Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BadBoy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7843 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 00:02
Ja nie czaje jednej kwestii, mianowicie takiej ze po walnym nadzwyczajnym czy jakos tak pan S. i K. byli nie do przyjecia bo mieli zle intencje i bla bla dzis juz wszystko jest na dobrej drodze..(szał H...)Nie mam info z pierwszej reki czytam prase czytam newsy w necie, ale do kurwy nedzy nie łykam tego jak mlody pelikan tylko probuje zrozumiec.Jednak teraz to do huja nikomu nie wierze i nic nie czaje bo kazdy zmienia zdanie jak rękawiczki. W sumie to juz mam Wyjebane na te spotkania okrągłe stoły i huje muje dzikie węże! Chcę tylko żeby Nasz klub istniał!Czasami patrze w gore i pytam DLACZEGO MY???!!!!

No One Like Us....We don't Care...
LEOnek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 00:26

badboy napisał:  
Ja nie czaje jednej kwestii, mianowicie takiej ze po walnym nadzwyczajnym czy jakos tak pan S. i K. byli nie do przyjecia bo mieli zle intencje i bla bla dzis juz wszystko jest na dobrej drodze..(szał H...)Nie mam info z pierwszej reki czytam prase czytam newsy w necie, ale do kurwy nedzy nie łykam tego jak mlody pelikan tylko probuje zrozumiec.Jednak teraz to do huja nikomu nie wierze i nic nie czaje bo kazdy zmienia zdanie jak rękawiczki. W sumie to juz mam Wyjebane na te spotkania okrągłe stoły i huje muje dzikie węże! Chcę tylko żeby Nasz klub istniał!Czasami patrze w gore i pytam DLACZEGO MY???!!!!

Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o KASE, STOŁKI itd. Inie ma sie czemu dziwić mnie martwi tylko jedno ... brak druzyny bo nmie oszukujmy sie ale na 3 tygodnie przed startem ligi zrobic cos zeby mialo nogi i rece to trzeb albo miec kupe kasy(watpie zeby byla az taka ta kupka ) albo niebywalego farta (tego nam brakuje od wielu lat ) .

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
psychopig
Kibic
Na forum od 7340 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 01:42
Zaczynamy od czwartej ligii i basta.
Przestańcie czytać te niusy, bo mózgii pójdą.
Cztery tygodnie temu słyszałem, że za gastronomikami stoi Gondor.

Frz
Kibic
Na forum od 8890 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 02:16
Jebac to ktora liga.Czy 1,2,4 czy 7. wazne zeby byla bez ptaka,gondora i innych pokurwiencow

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Sir
Kibic
Na forum od 7456 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 02:33
Ehhh... nie moge tego pojac, nie moga sie dogadac tyle czasu a tu kolejny blyskotliwy pomysl - nowy termin, 7 dni. Jestem ciekaw czy dociagniemy z tymi "rozmowami" do sierpnia :|

Patriam nostram amamus, non quia magna est, sed quia nostra.
pawelo
Kibic
Na forum od 6764 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 07:42
A świstak siedzi i zawija ...
Myślę, że to prawdziwy test dla Krzystka i platformej władzy szczecińskiej.
Panie Prezydencie - elektorat patrzy !!!

BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 09:23
Dziś w nocy przy drzwiach biura klubu Błękitni Stargard pojawił się duży napis: "Bóg wybacza, Pogoń nigdy. MKS". Pojawienie się tego napisu ma związek z informacjami prasowymi o pozytywnym zakończeniu rozmów między prezesem Pogoni Janem Miedziakiem, a zarządcami stargardzkiego stadionu. Jak podaje Gazeta Wyborcza drugoligowy klub Antoniego Ptaka przez kilka meczów będzie grać na stadionie w Stargardzie Szczecińskim.

źródło: Ligowiec.net

BadBoy
Kibic
Na forum od 7843 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 10:23

benny napisał:  
Dziś w nocy przy drzwiach biura klubu Błękitni Stargard pojawił się duży napis: "Bóg wybacza, Pogoń nigdy. MKS". Pojawienie się tego napisu ma związek z informacjami prasowymi o pozytywnym zakończeniu rozmów między prezesem Pogoni Janem Miedziakiem, a zarządcami stargardzkiego stadionu. Jak podaje Gazeta Wyborcza drugoligowy klub Antoniego Ptaka przez kilka meczów będzie grać na stadionie w Stargardzie Szczecińskim.

źródło: Ligowiec.net

Ojej czyżby Pani Miedziakowa juz sie w spodnie zesrała??!!Znowu z bandą robocopów bedzie chodził!he he he
Miedziak! Co? ty wiesz CO!!!!!!!!

No One Like Us....We don't Care...
eJay
Kibic
Na forum od 7849 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 11:12
No i się Błękitni dogadali, a raczej sprzedali za marne grosze. Jeszcze bezczelnie Ptak "reklamować" będzie w pierwszych meczach swój team jako Pogoń. Wara!

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
el_presidente
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 13:10

eJay napisał:  
No i się Błękitni dogadali, a raczej sprzedali za marne grosze. Jeszcze bezczelnie Ptak "reklamować" będzie w pierwszych meczach swój team jako Pogoń. Wara!

Chyba cos przeoczylem -- jakie bedzie ptak mial prawo do nazwy Pogon skoro Stowarzyszenie MKS z automatu odbierze mu je po przenosinach Pogoni do innego miasta? Jesli mam racje to temat antoniego jest rozwiazany.

a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 13:19

kiko napisał:  

Okazuje się jednak, że szykowani na nowych włodarzy klubu - biznesmani Artur Kałużny oraz Grzegorz Smolny mogą wcale nie mieć czystych intencji. Jak się nieoficalnie dowiedzieliśmy, biznesmeni rozmawiają potajemnie z doskonale znanym Lesem Gondorem, byłym właścicielem Pogoni i protegowanym Stanisława Paszyńskiego

``Gondora nigdy w życiu na oczy nie widziałem – powiedział w rozmowie z nami Grzegorz Smolny. Artur Kałużny z kolei dodał: – Jeśli chodzi o interesy, to nie prowadzimy ich z ludźmi pokroju Gondora.``

same ploty sie pojawiaja,panowie nie we wszystko trzeba wierzyc:]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 13:43

Randall McMurphy napisał:  

kiko napisał:  

Okazuje się jednak, że szykowani na nowych włodarzy klubu - biznesmani Artur Kałużny oraz Grzegorz Smolny mogą wcale nie mieć czystych intencji. Jak się nieoficalnie dowiedzieliśmy, biznesmeni rozmawiają potajemnie z doskonale znanym Lesem Gondorem, byłym właścicielem Pogoni i protegowanym Stanisława Paszyńskiego

``Gondora nigdy w życiu na oczy nie widziałem – powiedział w rozmowie z nami Grzegorz Smolny. Artur Kałużny z kolei dodał: – Jeśli chodzi o interesy, to nie prowadzimy ich z ludźmi pokroju Gondora.``

same ploty sie pojawiaja,panowie nie we wszystko trzeba wierzyc:]

pewnie, że nie...tak samo jak im (cancan i paleciak), że kondona na oczy nie widzieli...

spagetti
Kibic
Na forum od 8138 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 19:20

el_presidente napisał:  

eJay napisał:  

Chyba cos przeoczylem -- jakie bedzie ptak mial prawo do nazwy Pogon skoro Stowarzyszenie MKS z automatu odbierze mu je po przenosinach Pogoni do innego miasta? Jesli mam racje to temat antoniego jest rozwiazany.

Nie ma prawa uzywac ale znajac tego gniota bedzie jej uzywal,sprawa trafi do sadu i bedzie lezec miesiacami.Ptak jest poprostu zlosliwym .....

,,Vi är överallt,,- POGON
BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 20:09

spagetti napisał:  

el_presidente napisał:  

eJay napisał:  

Nie ma prawa uzywac ale znajac tego gniota bedzie jej uzywal,sprawa trafi do sadu i bedzie lezec miesiacami.Ptak jest poprostu zlosliwym .....

To jest szczwana bestia. siedzibe klubu pozostawi w Szczecinie a grac bedzie 50 km od miasta co jest niestety dozwolone.

ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 20:34
Zapadły decyzje ws. przyszłości Pogoni: Dogadali się!

Gradus
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 20:42

ch. napisał:  

coz... jestem sceptycznie do tego nastawiony :(

BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 21:14

Gradus napisał:  

ch. napisał:  

coz... jestem sceptycznie do tego nastawiony :(

a ja pozytywnie. PN ma 50% akcji do tego miasto co chwile bedzie kontrolowac klub. nie ma miejsca na przekrety.

ch.
Kibic
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 21:17
Życie to trudna sztuka kompromisów, tak było i w tym przypadku. Po żenującej propozycji 94% do 6% tym razem jest pół na pół 50%/50% i kilka naprawde dobrych zabezpieczeń (dla Pogoni). Szczegóły zapewne zostaną podane za kilka dni po podpisaniu umowy. Ważne jest to, ze władze PN nie padły na kolana, tylko do końca twardo negocjowały o jak najlepsze warunki i zabezpieczenia dla Dumy Pomorza. W nowej umowie nie będzie juz miejsca na tak absurdalne zapisy jak ten z poprzedniej, że s-ka daje sobie czas na awans do 2 ligi az 7(!) lat. Nowe zapisy gwarantowac maja szybkie awanse.

W tym miejscu olbrzymi szacunek dla osób, który wytrzymały ciśnienie ostatnich dni i nie dały sie podpuścić prasie i oszołomom. Ten tydzień zweryfikował kilka- kilkanaście osób i pokazał też na kogo można liczyć a z kim raz na zawsze trzeba będzie sie pożegnać.

Przy okazji zobaczymy też, czy pewne osoby stać będzie na tyle odwagi, aby powiedzieć PRZEPRASZAM, za swoje czyny i słowa rzucane w ostatnich dniach.

Czas na dogrywanie szczegółów i wspolne zakasanie rekawów do odbudowy Pogoni.

Pogoń jest już tylko jedna!

avelyn
Kibic
Na forum od 8471 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 21:17

benny napisał:  

a ja pozytywnie. PN ma 50% akcji do tego miasto co chwile bedzie kontrolowac klub. nie ma miejsca na przekrety.

:). mnie najbardziej przeraza wlasnie to, ze miasto bedzie mialo cos do gadania ;p

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Metyl
Kibic
Na forum od 6883 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 21:28
Rozwiązanie jest raczej dobre :) Tylko jedno co mi średnio odpowiada to że po kolejnych awansach zespołu piłkarskiego, inwestorzy Smolny i Kałużny będą obejmować kolejne pakiety akcji, należące do stowarzyszeń. Mam nadzieje że maksymalnie docelowo obejmą tylko do ok 80% a reszta nadal będzie stowarzyszeń, natomiast decyzje kluczowe jak np przyjmowanie inwestorów będzie wymagało zgody 100% kapitału. Taka umowa by nas dobrze zabezpieczała i dała gwarancje że nigdy już nie dojdzie do jakiejś popierdolonej fuzji czy innego kurestwa w tym rodzaju..

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768775415 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005