Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/09/2009 22:34
Mecz naprawdę dobry, ale nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Po zwycięstwie wielka euforia na forum, a po porażce trzeba zwalniać trenera. W sobotę pewnie można będzie się spodziewać większej frekwencji, ale martwi jedno mianowicie wraz ze wzrostem ilości ludzi na stadionie powiększa się liczba januszy|(w większości najebanych), czy jak ich tam jeszcze nazwać. Ale tak to już jest w każdym klubie są "kibice sukcesu".
PS: Ten Besta strasznie wkurwiający gość
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/09/2009 22:47
Hrymowicz udowodnil kolejny raz ze miejsce w skladzie mu sie 100% nalezy, rewelacyjnie zagram, pomijam juz bramke strzelona... przebiegl ponad 70 metrow, mijal rywali jak tyczki i strzelil - a'la Maradona, warto dodac ze mial lekki uraz nogi
Gol dla Gornika, nie obwinialbym Pyskatego, poprostu napiecie jakie bylo podczas meczu, nerwy, do tego deszcz i mokra pilka - poprostu mu wypadla, zycie - zdarza sie
Rewelacyjnie skontrowali Górnik na 3-1 i MEGA wazne 3 pkt. jada do SZCZECINA !!!!!
Cały zespół zagrał fantastycznie, bardzo pewnie w obronie, doskonałe akcje rozgrywane przez pomocników, dobra gra Mikiego i Ola
Gratulacje !!!!
nie wpadajmy w samozachwyt, bierzmy sie do roboty - kompletujmy punkty !!!!
ps.
Sedzia zupelnie nie ogarnial meczu, pomylil sie kilka razy na szkode naszych, zolte kartki z dupy...
Przy czerwonej, sedzia nie wiedzial komu dac karte, na siebie chcial wziasc Wozniak, i sedzia prawie sie przekonal, juz siegal aby dac... ale podbieg ten cwel Besta czy jak mu tam, Czech pokazal na Rogalskiego, chwycil go i odwrocil numerem na koszulce w strone sedziego i sedzia pokazak druga zolta - czerwona czyli..
faul Besty na Hrymowiczu w nogi od tylu... gdzie woglole nie interesowala go pilka - 100% czerwona, do tego to zachowanie po kartce, jak podnosiol w chamski sposob naszego obronce
Bez przesady to był chyba najgorszy mecz Moskalewicza w tym sezonie, tyle zepsutych podań w jego wykonaniu to jeszcze nie widziałem, strzały też na wiwat i to że strzelił gola nie oznacza że zagrał dobry mecz. Nasza obrona - mistrzostwo świata! praktycznie bezbłędnie za wyjątkiem tej sytuacji kiedy chyba Pitry wyszedł sam na sam z Pyskatym i przelobował bramkę, śmiesznie to wyglądało bo nawet gościa nikt nie próbował gonić. W pomocy fajnie wyglądało to że w końcu wychodziły fajne przemyślane akcje, w pierwszej połowie Pogoń grała jak zespół który byłby spokojnie w stanie utrzymać się w środku tabeli w ekstraklasie, w drugiej przez to że wyleciał Rogalski wiadome było że się cofniemy. Teraz pozostaje nam mieć nadzieję że to Pogoń zagrała tak dobrze a nie Górnik tak słabo.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/09/2009 23:12
Co do Hryma to było widać w pewnej chwili jak po raz kolejny wskoczył na niego ten cwelowaty pepik , że pokazuje zmiane w kierunku ławki a za chwile taki rajd...Już wiadomo czemu we Flocie tak po nim płakali..Sam przyznam ze na początku myslałem ze to takie duże drewno ale już od trzech meczy jego gra zaczęła do mnie przemawiać a dziś przeszedł samego siebie także Krzysiek: zwracam honor!!
Brawa dla całej drużyny jestem mega happy tylko szkoda że przez robote nie mogłem tam być, ale Dziękówa dla tych co byli!
Na osobne słowa uznania zasługuje Miki. Chłopak małolat a to co jeździł po obrońcach mega bardziej doświadczonych dowodzi tylko tego,że rośnie nam zajebisty napadzior!!!
BESTA TO JE HUJ!!!!
Co do meczu - był to pierwszy mecz w tym sezonie, w którym Pogoń nie musiała wygrać, nie musiała prowadzic gry.... znaczy to, że w Ekstraklasie grałoby się im łatwiej niż z Kluczborkiem czy Gorzowem
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/09/2009 00:06
najlepsze było mrugniecie okiem Mandrysza do kamery pod koniec meczu a wsoją drogą skoro tak dobrze nam idzie,jak Mandrysz jest na trybunach to może niech tam jeszcze zostanie przez jakiś czas?:d
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Chciałby jeszcze tylko zwrócić uwagę na to że Górnik grał bardzo ale to bardzo słabo, oczywiście wcale to nie umniejsza zasług naszym ale na pewno złożyło się na wygraną.
Hrymo wielki szacun za tą akcje normalnie prawie jak Lucio czy Arboleda takie wyjścia środkowych obrońców zawsze sieją popłoch, takiego rajdu w wykonaniu kopacza Pogoni jeszcze nie widziałem a szczene musiałem zbierać z podłogi.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.