Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 21:14
Czy Tarasiewicz do chuja pana nie ma wzroku i nie widzi co odpierdala ta jebana murzyńska kurwa Noll?
Co do kurwy w takim meczu na boisku robił Kucharski?
Hernani pierdolona szmata goniąca tylko za pieniędzmi bawi się w jakieś piętki kurwa wtedy kiedy trzeba dokładnie rozegrać piłkę.
Dlaczego nie możemy grać ofensywnie od początku spotkania tylko wtedy jak wpierdalamy kilkoma bramkami.
Chuj im wszystkim w dupe !!!!!!!!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 21:14
Dodam, że sędzia słaby w chuj. Błąd robi striptiz po golu i nie widzi żółtej (a byłąby wtedy czerwona), potem robi pad w polu karnym i też nic. Drugi kutas przechadza się po Kolendzie i zero reakcji.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
zaczęli grac przy wyniku 2:0, czyli ewenement w skali światowej
zamiast narzucić swój styl, kontrolować mecz, zdobyć choć ten jeden punkt, ekspresowo traca 2 bramki a potem grają jak powinni od początku
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 21:15
No i gdzie ja mam dać upust swym emocjom? komu zajebać? Nollowi, że jest niepełnosprawny? Tarasiewiczowi , że go wystawia razem z drugim debilem fabiniakiem? Ja pierdole....
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 21:15
trzeba było grac od samego poczatku z takim ciagiem na bramke jak ostatnie 15 minut. Do przerwy wjeb... 2 bramki a po przerwie dobic. A nie bez sensu grac znowu na 0 z tylu z tą obroną...
masakra!!
na jego opalonego kolegę w obronie to już calkowicie brak słów...
połowa składu wypierdalać , razem z tarasiem , albo niech go smolny do okulisty zaprowadzi bo nie rozumiem jak można nie widzieć co ten murzyn odpierdala na boisku i nie sciągnąć go!
Weź spierdalaj w końcu trollu! Bo nie dość, że przegrali mecz to jeszcze tego forum nie da się czytać bo w co drugim poście trzeba oglądać "Info od dlugosza" Ile kurwa można!!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/05/2012 21:23
Kurwa Fabiniak jest tak rzadki że szkoda gadać...Na huja przed wiosną grzebali w tej defensywie??oni grają jak dzieci we mgle, o Nollu było już tyle napisane że ja sobie odpuszcze, Williams, tragedia, Hernani słabiutko, jedynie Frączczak do czego już przyzwyczaił zapierdzielał w miare ok, jednak widać że to nie jest obrońca, moim zdaniem bardziej przydatny byłby w pomocy..Tak szczerze mówiąc my w tej rundzie nie zsługujemy na awans do e-klasy, gramy piach straszny i o ile wcześniej powstrzymywałem się z ferowaniem wyroków, to smiem twierdzić że nie wykorzystując prezentów od św Mikołaja(Piast,Termalica) awans mamy przegrany mimo matematycznych szans.ehhh
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.