Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Łysy
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6136 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 01/08/2009 13:42
Po prostu trzeba być na tym meczu !!!:D. Każdy ma być z BARWAMI oczywiście :D. Pokażmy wszystkim na co nas stać !!!

Byliśmy tu i zawsze będziemy , stąd jesteśmy i tu umrzemy.
Fincz
Kibic
Na forum od 6214 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 01/08/2009 15:28
Jaaaaaaaaaaaaaazda!!!!
Ekipa z Wysokiej tez nie zawiedzie!
Pozdro i do zobaczenia na 12 ;)

Red is bad
krzynu1
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 01/08/2009 16:31
....a i from koszalin kto ma być ten będzie... ŚPIEWAMY KUR.................A!!!!!!!!!!!!!!!!

krzynu1
Aros
Kibic
Na forum od 6014 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 01/08/2009 17:33
Ekipa z Gieksy sa juz za Choszcznem, 300+ z Gieksy, 100+ z Gornika,
Do zobaczenia na meczu !

DPSM
Kibic
Na forum od 8581 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 00:06
doping poezia

o moj mksie........................................

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
....
Kibic
Na forum od 6116 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 00:11
CUDOWNIEEEEEEEEEEEEEEEE...

sebek
*zablokowany
Na forum od 6234 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 00:37
Niestety nie poszedlem do mlyna :( ale przy krytej tez byl glosny doping ; DD

Pogoń Szczecin to więcej niż religia , to wiara która napędza cały region.

Obrazek jpg wstawiony na forum
MW_03
Młode Wilki
Na forum od 6134 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 00:38
Grupa Młode Wilki dziękuje wszystkim za liczne przybycie na młyn i stworzenie atmosfery, której już dawno nie było. Na pewno nikt nie pożałował wyboru tego sektora, przednia zabawa i dopingowanie własnej drużyny przez 90 minut. Mamy nadzieję, że każdy z Was pojawi się na następnym meczu w tym samym miejscu i damy jeszcze lepszy pokaz głośnego śpiewu.

Nie zapominajmy oczywiście o zbliżającym się wyjeździe do Gorzowa.

Jeszcze raz wielkie dzięki!

Obrazek png wstawiony na forum
not24
Kibic
Na forum od 6014 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 00:46
bardzo dobry doping!!!!!!!!!!!!! TEGO NIE BYLO JUZ NAPRAWDE DAWNO

xAdamx90
*zablokowany
Na forum od 6284 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 00:58
Tak jest!:D:D

To trzeba przeżyc aby to zrozumieć aby w to uwierzyć
zegar
Kibic
Na forum od 8752 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 02:14
Siema...
wszystko zależy od:... BĘBEN, KOCOŁ,LUDZI NA MŁYNIE, gry...
będzie gra, młyn, ogarnięty bębniarz (jak dziś-wczoraj) będzie OK.

zegar
yamal
Kibic
Na forum od 6504 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 10:58
extra extra-jeszcze ze dwa meczyki i niestety czas wracac na emigracje,,,,,,,,,powoli do przodu i powróca dni naszej chwały!!!!!!

WESOŁEGO ALLELUJA ,A ZAGŁEBIU W DUPE CHUJA !!!!!
Matiz
Kibic
Na forum od 8679 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 12:34
Było naprawde zacnie! ! !
Doping również ekstraklasa :)
Wkońcu pokazaliśmy polsce jak sie bawi Szczecin ! ! ! Do zobaczenia na nastepnym meczu na młynie :)

Pogoń & Legia
db1948
Kibic
Na forum od 7553 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 13:45

Matiz napisał:  
Wkońcu pokazaliśmy polsce jak sie bawi Szczecin ! ! ! Do zobaczenia na nastepnym meczu na młynie :)

Może nie dosłownie....szkoda, że tv nie stanęła na wysokości zadania i wszelkie próby przebicia się dopingu przez gadkę komentatora zostały przerywane wyciszeniem dopingu. Tak więc Nasz doping w tv nie brzmiał za głośno - w porównaniu do atmosfery na trybunach to go w zasadzie nie było. Stąd pewnie odzywają się głosy, że jak na 12tys widzów to Pogoń wypadła cienko (ale takie noty można wystawić tylko po obejrzeniu transmisji w tv - na żywo było dobrze).

NISHYCIEL
Kibic
Na forum od 6711 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 13:53
Stałem za bramką Pogoni niedaleko gieksy... I naprawdę uwierzcie ze doping był i to bardzo bardzo głośny a nieraz jak cały stadion się przyłączał to kolosalny :D Ale dobrze wiem ze można jeszcze lepiej... :D wiec pozdrawiam wszystkich kibiców !!! tak 3mać !!!

kiko
Kibic
Na forum od 7033 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 14:35

oczko82 napisał:  

Matiz napisał:  

Może nie dosłownie....szkoda, że tv nie stanęła na wysokości zadania i wszelkie próby przebicia się dopingu przez gadkę komentatora zostały przerywane wyciszeniem dopingu. Tak więc Nasz doping w tv nie brzmiał za głośno - w porównaniu do atmosfery na trybunach to go w zasadzie nie było. Stąd pewnie odzywają się głosy, że jak na 12tys widzów to Pogoń wypadła cienko (ale takie noty można wystawić tylko po obejrzeniu transmisji w tv - na żywo było dobrze).

Właśnie obejrzałem mecz na tvp i dokładnie tak było - było to spowodowane wyciszeniem lub po prostu brakiem mikrofonu blisko młyna. Główne mikrofony stała przy środku boiska - a wiemy jaka odległość dzieli łuk od końcowych linii boiska, stąd też kibiców GieKSy było słychać dość dobrze w tv - a na stadionie, nawet kibice siedzący blisko nich lub stojący za bramką słyszeli ich może parę razy.
Doping w pierwszej połowie dobry, a w drugiej bardzo dobry - w końcu młyn się wypełnił niemal po brzegi. O mój MKSie Na dwie trybuny i ejaaaa MKS MKS MKS - kozak. Oby to nie był jednorazowy wybryk jak na wiosnę z GKSem Tychy, tylko stały element całego sezonu.

grzesiek
Kibic
Na forum od 6449 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 14:50

kiko napisał:  

oczko82 napisał:  

Matiz napisał:  

Właśnie obejrzałem mecz na tvp i dokładnie tak było - było to spowodowane wyciszeniem lub po prostu brakiem mikrofonu blisko młyna. Główne mikrofony stała przy środku boiska - a wiemy jaka odległość dzieli łuk od końcowych linii boiska, stąd też kibiców GieKSy było słychać dość dobrze w tv - a na stadionie, nawet kibice siedzący blisko nich lub stojący za bramką słyszeli ich może parę razy.
Doping w pierwszej połowie dobry, a w drugiej bardzo dobry - w końcu młyn się wypełnił niemal po brzegi. O mój MKSie Na dwie trybuny i ejaaaa MKS MKS MKS - kozak. Oby to nie był jednorazowy wybryk jak na wiosnę z GKSem Tychy, tylko stały element całego sezonu.

jeśli dobrze chłopcy się zaprezentują w Gorzowie to myślę , że na Podbeskidziu będzie koło 10 tysięcy (tylko 10, bo myślę że wiele osób piknikowych nie zna za bardzo tegoż klubu), zresztą Podbeskidzie jest typowane jako jeden z głównych kandydatów do awansu , bo w zeszłym sezonie prezentował się bardzo dobrze w przeciwienstwie np do GKSu. Ja tam i tak przyjdę :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
PS.
Kibic
Na forum od 6698 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 15:28
Właśnie wróciłem z meczu. xD Doping miazga, aż się głupio uśmiechałem jak cały stadion śpiewał 'Marsz, marsz, marsz...'. To wypadło przezajebiście. Inne przyśpiewki też. Hymn Polski na początku meczu moja mama słyszała z domu przy placu grunwaldzkim. :) Zresztą cały mecz było u mnie w domu słychać. Zabawa była przednia aż do przesady. :D Oby tak było już zawsze!

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
zegar
Kibic
Na forum od 8752 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 15:58

PS. napisał:  
Właśnie wróciłem z meczu. xD Doping miazga, aż się głupio uśmiechałem jak cały stadion śpiewał 'Marsz, marsz, marsz...'. To wypadło przezajebiście. Inne przyśpiewki też. Hymn Polski na początku meczu moja mama słyszała z domu przy placu grunwaldzkim. :) Zresztą cały mecz było u mnie w domu słychać. Zabawa była przednia aż do przesady. :D Oby tak było już zawsze!

:) no to Ci się spotkanie trochę przedłużyło:))

zegar
Castaway
Kibic
Na forum od 6857 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 16:01

PS. napisał:  

boli głowka co nie? :D

Co tam Twoj Grunwaldzi słyszałem że u mnie na wzgórzach na Niebuszewie było słychać nasz doping ;]

Edit: jedyne czego mi zabrakło to głośnego zamanifestowania (PO RAZ KTÓRYŚ) co nam obecne władze obiecały. :]

Ostatnio edytowany przez: Castaway, 2 sierpnia 2009, 16:10 [1 raz(y)]

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768762055 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005