Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Junior
Pogoń Szczecin
IP: zapisany
Na forum od 8956 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 14:49
> Ja tylko czekam az to forum nie wytrzyma i sie wyjebie lol

spokojna twoja glowa... wytrzyma wiecej niz Ci sie wydaje! :D :D

Kibic Pogoni
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 14:49
Gratulacje dla wszystkich, ktorzy liza dupy kibicom lecha na stronie www.lechpoznan.pl, za to, ze wstawili sie za v.pl.

Nie wiem, co v.pl ma wspolnego z Pogonia i kibicowaniem. Bo zawsze myslalem, ze liczy sie cos innego niz to co pisza w gazetach albo internecie. Ale polizywanie sie lechowi z jakiego kolwiek powodu to czyste sku***synstwo.

Pozdrowienia. Moze nie jestem kumaty, ale nigdy nie bede lizal dupy poznaniakom.

Pogoń to My, a nie działacze, albo redaktorzy. Jedni i drudzy są siebie warci.
Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 14:50
Szczerze mówiąc to ja mam już dość tego Ptaka w Szczecinie!!! Moze i łoży kase, ale jak to juz wielu mi powtarza: "Kasa to nie wszystko, liczy się HONOR". Precz z Ptakami. A jak ktoś się z tym nie zgadza to może mnie pocalować w ............................... Ptaka :P Przeczytalem jak dotychczas wszystkie komentarze i jak widze to tutaj żadko pojawiają się słowa uzannia dla Ptaka. A na oficjalce non stop go chwala ;). A jezeli Ptak odleci to bede walczył o zwrot kasy za karnety. Bo nabylem aż 2, dla mnie i dla dziewczyny. A niemilo jest jak 300 zł odleci na zime wraz z ptakami. No i niech sie wstydzi ten Ptok. Bo jak widać to w polskiej piłce nic dobrego jeszcze nie zdziałał. A na szacunek to pracuje się latami, a nie się go kupuje. Nie dziwi mnie oburzenie ze strony kibicow, jeżeli zabiera im się portal ktory 5 lat pracowal na to by go szanowano. A kibice na szczęście pokazali, że szacunek dla tych ludzi się należy. Pozdrowienia dla Lenka chociarz go nie znam to zawsze z przyjemnością ogladalem jego fotorelacje. I z niecierpliwością czekam na nastepne fotorelacje.

DO BOJU MKS MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ!!! ZWYCIĘSTWO CZEKA NAS!!!
skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 14:52
> > Ja tylko czekam az to forum nie wytrzyma i sie wyjebie lol
>
> spokojna twoja glowa... wytrzyma wiecej niz Ci sie wydaje! :D :D

O murze berlinskim tez tak mowili lol

Obrazek jpg wstawiony na forum
Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 14:54
Gandalf prosze cię ....

skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 14:56
> Gandalf prosze cię ....

O co?

Nero
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 14:56
> Nero, po tym co teraz napisales mam wrazenie, ze czytasz tylko strone oficjalna Pogoni.

Officjalnej od poczatku nie lubilem i dlugo jej nie czytalem bo teksty wydawaly mi sie sztuczne.

Naprawde mi szkoda ze zamkneli v.pl bo od niej zawsze zaczynalem przeglad wiadomosci o Pogoni.

W niedziele wrocilem z nad morza i zastalem wiadomosco zakonczeniu dzialalnosci strony. Czy nie bylem wsciekly z tego powodu? Bylem.. ale zanim zabralem glos na forum poczekalem az opadna emocje. Czy ludzie ktory redagowali v.pl bluzgaja Ptaka teraz officjalnie na lewo i prawo??

Mam zdanie co do osoby P. Ptaka ale wole go publicznie nie wyrazac bo to i tak nic nie zmieni. Wole zachowac troche kultury i nie znizac sie do jego poziomu i traktowac go tak jak on potraktowal czytelnikow v.plki.

Za Ptakiem nie jestem ale nie jestem przeciwko niemu bo bez niego nie bedzie juz 1 ligowej Pogońi. To na tyle.

90 % - hahahaha
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 14:57
> a PW w ogole moze cos zrobic, przeciez to chyba pawlaka bylo , a pawlak siedzi w kieszeni ptaka??

wciąż ten temat wraca więc mam propozycję, aby nie rozpisywać się (nie mylić pisania z obrażaniem) na ewentualnie to co może nastąpić, część kibiców miesza wszystko w ten sposób, że od każdej ze stron oczekuję objęcia stanowiska zaraz z marszu.
Czyżby zapomnieli o co w tej sprawie chodzi, które strony biorą w tym udział - w ten sposób zamiast wyciszać to wszystko robi się coraz głośniej. Zaraz ktoś napiszę, a co na to Jurczyk i tak dalej..
Co dla niektórych tu kibiców Pan Marek Pawlak i Rafał Chlasta są pracownikami klubu MKS Pogoń Szczecin SSA i w ten sposób nie można odrazu oczekiwać oficjalnego stanowiska (chyba, że prywatnego?).
więc po co te docinki i złości, jak zajmą stanowisko to się na pewno dowiecie
troszeczkę zdrowego rozsądku i czasu

Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 14:58
Dzieki panu Ptakowi cala Polska się z nas śmieje. A mnie nie do smiechu. :( Bo coś mi sie wydaje że nie bedzie meczu Pogoń - Wisła i nie zobaczymy najlepszej wizytowki Pogoni Majdana znów w Szczecinie

Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:00
> > Gandalf prosze cię ....
>
> O co?

Zamknij się :P hehehe Mamy tu ważniejsze problemy niż mur berliński...

Bzyku
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:01
Wcześniej widziałem co najmniej kilka postów pytających gdzie są w/w i nawet bluzgających na nich. Chyba niektórzy chcieli by widzieć Pawlaka i Chlastę tu na forum, bluzgających na Ptaka.

Myslę, że oni mają teraz ważniejsze sprawy na głowie i pewnie cały czas siedzą w klubie...

skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

> > > Gandalf prosze cię ....
> >
> > O co?
>
> Zamknij się :P hehehe Mamy tu ważniejsze problemy niż mur berliński...
Na przyklad czy forum wytrzyma? To rzeczywiscie wazniejsze, masz racje.

Itsme
Kibic
Na forum od 8179 dni

Jak proste bylo zycie za czasow Rynkiewicza. Kazdy wiedzial tyle ile powinien sie dowiedziec z prasy i kazdego interesowaly tylko wzmocnienia klubu i gra tych pilkarzy a nie sama otoczka zwiazana z funkcjonowaniem klubu.
Niektorzy widze maja jeszcze mleko pod nose i grosza przy duszy i przez to ze wykupia bilet na mecz chca decydowac o wszystkim co sie dzieje w klubie. Wlacznie z tym co robi Ptak w zyciu codziennym jak i czym jezdzi i gdzie jezdzi. Chyba co poniektorym sie niezle posralo w glowach. Zapomnijcie o tym, to wlasciciel decyduje kto i za ile bedzie gral w jego klubie. To on zadecyduje kiedy odejsc z klubu a nie wy. Nie jestescie nawet w stanie przyspieszyc jego odejscia jak sie uprze zostac. Jak bedzie chcial odejsc to tez go od tego nie odwiedziecie. Bedzie mial kaprys zniszczyc klub to go zniszczy. Gondor to pokazal dobitnie.
Abstrahuje od sytuacji z valka, ktora na dobra sprawe nie musiala sie zastosowac do ultimatum Ptaka.

Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:03
> Na przyklad czy forum wytrzyma? To rzeczywiscie wazniejsze, masz racje.
>
Administrator zadba o to by wytrzymało, nie martw się :P

skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:06
> > Na przyklad czy forum wytrzyma? To rzeczywiscie wazniejsze, masz racje.
> >
> Administrator zadba o to by wytrzymało, nie martw się :P

Musze sie martwic :(

RosSi
Kibic
Na forum od 8155 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:06
> Do KPN
> Popatrzmy na przykład Legii . Czekali na sponsora , czekali , byli zadluzeni po uszy , chodzili tłumami na mecze i sie wkoncu doczekali .W Legie wszedł jak wszyscy wiemy ITI a to jest bardzo powazny sponsor...i sie nie wycofa po przeczytaniu jakiejs nieprzychylnej informacji na jego temat....

ale oni wlasnie chodzili tlumami , a u nas jak zespol zacznie slabiej grac to stadion swieci pustkami
w Legii zostali pilkarze , a z resztą :P
Nero popieram Cie , J-Jay odnosze powoli takie samo wrazenie jak Ty
Pozdro

mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:07
Moim zdaniem Ptak naprawde jest chory psychicznie .Raz jest mu tu dobrze sa kibice jest atmosfera ,chce kupic tu dom , sprzedac swoj w Łodzi Michalowi Wisniewskiemu .tydzien pózniej chce odejsc , bo gazety na niego zle pisza.Chce wybudowac z Miastem stadion zeby Pogon miala gdzie grac... i nagle wypowiada sie ze znowu odchodzi...Dobra wszystko0 jest wporzadku chce wybudowac tu Sniezna Górke .Niestety z autostrady nie mozna zrobic zjazdu...Potem chce znowu odchodzic...Robi sie wszystko znowu wporzadku ...i masz tu taki huj doczepia sie strony internetowej i automatycznie psuje sie atmosfera wokół druzyny i oczywiscie znowu chce odejsc...Jeszcze teraz sie oczywiscie z nim pogodzimy ...Ale mysle ze bedzie chciał tereny wokół stadionu i jezeli miasto mu je da to chyba skonczy odpierdalac takie rzeczy .Gorzej jak tych terenów nie dostanie...znowu bedzie groził odejsciem... ale tym razem odejdzie naprawde . Uwazam ze Ptak prowadzi taka gierke z nami i miastem .specjalnie chciał wybudowac sniezna górke .Wiedział ze tam nie ma ku temu warunków .To była przykrywka on tak naprawde od poczatku chciał tereny kolo stadionu. Jak nie wyszło mu ze sniezna gorka , wprowadził swoich ludzi do Rady Miasta .Obdarował ich szalikami i koszulkami ( czyli przekupił ) .Teraz zarzada terenów nalezacych do pogodna .Miasto przeprowadzi głosowanie. Radni "szalikowcy" zaglosuja za . Oczywiscie wiekszosc radnych bedzie posiadala juz szaliki i koszulki . iMówie wam to była przykrywka !!! Teraz Pogodno jest juz praktycznie ptaka. Oczywiscie zmieniam zdanie o ptaku to jest skubana bestia ...Zobaczył jakie błędy popelnił Gondor i Bekdas i juz na nich sie nie potknał ...Mianowicie Gondor i Bekdas nie obdarowali radnych "prezentami" .Kto wie moze dał im coś wiecej nieoficjalnie???!!!

p.s Kiedys byłem za ptakiem , ale teraz zauwazyłem jak kombinuje .Zaczynam go nienawidzic . I doszedlem do wniosku ze nie jest chory psychicznie tylko jego dzialania sa celowe ...od samego poczatku.....Jebany kombinator

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Passir
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:10
> > > Na przyklad czy forum wytrzyma? To rzeczywiscie wazniejsze, masz racje.
> > >
> > Administrator zadba o to by wytrzymało, nie martw się :P
>
> Musze sie martwic :(

A ja się martwie czy POGOŃ wytrzyma :(

Bzyku
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:14

Itsme
Kibic
Na forum od 8179 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 15:14
mikka a ja zauwazylem ze masz rozdwojenie jazni i raz jezdzisz po Ptaku zeby po chwili pisac ze jest ok. Czy ty chlopie sadzisz ze radni tak sie podjarali ze dostali koszulke (100 zl) i szalik (30 zl) ? Lacznie przekupil ich kwota 130 zl w towarze. To tak jakby postawil im kolacyjke z gorzalka i powiedzial - teraz glosujcie za przyznaniem mi terenow. Ile ty masz lat ze dla ciebie koszulka i szalik Pogoni maja taka wartosc zeby radni sie polasili na to ? Takimi giftami to bys nawet rade wioski murzynskiej nie przekupil.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892208 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005