Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sebeq1948
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5657 dni

Odp: Kup bilet na młyn 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 25/10/2011 22:42

Kuba L. napisał:  

oczko82 napisał:  
Takie pytanko: czy po zakupie biletu przez internet i po wydrukowaniu potwierdzenia transakcji muszę coś jeszcze zrobić aby dostać się na stadion? Czy owe potwierdzenie muszę mieć ze sobą podczas kontroli na bramkach? Do tej pory kupowałem bilety na stadionie stąd te wątpliwości.

Jak wchodziłem na Pogoń-Zawisza, to nie wymagali ode mnie tego wydrukowanego potwierdzenia. Wystarczyła karta kibica skanowana 2 razy (raz na bramce, drugi przez ręczny czytnik ochrony). Ale znając awaryjność i zawodność całego systemu chyba lepiej je mieć ze sobą.

Tak samo kolega wchodził bez problemu przez dwa skanowania

Tylko Pogoń !
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Kup bilet na młyn 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 26/10/2011 19:57
Nie trzeba mieć, ale lepiej mieć niż później człowiek ma się denerwować- to tylko system jak każdy może się zjeba....

kln
Kibic
Na forum od 7866 dni

Odp: Kup bilet na młyn 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 28/10/2011 17:21
Ktoś wie dlaczego po zalogowaniu się w celu zakupu biletu nie mam żadnego "wydarzenia" do wyboru? Czy np już teraz, na dzień przed meczem nie można kupić biletu przez internet?!

[120x: :) jak zwykle spóźniony ! ]

forza!
Kibic
Na forum od 6258 dni

Odp: Kup bilet na młyn 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 28/10/2011 17:54

kln napisał:  
Ktoś wie dlaczego po zalogowaniu się w celu zakupu biletu nie mam żadnego "wydarzenia" do wyboru? Czy np już teraz, na dzień przed meczem nie można kupić biletu przez internet?!

juz za pozno na zaukup przez internet, tylko w kasach i wyznaczonych punktach, biegnij szybko ;)

JLB !
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 29/06/2012 18:59
Kup karnet na Młyn - dofinansuj oprawy !

Przerwa między rozgrywkami trwa w najlepsze, piłkarze jeszcze się urlopują, nasz marketing śpi, natomiast znane są już ceny karnetów oraz biletów na pierwszy sezon w Ekstraklasie po dłuższej przerwie. Zachęcamy wszystkich sympatyków Dumy Pomorza o nabywanie karnetów/biletów na Młyn(sektory 11-12), ponieważ w taki sposób dostawiacie swoją cegiełkę w przyszłych oprawach meczowych oraz akcjach propagujących nas, czyli kibiców. Posiadacze karnetów z zeszłej rundy dostaną rabat na najnowsze karnety.

Cennik karnetów z rabatem dla posiadaczy karnetów w zeszłej rundzie:
Obrazek jpg wstawiony na forum

Podstawowce ceny karnetów oraz biletów:
Obrazek jpg wstawiony na forum

http://portowcy.org/news-891

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
przemo99
Kibic
Na forum od 6762 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 30/06/2012 15:09
czy mozna kupić karnet przez internet?? Mieszkam w 400km od Szczecina ale karnet bym chciał kupić

pogoń 4ever
pogonifan
Kibic
Na forum od 6087 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 02/07/2012 11:03
Z tego co widzę to nie ma takiej opcji. Strona jest przebudowywana więc raczej po karnet musisz zawitać sam, albo poprosić jakiegoś znajomego.
Może z czasem uruchomią miejsca sprzedaży w innych miastach, tak jak to miało miejsce w tamtym sezonie.

expectations of promotion
Kibic
Na forum od 5974 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 02/07/2012 19:30
czyli kupujac teraz karnet na rodzinny musze sumowac 3 karnety? wybierając sie z żpna i dzieckiem (meszczyzna,kobieta i dziecko)

Ostatnio edytowany przez: expectations of promotion, 2 lipca 2012, 23:00 [1 raz(y)]

V...
Kibic
Na forum od 8777 dni

*

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 05/07/2012 17:11
Jest jakis termin do kiedy mozna kupic ze znizka?

MKS
EeeeeMKaeeS
Kibic
Na forum od 5136 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 05/07/2012 19:37
Do 14 lipca chyba..

PS. w sobote w fan shopie da rade kupic ? Fan shop do 14 jest czynny, ta ?

ManeS
Kibic
Na forum od 5948 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 05/07/2012 20:00
karnetu nie kupujesz w fan shopie tylko w budynku klubowym od tyłu, w fan shopie karty kibola wyrabiają tylko, a w jakich godzinach to nie wiem

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
RC
Kibic
Na forum od 6837 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 05/07/2012 20:06

Matson napisał:  
Do 14 lipca chyba..

jak ktoś wie na 100% niech potwierdzi/zaprzeczy, pewnie ważne dla wielu osób

Bukowe
EeeeeMKaeeS
Kibic
Na forum od 5136 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 05/07/2012 21:38

ManeS napisał:  
karnetu nie kupujesz w fan shopie tylko w budynku klubowym od tyłu, w fan shopie karty kibola wyrabiają tylko, a w jakich godzinach to nie wiem

w tym budynku, gdzie biuro stowarzyszenie ma? za fanshoepem zaraz, jo?

Bzyku
Kibic
Na forum od 7888 dni

*

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 05/07/2012 21:41
Dlaczego nie można się zalogować na stronę oficjalną? System pierdzieli, że zła nazwa użytkownika (przecież kur** znam swój pesel). Przypomnienie hasła nic nie daje bo chrzani, że nie ma takiego maila zarejestrowanego...

Też tak macie?

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 05/07/2012 21:42

Matson napisał:  

ManeS napisał:  

w tym budynku, gdzie biuro stowarzyszenie ma? za fanshoepem zaraz, jo?

Biuro Stowarzyszenia a Fanshop to dwa inne budynki. Idziesz tam, gdzie biuro SKPS, wbijasz za winkiel w lewo i masz kasy, gdzie możesz nabyć karnety/bilety.

Pamiętaj o karnetach na Młyn :)

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
EeeeeMKaeeS
Kibic
Na forum od 5136 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 05/07/2012 21:44
Ja Jebie juz czaje, pojebalo mi się w główce, tam gdzie się bilety kupuje, no jasne :D
wiadomo, ze na młyn, tylko i wyłacznie

Karol SZN.
Kibic
Na forum od 5136 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 06/07/2012 00:02

Matson napisał:  
Do 14 lipca chyba..

PS. w sobote w fan shopie da rade kupic ? Fan shop do 14 jest czynny, ta ?

Nie wiesz to nie pisz. Z oficjalki można się dowiedzieć tyle: 'Każda osoba, która kupiła karnet na rundę wiosenną sezonu 2011/2012, otrzyma rabat w wysokości 20 procent na zakup karnetu na rundę jesienną sezonu 2012/2013'

Wnioskuję, iż nie ma terminu do kiedy trzeba nabyć karnet, aby otrzymać zniżkę.

Duma Pomorza
ManeS
Kibic
Na forum od 5948 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 06/07/2012 00:10
ale tylko do 14 masz zarezerwowaną miejscówkę z poprzedniej rundy jakbyś chciał ;)

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Owczarek
Kibic
Na forum od 5768 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 06/07/2012 07:38

Bzyku napisał:  
Dlaczego nie można się zalogować na stronę oficjalną? System pierdzieli, że zła nazwa użytkownika (przecież kur** znam swój pesel). Przypomnienie hasła nic nie daje bo chrzani, że nie ma takiego maila zarejestrowanego...

Też tak macie?

Też tak mam, i miałem tak przez całą rundę wiosenną, jednak nic z kartą nie miałem bo na mecze wchodziłem normalnie

EeeeeMKaeeS
Kibic
Na forum od 5136 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 06/07/2012 17:00
Jutro normalnie karnet mozna nabyc? Okej nie ma pytania, karnet nabyty:)

Ostatnio edytowany przez: EeeeeMKaeeS, 7 lipca 2012, 11:03 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768721943 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005