Odp: Mobilizacja na baraże ! - 18/06/2008 21:19
GKS Tychy ’71 (6:0 w dwumeczu z Aluminium),
Zawisza Bydgoszcz (3:0 w dwumeczu z LZS Leśnica)
Czarni Żagań (5:3 w dwumeczu z Polonią/Spartą Świdnica).
Mecz świetny, pierwsza połowa trochę nudna, ale potem się rozkręciło. Doping w I połowie, nie ma co się oszukiwać, do dupy. W II, po bramce, w końcu piekło zaczęło się bawić. Nie ukrywam lecz, że mogło by być lepiej. Mam wielką nadzieję, że w II lidze, zobaczymy dużo więcej kibiców!
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Mecz świetny, pierwsza połowa trochę nudna, ale potem się rozkręciło. Doping w I połowie, nie ma co się oszukiwać, do dupy. W II, po bramce, w końcu piekło zaczęło się bawić. Nie ukrywam lecz, że mogło by być lepiej. Mam wielką nadzieję, że w II lidze, zobaczymy dużo więcej kibiców!
Następnym razem przyjdź i śpiewaj a nie na doping narzekasz.
Odp: Mobilizacja na baraże ! - 18/06/2008 22:03
Mecz w pierwszej połowie jak flaki z olejem, bardzo dobrze, że piłkarzy pożegnały gwizdy bo chyba na pierwszą połowę mieli założone bronić wyniku sprzed tygodnia.
Druga polowa już całkiem inna, parę naprawdę fajnych akcji, Zatoka widać że odstawała strasznie i zagrała na poziomie klubów IV ligowych z którymi Pogoń radziła sobie bez problemu w zeszłej rundzie.
Bardzo dobry mecz Ropiejki, Rydzaka, Skrzypka, Chi-Fona niezły Parzego, Kossakowskiego, Tychowskiego, słabo Kowal, Dymek.
Ludzi jak na środę całkiem sporo, doping słabiutki - mam nadzieję że na III lidze będzie już dużo lepiej do czego zmotywują nas między innymi ekipy przyjezdne.
Widzisz, problem w tym, że PRZYSZEDŁEM i ŚPIEWAŁEM...
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Widzisz, problem w tym, że PRZYSZEDŁEM i ŚPIEWAŁEM...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766045 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.