Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/09/2009 20:45
przereklamowany ten gornik Hrymowicz - cofam wszystkie złe rzeczy, które powiedziałem ;] drugie zwycięstwo w historii w zabrzu i to w takim stylu POGOŃ!!!!!!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/09/2009 20:50
Piękne. Tak grajacą Pogoń chce sie oglądać. Wola walki i nawet troche pomyslu na gre sie wkradło. Miki, Olo i Hrymowicz absolutnie bohaterowie tego meczu. Pyskaty popełnił bład ale ja go rozgrzeszam. Ważne są trzy pkt, to ze dokonalismy tego na wyjezdzie i na oczach całej Polski. Oby dzieki temu w sobote pojawiło sie na stadionie troche wiecej kibiców.
JEEEEEST!!!! Cos Pieknego Kiedy byla 60 minuta i dostalismy czerwona kartke juz myslalam ze bedzie bardzo ciezko..potem ten blad Pyskatego i 1:1 mowie no nie Pogon nie zasluguje na przegrana w tym meczu kurde no a tu potem te 2 brameczki az mnie gardlo od krzyku boli Super mecz Chłopcy Zagrali Wielkie Brawa!!!! Wielki Górniczek na kolanach Wielkie Brawa za Ambicje wole walki cos cudownego!!! POGOŃ SZCZECIN!!!!!!!!!!!!
Co za mecz! Brawo Pogoń! Świetne zawody całej drużyny, a w szczególności Olo, Miki, Hrymowicz. Bardzo dobrze na przełomie obecnego sezonu pokazali się Parzy i Petasz.
Czuję, że o bramce Hrymowicza będziemy pamiętać jak o bramie Kaźmierczaka z Legią.
Wielki szacunek dla tych co pojechali, środa, deszcz a spora grupa Fanatyków Pogoni.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/09/2009 20:54
Ponoc Rogalski celowo zarobił drugą żółtą , na polecenie Mandrysza z trybun , który stwierdził ,że w 10 będzie łatwiej grac z Górnikiem. A tak serio , to co zrobił Hrymowicz..............to jest poezja!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 16/09/2009 21:10
Nie wiem jak to pominąłem, ale o tym że gramy w 10 dowiedziałem się w doliczonym czasie gry...
Piękny mecz! Teraz jeśli jeszcze wygra Barca to będzie udany wieczór.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.