Tak specjalnie się zarejestrowałam, żeby tu z Wami o tym pogadać a niekoniecznie siać ferment, Kolego No mam pretensje to tych koleżanek co "chuj zrobiły" i co mi po tym? No właśnie.. dziewczyny co pierwszy raz widzę na 12. a robią dosłowną patolkę i te dzieciaki, które widać bardzo dokładnie na filmiku gdzie wypowiadał się Sandał i co gościu z Radia Szczecin mówił, o meczu z Legią co wtedy został pobity rekord (chodzi o trybuny) nie wiem czy kojarzysz.. moim zdaniem to wstyd na całą Polskę, żeby średnia wieku na Piekiełku wynosiła 15 lat. A co to darmowych biletów i damskiej patolki + dużo tuszującego wiek makijażu to faktycznie źle się dzieje, bo przez takie panienki każda dziewczyna jest wrzucana do jednego worka :/ "kilka dziewczyn weszło" a z jakiego tytułu weszły? :> ja dopingowałam z 19, więc aż takiego dobrego wzroku nie mam
Za czasów "brazylijskiej Pogoni" kiedy była selekcja też na początku nie mogłam wejść a później jakoś sie dało.. kręcił się jeden chłopak ciągle i słuchał, ale nie miał żadnych zastrzeżeń. Ja płakać na prawdę nie będę, ale trochę mnie boli to wrzucanie do jednego worka tym bardziej, że na Pogoń nie chodzę od wczoraj..
Tylko Pogoń, ukochana Pogońńń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo twe!
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 07/11/2007 19:12
O ile pamiętam to selekcja (taka z prawdziwego zdarzenia, za "czasów nielota" była zrobiona tylko raz - na meczu bodajże z Górnikiem Łęczna i według mnie doping wyglądał wtedy naprawdę dobrze.
Temat dziewczyn również już był poruszany tysiące razy (kolejny raz walka z wiatrakami), napisz mi co to za problem dopingować z sektora 10 lub 13 dla przykładu, albo lepiej nie pisz bo żadnych sensownych argumentów na to po prostu nie ma.
Nie da rady, natury nie przeskoczysz, ale masz race, glupio wygladaja, dlatego pomysl z Akademia. Po poprzedniej selekcji plakala niejaka Kasia, nawet pisala do gazety, ale zale na internecie nic nie daja, a wrecz przeciwnie, jak chcesz cos osiagnac to tylko live.
Ale nie o tym mialem pisac.
Zostal zrobiony pierwszy krok.
Teraz drugi o wiele wazniejszy, ktory nalezy do nas, starszych kibicow. Wiele osob deklarowalo, ze jak nie bedzie gowniarzerii to chetnie przyjda na mlyn pospiewac, teraz jest odpowiednia okazja by to udowodnic, licze na Was .
P/ozdro.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Szalejesz
Teraz nie zostalas wpuszczona tak to dziwne bo dziewczyny, ktore widac bylo po zachowniu ze przyszly podopingowac to weszly i piszczaly druga polowe heh. Widocznie zle trafilas. Jest kolejny mecz to sporobuj znowu. Może Cie wpuszcza. I tak uwaga pisana juz przez kilka osób: CZY SEKTOR 12 JEST JEDYNY NA KTÓRYM MÓŻNA DOPINGOWAĆ
"O ile pamiętam to selekcja (taka z prawdziwego zdarzenia, za "czasów nielota" była zrobiona tylko raz - na meczu bodajże z Górnikiem Łęczna i według mnie doping wyglądał wtedy naprawdę dobrze. ...."
12-stka po selekcji na meczu Pogoń – Łęczna : Pogoń - Łeczna
Tak powinien wyglądać doping na 12 .. oczywiście jeszcze efektowniej by to wyglądało jak by ta liczba osób się powiększyła…. ( ale samymi deklaracjami ze „przyjdę jak nie będzie gówniarzy” nic nie zmienimy.. ) wiadomo ze przy takiej liczbie jaka przychodzi ostatnio na mecze nie zrobimy rewolucji ale przy takiej oprawie jak ostatnio aż chce się krzyczeć, Sandał mecz w mecz wkłada serducho a rezultat tego jest niestety coraz mizerniejszy ….
Dopingować może a nawet powinien każdy kto ma poczucie potrzeby i radości płynącej z zainteresowania tym sportem i oglądania swojej drużyny i to nie z jednego sektora jakim jest 12 ale z całego stadionu... nie każdego jest miejsce na sektorze 12 i mowie to jako przedstawicielka płci żeńskiej…
Jest to sektor gdzie powinno się ..”dosypywać węgla do pieca” skąd powinno wypływać najwięcej energii która będzie wszystkich ożywiać…
niedawno można było usłyszeć grupkę dziewczyn, które piskliwym głosikiem było kilka krotnie bardziej słychać niż męskie potężne głosy, strasznie to brzmiało, gdzie panowie wasz entuzjazm pokażcie na co wasze gardła stać ;]
Dla tych co nie dorośli to propozycja jest tylko jedna: dorośnijcie, bo gówniarze głupio wyglądają na TAKIM sektorze (bez obrazy). A szmule? Cóż.. lepiej na to znajdźcie jakąs sensowną radę
Nie da rady, natury nie przeskoczysz, ale masz race, glupio wygladaja, dlatego pomysl z Akademia. Po poprzedniej selekcji plakala niejaka Kasia, nawet pisala do gazety, ale zale na internecie nic nie daja, a wrecz przeciwnie, jak chcesz cos osiagnac to tylko live.
Ale nie o tym mialem pisac.
Zostal zrobiony pierwszy krok.
Teraz drugi o wiele wazniejszy, ktory nalezy do nas, starszych kibicow. Wiele osob deklarowalo, ze jak nie bedzie gowniarzerii to chetnie przyjda na mlyn pospiewac, teraz jest odpowiednia okazja by to udowodnic, licze na Was .
P/ozdro.
No więc dobrze. Ja nie będę płakać jak jakaś tam Kasia i pisać do gazety ani nic podobnego a jeśli chodzi o rozmowę na żywca to nie ma problemu właśnie po meczu z Gryfem a raczej po pierwszej połowie, kiedy wracam z przerwy (bo byłam na 19) wchodzę a tu nagle zaczęli się przekrzykiwać, że co myślałaś, że Cię nie zauważę? Śmiertelnie poważnie sobie myślę, że skąd mogłam wiedzieć, że tak nagle jest selekcja przecież. Więc dobrze pomyślałam, że co wyjdę nie..ale musiałam się przebić przez grono lasek, które na wejściu jedna przez drugą się nie przekrzykiwały, że czemu nie mogą wejść to i sramto a jakoś 14-15 lat każda miała. Więc trochę "podyskutowałam" z jakimiś dwoma chłopakami z selekcji, ale widać było, że reguły są jasne a mecz sie już zaczął nie było sensu czekać (jak tam jeszcze byłam to żadnej szmulki na 12 nie było) no i poszłam. A te kilka dziewczyn wpuszczonych czym się wybiły, że weszły? ;>
Tylko Pogoń, ukochana Pogońńń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo twe!
No i brawo za selekcję. Brak dzieci i pustych panienek poprawił i atmosferę i doping oby teraz coraz więcej kibiców przychodziło dopingować na 12
ohoho;D Doping faktycznie było słychać o wiele lepiej Jak widać System Selekcyjny działa Teraz już na sektor nie wejde co ja zrobie?! Moje życie straciło sens hahaha
No i brawo za selekcję. Brak dzieci i pustych panienek poprawił i atmosferę i doping oby teraz coraz więcej kibiców przychodziło dopingować na 12
ohoho;D Doping faktycznie było słychać o wiele lepiej Jak widać System Selekcyjny działa Teraz już na sektor nie wejde co ja zrobie?! Moje życie straciło sens hahaha
No rzeczywiście, teraz już nie będziesz wchodziła na sektor cóż, takie życie
Gdyby ci tak to koło dupy latało to byś po prostu tu nie pisała. Wkręciłaś się bo ktoś gdzieś przez jakiś czas nie stał czy coś... Zacieszasz się jak 12 latek co wejdzie do kina na film od 15tu. Wchodz jak chcesz, czy to przy czyjejś nieuwadze, czy podkopem, czy skacząc na spadochronie. I tak będziesz tam gdzie nikt cię nie chce (chyba że podobni tobie) - też mi powód do dumy.
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Gdyby ci tak to koło dupy latało to byś po prostu tu nie pisała. Wkręciłaś się bo ktoś gdzieś przez jakiś czas nie stał czy coś... Zacieszasz się jak 12 latek co wejdzie do kina na film od 15tu. Wchodz jak chcesz, czy to przy czyjejś nieuwadze, czy podkopem, czy skacząc na spadochronie. I tak będziesz tam gdzie nikt cię nie chce (chyba że podobni tobie) - też mi powód do dumy.
hmmm... To był zwykły żart...nie zrozumiałeś aluzji "kolego"... hehe. Spokojnie... Jeśli chodzi o selekcje to jestem i byłam za nią od początku - Od momętu kiedy pojawił sie taki pomysł już dawniejszych czasów. Pozdrawiam... ps. nie chodzę na ten sektor już od dłuższego czasu... i nie weszlam na niego pod Czyjąś nie uwagę... Choć nie powiem Rydzyk już grzał silniki w samolotach
Ostatnio edytowany przez: JuStyNa, 11 listopada 2007, 12:39 [1 raz(y)]
Odp: Selekcja na piekiełku !!! - 11/11/2007 17:00
Mialem sie nie odzywac ale widzac szerzący sie ferment postawnowilem rowniez udzielic swego skromnego zdania Osoby ktore nie weszly widać nie mialy prawa wejsc. Osoby ktore zostawy "uprzejmie" wyprowadzone z sektora widocznie musialy wyjsc. I tak bedzie dopoki ludzie nie zrozumieją czym jest nazwa MŁYN!
Do wszystkich ktorzy przyszli pic browary zamiast spiewac: "uwazajcie te karki patrzą i obserwują" )
Do wszystkich lampucerek rodem z fotki.pl lansowac swoją patologie mozecie na baletach
Do wszystkich ktorzy przysli stać a nie spiewać musicie sie liczyc z konsekwencjami
Duzo rzeczy jest jeszcze nie ogarniete ale z biegiem czasu ludzie zrozumieją po co przychodzą na 12 sektor. Czyli nic nowego nie napisalem.. tak sądze.
I tą wypowiedz nie traktujcie jako groźba czy wkurwienie taka ot refleksyjna relacja ktora nabiera swiatla dziennego.. Pozdrawiam
Mialem sie nie odzywac ale widzac szerzący sie ferment postawnowilem rowniez udzielic swego skromnego zdania Osoby ktore nie weszly widać nie mialy prawa wejsc. Osoby ktore zostawy "uprzejmie" wyprowadzone z sektora widocznie musialy wyjsc. I tak bedzie dopoki ludzie nie zrozumieją czym jest nazwa MŁYN!
Do wszystkich ktorzy przyszli pic browary zamiast spiewac: "uwazajcie te karki patrzą i obserwują" )
Do wszystkich lampucerek rodem z fotki.pl lansowac swoją patologie mozecie na baletach
Do wszystkich ktorzy przysli stać a nie spiewać musicie sie liczyc z konsekwencjami
Duzo rzeczy jest jeszcze nie ogarniete ale z biegiem czasu ludzie zrozumieją po co przychodzą na 12 sektor. Czyli nic nowego nie napisalem.. tak sądze.
I tą wypowiedz nie traktujcie jako groźba czy wkurwienie taka ot refleksyjna relacja ktora nabiera swiatla dziennego.. Pozdrawiam
z tymi karkami to nie przesadzaj bo w ang cie zabralo i wlasnie wte dysza sie dysza sie pozdro wariacie! krzesetuj i paroboj!!!
popieram z całego serca! nie może być tak, że w piekiełku 70% stanowią gówniarze i śpiew brzmi jak większe wydanie arki noego. kibicować i śpiewać można na całym stadionie, więc jeśli ktoś bardzo chce dopingować, może to spokojnie robić z każdego sektora.
"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766050 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.