Niestety ale to prawda z tym trenerem pozimujemy w 3 lidze ( lub bnowej 2 lidze) sezon lub dwa nie to że od razu narzekam bo piszę ten post dopiero po paru meczach a nie po pierwszych nieudanych w tym zespole po prostu potrzeba wieeeeelu zmian żeby ta drużyna powróciła na należne Nam szczyty i trener to jest dopiero początek tych zmian.
P.S. Nikogo się nie czepiam i pozdrawiam.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Żeby dziewczynie machać bronią przed twarzą to trzeba być kozakiem :/ Po za tym ci co w drodze na mecz zostali zwinięci na komendę w Kołobrzegu dostali niezły wpierdol ...
Acha i ciekawe co w Fakcie napiszą bo żekomo był tam fotoreporter...
Jakis fotoreporter tam byl ale ciekawe z jakiej gazety. Jak z jakies normalnej to spoko. Pozdrowienia dla ekipy pociagowej. Czekam na foty z pociagu na maila . Pzdr
Żeby dziewczynie machać bronią przed twarzą to trzeba być kozakiem :/ Po za tym ci co w drodze na mecz zostali zwinięci na komendę w Kołobrzegu dostali niezły wpierdol ...
Acha i ciekawe co w Fakcie napiszą bo żekomo był tam fotoreporter...
Dajcie spokój wysadzają z pociągów za nic jebane skurwysyny. Niewinni ludzie tam siedzą, którzy tylko w pociągu piwko pili i może troszke pospiewali. Czy to takie straszne przestępstwo? a ta konduktorka to STARA KURWA !!!
Mi za robienie zdjęc jak policja kopała i przystawiała broń do głowy kibcom dali mandat pół tysiaka...A.C.A.B + kasowanie zdjęć i tak to jest... A mecz był do wygrania, ale znów tak jak z Błękitnymi nie mogli przejsć obrony i zakończyć akcji... po takim wyniku z meczu wychodziłam niezwykle poruszona nawet łezkę uroniłam....ale to raczej przez coś co się unosiło w powietrzu ahh ten klimat.
moglas po prostu nie przyjmowac tego mandatu...
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
i na dołku w kołobrzegu zostać na przesłuchanie w sprawie wybitej szyby (co było by nie zaciekawe, gdyż ktoś musiał odebrać z komendy dlatego, że jestem niepelnoletnia...:O i hmmm robienie zdjęci bez jakiegoś tam pozwolenia na świstku? - jest w ogóle coś takiego? Ogólnie rzeczbiorąc byłam zastraszona. Gówno mi zrobią dopuki nie jestem pełnoletnia, nie bedą mieli z czego ściągnąc, opiekunów nie mogą pociągnąc do opowiedzialnosci jezeli mandat jest na mnie i bye bye maszkary
Ostatnio edytowany przez: JuStyNa, 14 października 2007, 14:46 [5 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770549 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.