Okazuje się jednak, że szykowani na nowych włodarzy klubu - biznesmani Artur Kałużny oraz Grzegorz Smolny mogą wcale nie mieć czystych intencji. Jak się nieoficalnie dowiedzieliśmy, biznesmeni rozmawiają potajemnie z doskonale znanym Lesem Gondorem, byłym właścicielem Pogoni i protegowanym Stanisława Paszyńskiego
Okazuje się jednak, że szykowani na nowych włodarzy klubu - biznesmani Artur Kałużny oraz Grzegorz Smolny mogą wcale nie mieć czystych intencji. Jak się nieoficalnie dowiedzieliśmy, biznesmeni rozmawiają potajemnie z doskonale znanym Lesem Gondorem, byłym właścicielem Pogoni i protegowanym Stanisława Paszyńskiego
Tym większe moje uznanie dla tych 12 chłopaków z Pogoni Nowej. Pozostała "7" - wnioski nasuwają się same.
Jak nie zezowaty idiota, to maniak żużla, jak nie maniak żuzla, to jacyś gastronomicy, jak nie gastronomicy to jakis mafiozo. Na Szczecin nałożono jakąś klatwę.
chyba nigdy ni ebedzie spokoju... nawet jesli PN sobie bedzie dobrze radzic i dogada sie z MKS to zaraz przyjdzie jakis nastepny burak z druzyna odkupiona od Ptaka i bedzie znowu macil... jedyna szansa w tym, zeby druzyna Ptaka byla na tyle slaba, zeby spadla od razu do 3 ligi... inaczej to nigdy sie nie skonczy
Otóż prowadzę rozmowy z bardzo poważnym inwestorem, który chciałby po rundzie jesiennej przejąć nasz zespół i przenieść go znów do Szczecina. To jest sprawa, której nie wolno lekceważyć - ten inwestor jest bardzo znaną i szanowaną postacią.
ja juz nie mam sily...
To dopiero nic......
Czytalem tego newsa na vce. Wpadki miewaja czesto ale kto wie jak jest w tym przypadku. Gdzies tam na pocztku serial pt "Ptak sprzedaje Pogon" pojawilo sie juz nazwisko kondona. Niestety temat Pogoni jest tak medialny ze kazdy chce miec swoje 5 minut.
Nigdy nie popierałem Ptaka, zawsze był dla mnie zerem, wiec daj spokój.
Gdzie napisalem ,ze popierales ptaka? Pokaz mi to.
Nic innego nie moge powiedzieć, tylko powodzenia, a wasze wulgarne wypowidzi swiadcza tylko o was i o PN za ktora sie tak bardzo wstawiacie.
Pozdrawiam,
Kedzior
Wulgarne wypowiedzi swiadcza o PN.. kurwa litosci dzieciaku. Co ci mozna powiedziec, jak ty wiesz najlepiej i pieprzysz takie glupoty, ze glowa boli.
A wstawiamy się za tym co sluszne.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 13/07/2007 16:42
Bosman + kilku mniejszych sponsorów + wpływy z biletów + konto gdzie kibice mogą wpłacać kase + ewentualnie jakieś grosze od miasta i mamy naszą Pogoń, na razie żeby wejść do 2 ligi powinno to wystarczyć, nie musimy lizać dupy kolejnym "dobrodziejom"
Bosman + kilku mniejszych sponsorów + wpływy z biletów + konto gdzie kibice mogą wpłacać kase + ewentualnie jakieś grosze od miasta i mamy naszą Pogoń, na razie żeby wejść do 2 ligi powinno to wystarczyć, nie musimy lizać dupy kolejnym "dobrodziejom"
Dziś kolejne rozmowy. Tym razem pod kryptonimem "Okrągly stół" Myśle że już tyle razy się spotykali, że się stety lub niestety dogadają....
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 13/07/2007 21:18
I znowu to samo...."7 dni na porozumienie!" Przecież to się w głowie już nie mieści ile to wszystko trwa. Włodarze miasta chcą za wszelką cenę mieć gastronomików w Pogoni w roli właścicieli... Czy zawsze polityka będzie stawać przed dobrem publicznym (nie tylko piłka nożna - pisze ogólnie)
Zamieszania i nowych informacji wokół Pogoni - ciąg dalszy. Dziś pojawiła się kolejna dotycząca powrotu SSA MKS Pogoń do I ligi.
Pogoń Szczecin jeszcze nie zginęła - może znajdzie się dla niej miejsce w ekstraklasie! Polski Związek Piłki Nożnej poraz kolejny odmówił przyznania licencji trzem klubom i tym samym otworzył drogę Wiśle Płock i Pogoni do powrotu na najwyższy szczebel rozgrywkowy. Ale najpierw Pogoń musi porozumieć się sama ze sobą.
O 18.00 rozpoczęło się spotkanie władz miasta z przedstawicielami wszystkich środowisk związanych z Pogonią, natomiast na 19.30 zaplanowano specjalną konferencję prasową, na której poznamy szczegóły rozmów. Nie jest wykluczone, że na początku przyszłego tygodnia władze miasta spotkają się z Antonim Ptakiem.
Radio Szczecin
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775419 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.