PLebs się spina na dzisiejszy mecz a gniazdowy na pewno dawno na meczu w bydgoszczy nie był i dlatego się czuje jak na wyjeździe
U nas chociaz troche "kultury" było WPUŚCIE KIBICÓW Hej K..rwy wpuście...............
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
"Jesteśmy zawsze tam...................gdzie nasz zawisza gra" Niszczą mnie tym pojeby. I "coście tak cicho" kiedy nasi jeszcze nie weszli - PLEBS zostanie PLEBSEM
PLebs się spina na dzisiejszy mecz a gniazdowy na pewno dawno na meczu w bydgoszczy nie był i dlatego się czuje jak na wyjeździe
U nas chociaz troche "kultury" było WPUŚCIE KIBICÓW Hej K..rwy wpuście...............
właśnie też chciałem o tym napisać i też o to mi chodziło - my umieliśmy się zachować i 0 pojazdów a te łajzy napinka od 1 sekundy
Nieważne kto jak zaczyna ale jak KOŃCZY mam nadzieje cytując klasyke
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.