z tego bedziesz mial koszty zorganizowania meczu. Beda sie namnazac niezaplacone rachunki. Lekki zastrzyk postaci transzy z C+ pojdzie na dlugi powstale w okresie zimy. Bosman juz dal na reklame wiec nawet jakby Ptak kase od Bosmana przekazal to wtedy sie okaze ze to byly grosze + catering na meczu. Glupie wyjazdy pochlona juz wiekszosc tej kasy (obiad dla 20 chlopa to koszt rzedu 1.000 zl). Koszty utrzymania tych nowych slabych zawodnikow to kosmos (20 x nawet glupie 3 tys srednio + pochodne to jest cos okolo 100 tys. miesiecznie). Chyba ze opcja grania juniorami i przegrywania 10:0 (ale to nie ma znaczenia). Owszem z pieniedzmi z C+ i bosmana moze ten sezon dogramy do konca. Tyle ze wyladujemy w 2 lidze bez kasy C +. Tam juz sobie nie poradzimy bo koszty takie same a wplywy jakby mniejsze.
Nie ma co w tej chwili bawic sie we wrozki. Zobaczymy jakie ustalenia beda ze strony PW i wtedy bedziemy sie martwic/cieszyc.

kendo
Kibic
Na forum od 7819 dni

> Dziwny człowiek ....Przeciez teraz nie odleci dopiero co podpisał umowe ze strategicznym sponsorem....kupuje posiadlosc pod szczecinem ....i przede wszystkim nie moze przeniesc druzyny do innego miasta....taka jest spisana umowa....Chyba ze ptak jest naprawde chory umysłowo

Tak mój drogi ... ale on ma również posiadłość pod Łodzią.... i kontrakty z paroma zawodnikami Pogoni...

kendo
KoniO
Kibic
Na forum od 7877 dni

moze podpisal umowe ze sponsorem żeby odejsc i nie zostawic Pogońi na lodzie i żeby póxniej nie mówiło sie że zniszcył kolejny polski klub

sam juz nie wiem co mam o tym wszystkim myslec

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892152 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005