nierobcie z czlowieka alkoholika chcem sie napic piwa przeciez nie bede o suchym ryju jechal rozumiem ze w granicy zeby sie nie zalac ale nie 2 bo to przesada
niezaczynam tylko co to jakis pociag abstynencki ,a w tym sklepiku z przekaskami bedzie bro ??
Masz dzis sobote,nachlej sie ile chcesz.Czy masz problem zeby jednego dnia w roku sie piwa nie napic?
nierobcie z czlowieka alkoholika chcem sie napic piwa przeciez nie bede o suchym ryju jechal rozumiem ze w granicy zeby sie nie zalac ale nie 2 bo to przesada
Nikt tu nikomu nie zakazuje pić piwa. Ale jest próg - 2 i koniec. Było wcześniej napisane, nie ma gadania "że ja potrafię pić, walnę 5 to nie będzie po mnie widać". Każdy kto chce pije 2 i koniec. Nie siejcie zamentu!!!
niezaczynam tylko co to jakis pociag abstynencki ,a w tym sklepiku z przekaskami bedzie bro ??
Masz dzis sobote,nachlej sie ile chcesz.Czy masz problem zeby jednego dnia w roku sie piwa nie napic?
Ty..ziomek.. z czym ty masz problem co? To ty masz sie dostosować do innych a nie inni do ciebie, specjalnych wzgledow miec nie bedziesz. Gdy doping bedzie na przyzwoitym poziomie, pomoże Portowcom i przy dobrych wiatrach w ZG będzie awans bedziesz mógł chodzić najebany cały tydzień (do meczu 5.06) i nikt ci problemów z tego tytułu robić nie bedzie. to taki problem?
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: PS on Tour: Wszyscy do Zielonej Góry ! - ZAPISY - 30/05/2009 17:46
Nie wiem po co kasujecie te wpisy na temat tych co jadą samochodami, teraz to już nie ma znaczenia, bo kto miał pojechać "specjalem" to i tak pojedzie! Lepiej przecież choć trochę się zorganizowac i jechać w 5-10 aut, bo może dojść do takiej sytuacji, że ktoś "niekumaty" (na pewno tacy też pojadą) w podróży dostanie placki a co gorsze straci barwy, więc lepiej się ogarnąć bez przeszkód. Pozdrawiam.
Nie wiem po co kasujecie te wpisy na temat tych co jadą samochodami, teraz to już nie ma znaczenia, bo kto miał pojechać "specjalem" to i tak pojedzie! Lepiej przecież choć trochę się zorganizowac i jechać w 5-10 aut, bo może dojść do takiej sytuacji, że ktoś "niekumaty" (na pewno tacy też pojadą) w podróży dostanie placki a co gorsze straci barwy, więc lepiej się ogarnąć bez przeszkód. Pozdrawiam.
Dobrze piszesz chyba lepiej dla wszystkich żeby było nas jak najwięcej 11:40 na stacji w Płoni i jazda
Cztery pory roku moje życie ciągle w toku , najlepiej się żyje z kolesiami u boku
Dobrze piszesz chyba lepiej dla wszystkich żeby było nas jak najwięcej 11:40 na stacji w Płoni i jazda
Gowno mnie obchodzi ile kto wypije. Jak ktos bedzie nie w stanie i robil chlew - to zakonczy podroz.
I nie wkurwiac mnie glupimi wpisami, czy 1 czy 10 piw.
i z tym nalerzy sie zgodzic i koniec tematu,nich piją ale z umiarem i kulturą jak nie to wysiadka.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768762183 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.