Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 18:39
Nie ma co, przed meczem nad głowami piłkarzy na pewno zapaliła się czerwona lampka. Fajnie, że wygrali, a jeszcze lepiej, że dokonali tego w 10. Brawo i oby był to koniec tego koszmaru.
W sumie ten wynik podkreśla jak ŚMIESZNA jest ta liga. Łęczna mając przewagę nie zrobiła w zasadzie nic.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 18:41
Kubełkowicz ratuje 3 punkty kto by się tego spodziewał... U Frączczaka widać jednak spore braki techniczne, przy próbach przerzutów lub dłuższych podaniach ale waleczność i zejścia do środka na prawym skrzydle się przydadzą. Na lewą stronę Pietrucha - Kolendowicz w środku tak jak dzisiaj Aka, Rogal, Ława, na prawą obronę Hricko, Djousse z przodu i damy radę! Dobra wyjazdowa passa w Łęcznej podtrzymana
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 18:43
Manes ty o tym wiesz ale trener i tak inaczej ich poustawia. Zaczelismy grac pewniej w obronie od kiedy Hernaniego i Williamsa nie bylo na boisku. Jaki z tego wniosek?
Plus dla Tarasiewicza ktory w koncu polknal gume i zaczal drzec ryja
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 09/05/2012 18:44
Jak się patrzy na grę Budki to ciężko uwierzyć, że na tym poziomie rozgrywek można grać tak słabo. Na takim meczu HALP-a po 10 minutach jego gry dostał by opierdol i siadł na ławkę, jak to możliwe, że on jest zawodowcem?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.