Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 22:26
Fabiniak to jest totalne dno. Odkąd stoi w bramce przy każdej jego interwencji strach, że wpadnie bramka. Co do Janukiewicza, to mam wrażenie, że tarasiewicz tylko czekał aż popełni jakiś błąd, żeby posadzić go na ławie. I teraz jesteśmy skazani na tego pajaca.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 22:30
Za co posadził Radka ? za jedną fatalną interwencje ? a 300 innych swietnych z calego sezonu to juz sie nie pamieta... teraz ma efekt swojej zmiany (dwie szmaty wpuszczone) + efekt gry obrony Noll i Williams - dwóch drewniaków.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 22:35
Mam takie pytanie. A co się stanie gdy cała czwórka będzie miała po 59 pkt !!! Zakładam, że wygramy z Wisła Płock i zremisujemy w Gdyni. Piast remisuje z GKSem i przegrywa z Zawiszą. Zawisza przegrywa w Poznaniu a Termalica zdobywa 4 pkt w ostatnich dwóch meczach. Jak to będzie wtedy wyglądało?
Mam takie pytanie. A co się stanie gdy cała czwórka będzie miała po 59 pkt !!! Zakładam, że wygramy z Wisła Płock i zremisujemy w Gdyni. Piast remisuje z GKSem i przegrywa z Zawiszą. Zawisza przegrywa w Poznaniu a Termalica zdobywa 4 pkt w ostatnich dwóch meczach. Jak to będzie wtedy wyglądało?
my wchodzimy na pewno- z 2/3 zespołami mamy takie same bilansy ale bramkowo ich bijemy na głowe. chociaz ktoś coś pisał o dodatkowym meczu..
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 22:40
piłkarski poker trwa w najlepsze. nienormalna liga , nienormalne wyniki. A Bartus wyimaginował sobie kontuzje, wszak Areczka sie zbliża. On juz wie, co będzie co zakończeniu sezonu, przegranego sezonu (wróć - przehandlowanego)
No, a my mięliśmy tydzień normalności i rzekome wrócenie do gry, by dziś znów pokazać nam środkowy palec wyprostowany
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Robi się mała tabelka i do Ekstraklasy wejdzie Zawisza i Nieciecza:
Nieciecza 9
Zawisza 8 (lepszy bilans z Piastem)
Piast 8
Pogoń 7
wtedy wpada Zdzisiek i zadecyduje co i jak
Rozjebałeś mnie No tak wtedy tylko Zdzisiu będzie wiedział o co w tym wszystkim chodzi i kto ma awansować !
Robi się mała tabelka i do Ekstraklasy wejdzie Zawisza i Nieciecza:
Nieciecza 11
Zawisza 9
Piast 8
Pogoń 7
Wszystko jest dobrze. Pogoń wygrała dwa mecze (Piast i Zawisza), jeden zremisowała (Nieciecza) i trzy w pizde (Nieciecza, Piast, Zawisza) czyli 7 punktów.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 23:08
a o jakim wy zwyciestwie czy remisie z Arką mówicie bo ja nie bardzo rozumiem ? bez obrony i bramkarza nie da sie wygrac meczu... do tej pory mowilem ze mamy bramkarza i 10 koszulek... teraz mamy juz 11 koszulek ;] a ze zmiana Ediego to nie panikujcie many gra totalny piach od kilku spotkan a zmiana wymuszona po rzekomej kontuzji Bartosza Barcelończyka Arkowca Ł... ogolnie jak ktos tu napisal co akcja to zagrozenie Null kopie sie w czolo kolejny mecz, Hernani ma kilka dobrych metrow blizej do pilki a przegrywa pojedynek biegowy a Williams jest najlepszy z tych drewniaków chociaż też daleko z lasu to on nie wyszedł... taktyka na 70 minut meczu laga do przodu i moze cos wpadnie.... niczym w V lidze chociaz nawet tam czesciej istnieje inna taktyka... a Fabiniakowi gratulujemy przewidywania i ustawiania... wyzywac ich to nic nie da ja bym raczej caly mecz milczal albo wyjebeł transparent "Jesteśmy u Buka" i poszedl przed stadion na piwko
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 23:11
kurwa , Tarasiewicz kaznodziej znów "wierzy" i "wie": "wierze, że jesteśmy w stanie wygrać dwa ostatanie mecze" . Niedawno pierdolił, że jesteśmy w stanie wygrać wszystkie mecze do końca. Gdyby przed ostatnią kolejką ratowałby nas wynik 78:4 a ponadto musiałoby paść 5 wyników po 8:8 w całej kolejce byśmy awansowali przy czym dwie ostatnie bramki zawsze musiały by wpaść ze spalonych po autach to on by na przedmeczowej konferencji powiedział, że W TO WIERZY. No kaznodziej kurwa, nie trener
OTWÓRZ OCZY I WYPIERDOL NOLLA I FABINIAKA A NIE ZAGLĄDAJ W SZKLANĄ KULĘ/KIELISZEK
Wszystko jest dobrze. Pogoń wygrała dwa mecze (Piast i Zawisza), jeden zremisowała (Nieciecza) i trzy w pizde (Nieciecza, Piast, Zawisza) czyli 7 punktów.
tak z pamieci wydawalo mi sie, ze mielismy 3 pkt z Nieciecza na wyjezdzie, a to tylko oni marudzili na nasz remis tam
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 23:30
Za to jeśli brać pod uwagę 3 zespoły - Pogoń, Piast i Zawisze to awans mamy zapewniony bez względu jaki wynik padnie w meczu Piast-Zawisza.
Jednak takie rozwiązanie, że 3 czy 4 zespoły będą miały tyle samo punktów jest mało prawdopodobne. Ale w tej śmiesznej lidze możliwe
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.