Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 00:38Grupa Młode Wilki dziękuje wszystkim za liczne przybycie na młyn i stworzenie atmosfery, której już dawno nie było. Na pewno nikt nie pożałował wyboru tego sektora, przednia zabawa i dopingowanie własnej drużyny przez 90 minut. Mamy nadzieję, że każdy z Was pojawi się na następnym meczu w tym samym miejscu i damy jeszcze lepszy pokaz głośnego śpiewu.
Nie zapominajmy oczywiście o zbliżającym się wyjeździe do Gorzowa.
Może nie dosłownie....szkoda, że tv nie stanęła na wysokości zadania i wszelkie próby przebicia się dopingu przez gadkę komentatora zostały przerywane wyciszeniem dopingu. Tak więc Nasz doping w tv nie brzmiał za głośno - w porównaniu do atmosfery na trybunach to go w zasadzie nie było. Stąd pewnie odzywają się głosy, że jak na 12tys widzów to Pogoń wypadła cienko (ale takie noty można wystawić tylko po obejrzeniu transmisji w tv - na żywo było dobrze).
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 13:53
Stałem za bramką Pogoni niedaleko gieksy... I naprawdę uwierzcie ze doping był i to bardzo bardzo głośny a nieraz jak cały stadion się przyłączał to kolosalny Ale dobrze wiem ze można jeszcze lepiej... wiec pozdrawiam wszystkich kibiców !!! tak 3mać !!!
Właśnie obejrzałem mecz na tvp i dokładnie tak było - było to spowodowane wyciszeniem lub po prostu brakiem mikrofonu blisko młyna. Główne mikrofony stała przy środku boiska - a wiemy jaka odległość dzieli łuk od końcowych linii boiska, stąd też kibiców GieKSy było słychać dość dobrze w tv - a na stadionie, nawet kibice siedzący blisko nich lub stojący za bramką słyszeli ich może parę razy.
Doping w pierwszej połowie dobry, a w drugiej bardzo dobry - w końcu młyn się wypełnił niemal po brzegi. O mój MKSie Na dwie trybuny i ejaaaa MKS MKS MKS - kozak. Oby to nie był jednorazowy wybryk jak na wiosnę z GKSem Tychy, tylko stały element całego sezonu.
Wkońcu pokazaliśmy polsce jak sie bawi Szczecin ! ! ! Do zobaczenia na nastepnym meczu na młynie
Może nie dosłownie....szkoda, że tv nie stanęła na wysokości zadania i wszelkie próby przebicia się dopingu przez gadkę komentatora zostały przerywane wyciszeniem dopingu. Tak więc Nasz doping w tv nie brzmiał za głośno - w porównaniu do atmosfery na trybunach to go w zasadzie nie było. Stąd pewnie odzywają się głosy, że jak na 12tys widzów to Pogoń wypadła cienko (ale takie noty można wystawić tylko po obejrzeniu transmisji w tv - na żywo było dobrze).
Właśnie obejrzałem mecz na tvp i dokładnie tak było - było to spowodowane wyciszeniem lub po prostu brakiem mikrofonu blisko młyna. Główne mikrofony stała przy środku boiska - a wiemy jaka odległość dzieli łuk od końcowych linii boiska, stąd też kibiców GieKSy było słychać dość dobrze w tv - a na stadionie, nawet kibice siedzący blisko nich lub stojący za bramką słyszeli ich może parę razy.
Doping w pierwszej połowie dobry, a w drugiej bardzo dobry - w końcu młyn się wypełnił niemal po brzegi. O mój MKSie Na dwie trybuny i ejaaaa MKS MKS MKS - kozak. Oby to nie był jednorazowy wybryk jak na wiosnę z GKSem Tychy, tylko stały element całego sezonu.
jeśli dobrze chłopcy się zaprezentują w Gorzowie to myślę , że na Podbeskidziu będzie koło 10 tysięcy (tylko 10, bo myślę że wiele osób piknikowych nie zna za bardzo tegoż klubu), zresztą Podbeskidzie jest typowane jako jeden z głównych kandydatów do awansu , bo w zeszłym sezonie prezentował się bardzo dobrze w przeciwienstwie np do GKSu. Ja tam i tak przyjdę
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 02/08/2009 15:28
Właśnie wróciłem z meczu. xD Doping miazga, aż się głupio uśmiechałem jak cały stadion śpiewał 'Marsz, marsz, marsz...'. To wypadło przezajebiście. Inne przyśpiewki też. Hymn Polski na początku meczu moja mama słyszała z domu przy placu grunwaldzkim. Zresztą cały mecz było u mnie w domu słychać. Zabawa była przednia aż do przesady. Oby tak było już zawsze!
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Właśnie wróciłem z meczu. xD Doping miazga, aż się głupio uśmiechałem jak cały stadion śpiewał 'Marsz, marsz, marsz...'. To wypadło przezajebiście. Inne przyśpiewki też. Hymn Polski na początku meczu moja mama słyszała z domu przy placu grunwaldzkim. Zresztą cały mecz było u mnie w domu słychać. Zabawa była przednia aż do przesady. Oby tak było już zawsze!
boli głowka co nie?
Co tam Twoj Grunwaldzi słyszałem że u mnie na wzgórzach na Niebuszewie było słychać nasz doping ;]
Edit: jedyne czego mi zabrakło to głośnego zamanifestowania (PO RAZ KTÓRYŚ) co nam obecne władze obiecały.
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 2 sierpnia 2009, 16:10 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762055 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.