Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 00:02
Ja nie czaje jednej kwestii, mianowicie takiej ze po walnym nadzwyczajnym czy jakos tak pan S. i K. byli nie do przyjecia bo mieli zle intencje i bla bla dzis juz wszystko jest na dobrej drodze..(szał H...)Nie mam info z pierwszej reki czytam prase czytam newsy w necie, ale do kurwy nedzy nie łykam tego jak mlody pelikan tylko probuje zrozumiec.Jednak teraz to do huja nikomu nie wierze i nic nie czaje bo kazdy zmienia zdanie jak rękawiczki. W sumie to juz mam Wyjebane na te spotkania okrągłe stoły i huje muje dzikie węże! Chcę tylko żeby Nasz klub istniał!Czasami patrze w gore i pytam DLACZEGO MY!!!!
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o KASE, STOŁKI itd. Inie ma sie czemu dziwić mnie martwi tylko jedno ... brak druzyny bo nmie oszukujmy sie ale na 3 tygodnie przed startem ligi zrobic cos zeby mialo nogi i rece to trzeb albo miec kupe kasy(watpie zeby byla az taka ta kupka ) albo niebywalego farta (tego nam brakuje od wielu lat ) .
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 09:23
Dziś w nocy przy drzwiach biura klubu Błękitni Stargard pojawił się duży napis: "Bóg wybacza, Pogoń nigdy. MKS". Pojawienie się tego napisu ma związek z informacjami prasowymi o pozytywnym zakończeniu rozmów między prezesem Pogoni Janem Miedziakiem, a zarządcami stargardzkiego stadionu. Jak podaje Gazeta Wyborcza drugoligowy klub Antoniego Ptaka przez kilka meczów będzie grać na stadionie w Stargardzie Szczecińskim.
Chyba cos przeoczylem -- jakie bedzie ptak mial prawo do nazwy Pogon skoro Stowarzyszenie MKS z automatu odbierze mu je po przenosinach Pogoni do innego miasta? Jesli mam racje to temat antoniego jest rozwiazany.
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
``Gondora nigdy w życiu na oczy nie widziałem – powiedział w rozmowie z nami Grzegorz Smolny. Artur Kałużny z kolei dodał: – Jeśli chodzi o interesy, to nie prowadzimy ich z ludźmi pokroju Gondora.``
same ploty sie pojawiaja,panowie nie we wszystko trzeba wierzyc
No i się Błękitni dogadali, a raczej sprzedali za marne grosze. Jeszcze bezczelnie Ptak "reklamować" będzie w pierwszych meczach swój team jako Pogoń. Wara!
Chyba cos przeoczylem -- jakie bedzie ptak mial prawo do nazwy Pogon skoro Stowarzyszenie MKS z automatu odbierze mu je po przenosinach Pogoni do innego miasta? Jesli mam racje to temat antoniego jest rozwiazany.
Nie ma prawa uzywac ale znajac tego gniota bedzie jej uzywal,sprawa trafi do sadu i bedzie lezec miesiacami.Ptak jest poprostu zlosliwym .....
No i się Błękitni dogadali, a raczej sprzedali za marne grosze. Jeszcze bezczelnie Ptak "reklamować" będzie w pierwszych meczach swój team jako Pogoń. Wara!
Nie ma prawa uzywac ale znajac tego gniota bedzie jej uzywal,sprawa trafi do sadu i bedzie lezec miesiacami.Ptak jest poprostu zlosliwym .....
To jest szczwana bestia. siedzibe klubu pozostawi w Szczecinie a grac bedzie 50 km od miasta co jest niestety dozwolone.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 21:17
Życie to trudna sztuka kompromisów, tak było i w tym przypadku. Po żenującej propozycji 94% do 6% tym razem jest pół na pół 50%/50% i kilka naprawde dobrych zabezpieczeń (dla Pogoni). Szczegóły zapewne zostaną podane za kilka dni po podpisaniu umowy. Ważne jest to, ze władze PN nie padły na kolana, tylko do końca twardo negocjowały o jak najlepsze warunki i zabezpieczenia dla Dumy Pomorza. W nowej umowie nie będzie juz miejsca na tak absurdalne zapisy jak ten z poprzedniej, że s-ka daje sobie czas na awans do 2 ligi az 7(!) lat. Nowe zapisy gwarantowac maja szybkie awanse.
W tym miejscu olbrzymi szacunek dla osób, który wytrzymały ciśnienie ostatnich dni i nie dały sie podpuścić prasie i oszołomom. Ten tydzień zweryfikował kilka- kilkanaście osób i pokazał też na kogo można liczyć a z kim raz na zawsze trzeba będzie sie pożegnać.
Przy okazji zobaczymy też, czy pewne osoby stać będzie na tyle odwagi, aby powiedzieć PRZEPRASZAM, za swoje czyny i słowa rzucane w ostatnich dniach.
Czas na dogrywanie szczegółów i wspolne zakasanie rekawów do odbudowy Pogoni.
a ja pozytywnie. PN ma 50% akcji do tego miasto co chwile bedzie kontrolowac klub. nie ma miejsca na przekrety.
. mnie najbardziej przeraza wlasnie to, ze miasto bedzie mialo cos do gadania ;p
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 14/07/2007 21:28
Rozwiązanie jest raczej dobre Tylko jedno co mi średnio odpowiada to że po kolejnych awansach zespołu piłkarskiego, inwestorzy Smolny i Kałużny będą obejmować kolejne pakiety akcji, należące do stowarzyszeń. Mam nadzieje że maksymalnie docelowo obejmą tylko do ok 80% a reszta nadal będzie stowarzyszeń, natomiast decyzje kluczowe jak np przyjmowanie inwestorów będzie wymagało zgody 100% kapitału. Taka umowa by nas dobrze zabezpieczała i dała gwarancje że nigdy już nie dojdzie do jakiejś popierdolonej fuzji czy innego kurestwa w tym rodzaju..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775415 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.