Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
RosSi
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8155 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 12:58
> > 4.Po Ptaku znajdzie sie napewno inny sponsor...20 tys kibiców na stadionach nie przechodzi obok inwestorów z pogarda.Wiec sie Ptakiem nie przejmuje:)
> >
>
> taki pewnien jestes tego 4 pnkt. ?? !! obys mial racje i oby to byl "normalny" sponsor a nie taki jakich mielismy przez ostatnie pare lat !!

hmm . Jezeli Ptak odejdzie powysprzedaje wszystkich najwartosciowszych graczy , zostawi nam juniorow z rezerw , Pogoń zacznie slabo grac , na mecze nie beda przychodzic juz kibice w tak duzej ilosci i sponsor sie napewno nie pojawi . O czym my wogole mowimy , nastepca Pana Antoniego Ptaka bedzie chcial coś ( np. tereny ) za inwestowanie pieniedzy w klub . Nasze miasto jest jednak znane z tego , ze sa obiecywane tereny itp. po czym nie wywiazuje sie z umowy , bo zawsze cos stoi na przeszkodzie . Sadze , gdyby Pan Bekdas dostal te grunty bysmy mieli najlepszy i najbogatszy klub w Polsce , ale jednak tak sie nie stalo , o Lesie Gondorze to nawet nie wspomne . Teraz mamy Ptaka , mamy hmm juz go nie bedziemy mieli . Ten czlowiek sie przejmuje internetem i doprowadzil do tego wszystkiego , wedlug niego v.pl klamala ok , ale czy to powod , zeby zamykac od raz strone . Sam wywolal taka sytuacje , z reszta to byl tylko pretekst do odejscia ze Szczecina . Gdyby Pan Anotni Ptak potraktowal to z przymrozeniem oka - Niech se gadaja , Milar pokaze klase i udowodnil to , to ludzie mianujacy sie kibicami Pogoni , ktorzy pisali rozengo typu rzeczy na Ptaka , sami by poszli po rozum do glowy . Nalezy sie troche szacunku czlowiekowi , ktory finansuje nasz klub , ktory stworzyl cos z niczego . Internet to ineternet widomo , ze wpisuje sie kupa dzieciakow , ktorym nic sie nie podoba , ktorzy chca wiecej chociaz i tak maja duzo i zapodaja teksty typu "Ptak Ty jebaku lesny" czy tym podobne ... ale czy nalezy z takiego typu komentarzy wywolywac afere na cala Polske ? To jest niczyja wina tylko Pana Panie Ptak , to jest tylko inetenet ... jesli chce sie Pan wyniesc prosze bardzo , ale nie wiem czy po tym wszystkim jakies miasto Panu zaufa ( chociaz w Polsce glupcow nie brakuje ) . Co do kibicow , ktorzy pisza , ze chca zalozyc klub od IV ligi , czy cos takiego . Ok , moze wam sie uda , ale co dalej skoro nie ma pieniedzy , myslicie o sponsorach , mowicie , ze bedziecie przychodzic na te mecze , IV Liga czy B-klasa ? Uwazam , ze wiekszosci z was sie nie bedzie chcialo . Pozatym w koncu to jest internet . W miedzy czasie poczekamy do zakonczenia , tej rundy i zobaczymy co i jak ... lecz zapewniam , ze eksperment Pogon Nowa jak nie wypalil tak ponownie nie wyapali , na forach ineternetowych mozna bylo czytac setki postow , a jak przyszlo co do czego to na meczach pojawialo sie po 50 osob . Inna sprawa to jest to, gdzie byli wszyscy Ptakofani , gdy Pogon za czasow Gondora przegrywala , po 7:1 z Odrami czy po 9:0 z Gornikami , gdziescie byli ? A teraz co ? znowu powtorka z historii ? Znowu znikniecie ? Trudno historia zatoczy kolo , PEACE :D

moze moje slowa sa troche bezsensu , ale przemyslcie je sobie ,
PozDro dlA WYTrWaŁycH Do KOńCa

Adriano
Kibic
Na forum od 8121 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:00
Krótka piłka z mojej strony: LUDZIE APELUJE ! Jak piszecie to niech ma to ręce i nogi, bo co chwila ukazuja się jakies bezsensowne wypowiedzi który nic nie wnoszą do tematu (wiem ze to jest forum do wyrazania pogladow). Połowa wypowiedzi to totalna pomyła 3/4 ludzi jest tu od dwoch dni. Wczoraj te bezsensowne wypowiedzi czytałem do 1:30 z nadzieją na jakies ciekawe spostrzezenia... było ich kilka.
Przyjde dzisiaj koło 21 i mam ogromną nadzieje że temat nie bedzie zawierał 100 stron z kolejnymi betonami.

Jak masz pisać żeby pisać to sobie odpusc ! Szkoda czasu innych !

:D:D:D

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
dary
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:01
> ARO powiedzmy twoj wiek mnie nie poraza ale tutaj nie chodzilo bezposrednio o ciebie tylko o tych ktorych tak bronisz, a ktorych to wypowiedzi ograniczaja sie do rzucania inwektyw i smiesznych wtretow na Ptaka. Jaki jest Ptak kazdy doskonale wiedzial bo mowili to kibice z Lodzi. Teraz nagle czesc osob zdziwionych jest jego postepowaniem.
> Ponadto ARO przez te 24 godziny nawolywales do puczu i wypedzenia Ptaka, a teraz nagle wyglaszasz oswiadczenie ze wstrzymujesz sie z komentarzami. Ponoc lepiej pozno niz wcale. Nie ma co sie w tej chwili spierac. Nie wazne.

Wczoraj u wszystkich odezwały się emocje - u mnie zresztą też. Najważniejsze, żeby nastał wrzesień ...;)

POGOŃ TO MY !
Paulinus
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:04
www.sportowefakty.pl

"CSWD" i to się nie zmieni....
Itsme
Kibic
Na forum od 8179 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:10
dary wielu z nas siedzialo bardzo duzo czasu na Pogoń.v.pl i kazdy mial prawo eksplodowac po takiej akcji jaka miala miejsce. No ale potem przychodzi opamietanie. Trzeba sie ogarnac i spojrzec prawdzie w oczy. A jaka jest prawda to juz niech kazdy sobie odpowie. Mam nadzieje ze wroca jeszcze dobre czasy ...

Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:10
A ja mam takie pytanko do adminów dlaczego nie zameszczacie newsów dotyczących atmosfery w dróżynie,jak przebiegają przygotowania do meczu z groclinem itd...

Bo jest paru ludzi... Piraci
ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:17
> ARO powiedzmy twoj wiek mnie nie poraza ale tutaj nie chodzilo bezposrednio o ciebie tylko o tych ktorych tak bronisz, a ktorych to wypowiedzi ograniczaja sie do rzucania inwektyw i smiesznych wtretow na Ptaka. Jaki jest Ptak kazdy doskonale wiedzial bo mowili to kibice z Lodzi. Teraz nagle czesc osob zdziwionych jest jego postepowaniem.
> Ponadto ARO przez te 24 godziny nawolywales do puczu i wypedzenia Ptaka, a teraz nagle wyglaszasz oswiadczenie ze wstrzymujesz sie z komentarzami. Ponoc lepiej pozno niz wcale. Nie ma co sie w tej chwili spierac. Nie wazne.

Dzięki za stanowsko. Wypowiedź Sokratesa dot. mojej osoby a więc sam rozumiesz. Nikogo nie bronię.

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:19
Teraz mam wrażenie że Ptak narazie wcale nie chce odchodzić. On po prostu chce sobie przyporządkować kibiców i robi to groźbami i pokazami jaką on ma władze.Zobaczymy jak to dalej się potoczy...

Obrazek gif wstawiony na forum
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:22
Do KPN
Popatrzmy na przykład Legii . Czekali na sponsora , czekali , byli zadluzeni po uszy , chodzili tłumami na mecze i sie wkoncu doczekali .W Legie wszedł jak wszyscy wiemy ITI a to jest bardzo powazny sponsor...i sie nie wycofa po przeczytaniu jakiejs nieprzychylnej informacji na jego temat....

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:25
> A ja mam takie pytanko do adminów dlaczego nie zameszczacie newsów dotyczących atmosfery w dróżynie,jak przebiegają przygotowania do meczu z groclinem itd...

witam i już odpowiadam, jak wiesz nasza redakcja w sporej cześci czerpie informację z pewnych źródeł, a z pewnych źródeł nie!! (tak czy inaczej panuje cisza wszędzie)
od soboty jak wiesz rozpętała się burza totalnie nie związana ze drużyną i piłkarzami
media nagłaśniają tylko to i milczą zarówno o przygotowaniach, treningach, czy wypowidziach piłkarzy

niestety apsekt poza sportowy przesłonił to co powinno się dziać na stronie czyli typowo sportowe informację

mam nadzieje, że w dniu jutrzejszym syutacja ta zmieni się na lepsze i będziemy mogli napisać co się dzieje w zepsole Portowców, a nie tylko w klubie choć trudno mi uwierzyć, że sprawa ta tak szybko umilknie

pozdrawiam

sokrates_
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:31
ARO skanuj dowód i wrzucaj on-line :) Zamkniesz usta napinaczom. Powaznie jednak: spokojnie...Itsme juz wyjaśnił w czym rzecz.

XXXL
Kibic
Na forum od 7871 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:32
A o co chodzi z tą oficjalną kibicowską organizacją Ptaka, co niby jako jedyna będzie mogła prowadzić strony nieoficjalne?
Adminy Pogońonline, zapiszecie się do oficjalnego nieoficjalnego ugrupowania czy gasicie kompa?

3 X L
mikka
Kibic
Na forum od 7820 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:42
Ogldał ktos wczorajsza kronikę??? Bardzo ciekawa informacja ....Kto nie ogladał niech wejdzie na www.szczecin.tvp.pl i obejrzy...

"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:42
Ktoś wykupił 5 lat temu domenę żeby teraz wyzywać pana Ptaka..... Bardzo ciekawe !!!

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
aan
Kibic
Na forum od 7922 dni

Odp: Zawieszenie dzia³alności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:43
POGON.V musi wrócić, bo jak nie to ptak sie tu poczuje JEDYNYM pane i wladca.
zeby było zdrowo, musi byc NIEZALEZNA kontrola!!!!

pogon79
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:48
Pozwolę sobie na kilka uwag odnośnie ostatniej konferencji prasowej ptaka:

"Stronę prowadzili ludzie, którzy mieli określony cel - chcieli to wszystko rozwalić." - tak p.ptak,przez całe 5 lat knuli jak tu puścić Pogoń z dymem,brawo!!!a wraz z nim rzesza kibiców,która tylko czeka jak tu wygryźć klub z miasta...
"Jakiś Antos. Wczoraj poznałem zarówno szefa strony, jak i jego współpracowników. Wiem, z kim mieliśmy do czynienia, chociaż nie wykluczam, że za tym stoi jeszcze ktoś inny... " - i bardzo dobrze p.ptak,nie można wykluczyć kilku tysięcy PRAWDZIWYCH kibiców Pogoni,ale co tam milion wejść na V.pl rocznie...to tylko "banda cwaniaków"-brawo!!!przy okazji - żąda pan szacunku a sam pomiata ludźmi...
"Co najgorsze, do nich dołączają się niektórzy szczecińscy dziennikarze, piszący negatywnie o Pogoni" - polecam kierunek Białoruś,tam nie będzie takich kłopotów,proszę tylko zabrać baranowskiego
"Normalni kibice Pogoni byli sterowani, okłamywani oraz oszukiwani" - na szczęście zostało sporo "nienormalnych"
"Miarka się przebrała w ostatnich dniach, kiedy zarzucono nam, że "klub nie potrafił przyjąć prawdy, którą napisaliśmy na temat Milara". A to nie była żadna prawda, ale kompletne bzdury." - czy pan nie widzi różnicy między LIGĄ 2 a LIGĄ STANOWĄ?!każdy menadżer byłby dumny z tego,że udało mu się sprowadzić dobrego zawodnika z niskiej klasy rozgrywek...ale cóż,komuna odcisnęła swe piętno,trzeba było troszke pokolorować...
"Ale dalej się zastanawiam nad wycofaniem z Pogoni. Tym bardziej że prasa szczecińska poparła autorów strony." - a co miała zrobić,solidarność zawodowa,nie od dziś wiadomo,że prasa (nie tylko papierowa) jest bardzo wyczulona w sprawach WOLNOŚCI SŁOWA
"Proszę mnie zrozumieć - ja też mam swój honor. Nie będę wykładał pieniędzy, aby w zamian dostawać kopniaki." - MY KIBICE POGONI też mamy SWÓJ HONOR i nie życzymy SOBIE takiego traktowania
"A wówczas mogłoby się nawet zdarzyć, że następny mecz oddamy walkowerem. " - kolejny szantaż,i jak to sie ma do honoru p.ptaka?!
"Naprawdę mam już dosyć." - JA TEŻ!!!

My Fani Pogoni Niebiesko Czerwoni za POGOŃ za MKS pójdziemy aż po życia kres!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:51
> A o co chodzi z tą oficjalną kibicowską organizacją Ptaka, co niby jako jedyna będzie mogła prowadzić strony nieoficjalne?
> Adminy Pogońonline, zapiszecie się do oficjalnego nieoficjalnego ugrupowania czy gasicie kompa?

no cóż moje zdanie na temat strony nieoficjalnej prowadzonej przez jakieś nowo powstałe stowarzyszenie kibiców wygląda tak, że podporządkowana byłba ona pod klub tym samym tracac swoją niezależnosć (delikatnie stwierdzenie), więc chyba wiadomo o co chodzi!!

poza tym jak wcześniej mogłeś przeczytać nikt z naszej redakcji nie został powiadomiony o wczorajszej konferencji (BEZ KOMENTARZA), również do dnia dzisiejszego nikt z klubu nie nawiązał z nami kontaktu o dalszej współpracy, więc proponuję nie wybiegać w przyszłość.
O wszystkich naszych poczynaniach i kontaktach z klubem będziemy informować na bieżąco, na pewno jak napisałeś nie gasimy kompów!
nasze stanowisko na temat zaistaniałej sytuacji już przedstawiliśmy, więc nie wałkujmy wciąż tego samego

pozdrawiam

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:54
A może Pogononline połączy się z Pogoń.v.pl (tak jak kiedyś strony Legii) Tyku kibiców nic nie zatrzyma !!

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Bartas
Kibic
Na forum od 8146 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:57
Co z tym sondażem o którym coś gadał. Chcę opowiedzieć sie przeciwko niemu niech SPIER...

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 24/08/2004 13:58
> Co z tym sondażem o którym coś gadał. Chcę opowiedzieć sie przeciwko niemu niech SPIER...

z pewnością się pojawi ..... na oficjalnej stronie MKS Pogoń Szczecin SSA

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768892173 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005