Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
independent
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6882 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 13/10/2007 23:17
,,Szkoda tylko, ze to piłkarskie święto popsuli kibice Pogoni, którzy wdali się w zupełnie niepotrzebne przepychanki z ochroniarzami i policją.'' cytat z GS24 ...zalosny

Ostatnio edytowany przez: independent, 15 października 2007, 01:41 [1 raz(y)]

G.
*zablokowany
Na forum od 7029 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 13/10/2007 23:29
mam nadzieje ,że filmiki z butowania jakiegoś fana przez policjantów się zachowały bo to jest kurwa skandal...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Portowiec1986
Kibic
Na forum od 6938 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 13/10/2007 23:42
potrafia tylko prowokowac.szczytem bylo juz to jak zaczeli strzelac z gum za niewiadomo co.

Na zawsze Pogoń.....
Scarface
Kibic
Na forum od 7818 dni

*

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 13/10/2007 23:57

Plum napisał:  

Mati. napisał:  

Plum napisał:  
Przy każdym innym trenerze powiedziałbym, że celem przed sezonem było to, żeby mieć jak najmniejszą stratę do lidera. Tymczasem po kilkunastu kolejch Pogoń była liderem... więc jeszcze bym nie narzekał.
Ale mamy takiego trenra jaki i jest i faktycznie czas się zastanowić czy nie warto zastanowić się nad zmieną szkoleniowca... tymbardziej, że Mario jest wolny... jakby zechciał wrócić do Szczecina...

Po co zmieniać trenera jeśli prowadzimy w lidze??

Prowadzimy w lidze... hmmm czwartej lidze, gdzie większość piłkarzy normalnie pracuje, a trenuje kilka razy w tyogdniu. Pogoń jest w pełni profesjonalnym klubem i powinna grać lepiej a jak dotąd nie zachwyca... a za wyniki odpowiada trener.
Ale ok, przed sezonem studzono nastroje, bo faktycznie drużyna była budowana w szybkim tempie i na ostatnią chwilę co może sporo tłumaczyć, ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i osobiście uważam, że z całym szacunkiem dla Kaczmarka jego umiejętności może pozwolą na awans, ale co dalej?
Pozatym nie podoba mi się to jak trener traktuje niektorych zawodników...

Niestety ale to prawda z tym trenerem pozimujemy w 3 lidze ( lub bnowej 2 lidze) sezon lub dwa nie to że od razu narzekam bo piszę ten post dopiero po paru meczach a nie po pierwszych nieudanych w tym zespole po prostu potrzeba wieeeeelu zmian żeby ta drużyna powróciła na należne Nam szczyty i trener to jest dopiero początek tych zmian.
P.S. Nikogo się nie czepiam i pozdrawiam.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Paula19mks
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 01:07
No coż tez liczyłam na zwycięstwo Portowców tym bardziej ze w przekroju calego meczu bylismy druzyna lepsza..no ale trudno odbijemy to sobie w nastepnym meczu:)ps:ach ta policja..szkoda słów..

Zawsze w moim sercu tylko Pogoń Szczecinska!
ROJ
Kibic
Na forum od 7455 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 01:43
Jak ktos ma filmy z akcji policji to niech wrzuci.

-HL
Kibic
Na forum od 8130 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 10:39
Osoby dysponujace filami lub zdjeciami z wczorajaszych zajsc z policja proszone sa o przeslanie ich na skrzynke pocztowa [email protected]

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
JuStyNa
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 10:54
.

Ostatnio edytowany przez: JuStyNa, 14 października 2007, 14:47 [1 raz(y)]

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7975 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 11:07
Żeby dziewczynie machać bronią przed twarzą to trzeba być kozakiem :/ Po za tym ci co w drodze na mecz zostali zwinięci na komendę w Kołobrzegu dostali niezły wpierdol ...
Acha i ciekawe co w Fakcie napiszą bo żekomo był tam fotoreporter...

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
mlotecze
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 11:41

Psmks napisał:  
Żeby dziewczynie machać bronią przed twarzą to trzeba być kozakiem :/ Po za tym ci co w drodze na mecz zostali zwinięci na komendę w Kołobrzegu dostali niezły wpierdol ...

Jakis fotoreporter tam byl ale ciekawe z jakiej gazety. Jak z jakies normalnej to spoko. Pozdrowienia dla ekipy pociagowej. Czekam na foty z pociagu na maila :). Pzdr

Samo
Kibic
Na forum od 7030 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 11:49

Psmks napisał:  

Dajcie spokój wysadzają z pociągów za nic jebane skurwysyny. Niewinni ludzie tam siedzą, którzy tylko w pociągu piwko pili i może troszke pospiewali. Czy to takie straszne przestępstwo? a ta konduktorka to STARA KURWA !!!

chtwo
Kibic
Na forum od 7352 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 11:56
chwdp-acab-pierdolona milicja i AT-przegieli gruba pale-ledwo chodze przez nich ale warto bylo-ciekawy wyjazd...
ps dziennikarzyna byl chyba ze Szczecina, z ktorejs naszej gazety-Kuriera badz Glosu...

Szacunek dla Braci - Pogarda dla frajerów
street
Kibic
Na forum od 6716 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 12:00
nadal poszukuje zagubionej w przerwie meczu czapki z daszkiem Nike oraz srebrnej bransoletki.. gg 7468896 email: [email protected]

Gradus
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 12:22

JuStyNa napisał:  
Mi za robienie zdjęc jak policja kopała i przystawiała broń do głowy kibcom dali mandat pół tysiaka...A.C.A.B + kasowanie zdjęć i tak to jest...

zdjecia mozesz spokojnie odzyskac z karty jesli ich nie nadpisalas nowymi...

M.
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 12:43

JuStyNa napisał:  
Mi za robienie zdjęc jak policja kopała i przystawiała broń do głowy kibcom dali mandat pół tysiaka...A.C.A.B + kasowanie zdjęć i tak to jest... A mecz był do wygrania, ale znów tak jak z Błękitnymi nie mogli przejsć obrony i zakończyć akcji... po takim wyniku z meczu wychodziłam niezwykle poruszona nawet łezkę uroniłam....ale to raczej przez coś co się unosiło w powietrzu ahh ten klimat.

moglas po prostu nie przyjmowac tego mandatu...

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Portowiec1986
Kibic
Na forum od 6938 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 13:14
Chuj w dupe skurwysynom policyjntm.Obyscie wszyscy zdechli psy pierdolone.

Na zawsze Pogoń.....
mihalek
Kibic
Na forum od 6775 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 13:40
Ta, ja też jechałem tym pociągiem. A akcja w przerwie meczu, kiedy wyjebali wszystkich ze sklepu i sciezka zdrowia palkami po ciele ? Pies zaczal we mnie celowac lufa ( ta na gumki oczywiscie ) zebym dolaczyl do grupy.

CH.W.D.P.

Te filmiki trzeba zebrac do kupy, tak nie może być. Pozdro dla tych co byli

MKS !
PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 13:42

-HL napisał:  
Osoby dysponujace filami lub zdjeciami z wczorajaszych zajsc z policja proszone sa o przeslanie ich na skrzynke pocztowa [email protected]

Proponuje umiesci to info na stronie glownej lub zrobic je bardziej widoczne.

JuStyNa
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 14:20

Matys_ napisał:  

moglas po prostu nie przyjmowac tego mandatu...

i na dołku w kołobrzegu zostać na przesłuchanie w sprawie wybitej szyby (co było by nie zaciekawe, gdyż ktoś musiał odebrać z komendy dlatego, że jestem niepelnoletnia...:O i hmmm robienie zdjęci bez jakiegoś tam pozwolenia na świstku? - jest w ogóle coś takiego? Ogólnie rzeczbiorąc byłam zastraszona. Gówno mi zrobią dopuki nie jestem pełnoletnia, nie bedą mieli z czego ściągnąc, opiekunów nie mogą pociągnąc do opowiedzialnosci jezeli mandat jest na mnie i bye bye maszkary

Ostatnio edytowany przez: JuStyNa, 14 października 2007, 14:46 [5 raz(y)]

go(L)eniowiak
Kibic
Na forum od 7460 dni

Odp: Astra Ustronie Morskie-Pogoń Szczecin 13 pażdziernik 2007 - 14/10/2007 14:25
Gnojarnia w niebieskich mundurach ,ostatnia esbecja ormowsko zomowskie benkarty

Praca to ucieczka dla ludzi którzy nimają nic lepszego do roboty
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770549 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005