Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Sokół << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ch.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8473 dni

**

Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 13:32
Pogoń Szczecin - Sokół Pyrzyce[ V I D E O ]

m.in. brameczka samobójcza i perfekcyjnie wykonany rzut wolny Sokoła P.

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7471 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 22:26

Ron napisał:  

Ekipant napisał:  
do lotto: Nam beda ublizac?? pajacu wez sie pirdolnij w banie,skoro sie nie utozsamiasz z Nami to sie goń... a pozostali mogli by tak nie lamentowac ...zostal zbluzgany i co?? trudno .....czy za cos czy za darmo po co rozkminiac..bylo minelo..nie pierwszy i nie ostatni raz...

dupa (w sensie: zakończenie przewodu pokarmowego) mogłaby się pochwalić wiekszą elekwencją od Ciebie, biedaczyno...

jeśli nie podoba Ci sie czyjeś zdanie, to je olej, a nie zachowuj się jak kogucik bez jąder

za duzo zębów??

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
AlterB
Kibic
Na forum od 7732 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 22:50
Rozumiem ze Ron przyjmuje propozycje czy jest pizda bez jaj??
Tak tylko pytam...

LEOnek
Kibic
Na forum od 7287 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 10/09/2007 23:56
Nie wiem po co te całe spięcie. Jeśli co poniektórzy maja za dużo wigoru powinni wykorzystać to jakoś pozytywnie dla klubu lub samego siebie ;-p A jak ktos coś komuś lubi wyjaśniać od tego są prywatne wiadomości chyba i można sie umówić bo jakoś te posty niewiele maja już wspólnego z tematem .

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
coca cola
Kibic
Na forum od 6872 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 09:25

Semper Fidelis napisał:  
Tak tylko pytam...

Ron Ty kogucie bez jader spekales.....

KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7995 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 11:23

Szczurek88250 napisał:  

Semper Fidelis napisał:  
Tak tylko pytam...

:D:D:D:D

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
dznb
Kibic
Na forum od 6860 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 12:03

Szczurek88250 napisał:  

Semper Fidelis napisał:  
Tak tylko pytam...

cip cip cip cipa :)

JLB
monter
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 14:41
cheerleader go! go! go! Roni! cheerleader

MKS Pogoń Szczecin Polska
Steryd
Kibic
Na forum od 8822 dni

**

Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 14:51
Czemu musimy ogladac Lapczynskiego? W kazdym meczu babola robi, teraz przy obu rzutach wolnych zawinil. Ja tego goscia nie widze u nas, nawet na lawce.

1948
Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 15:47
mysle że ze Sławą wyjdzie Judkowiak który leczył kontuzje i moze nie byl w formie. Łapczyński skopał te 2 bramki z sokolem a takie rzeczy nie powinny sie dziać.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 15:58
Chodzi głównie o to, że Łapczyński zalicza się do młodzieżowców - a jakaś określona ich ilość musi występować w składzie (3?) dlatego grał on a nie Judkowiak.

Plum
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 11/09/2007 16:29
Musi być trzech młodzieżowców na boisku i tzrech kolejnych na ławce... koncpecja z Łapczyńskim moze i dobra, ale Judkowiak szykowany był tutaj do roli pierwszego bramkarza, a tymczasem zagrał tylko w pierwszym meczu i jest to w stosunku do niego nie fair.
A tym, że skład można całkiem dobrze zestawić z Judkowiakiem na bramce i trzema młodzieżowcami w polu: w obronie Zawadzki plus ewetulanie Radtke, w pomocy Wójtowicz lub Orłowski i Rydzak w ataku...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7810 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 12/09/2007 17:00
a ile zmian moze zrobic trener w IV lidze? bo juz nie pierwszy raz Kaczmarek wpuscil 4 graczy...

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7765 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 12/09/2007 17:03
3 + 1 młodzieżowca za młodzieżowca chyba.

kzt
Kibic
Na forum od 6705 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 12/09/2007 17:09
Ja mam pytanie? Czy w tym meczu wystąpił Łukasz Cebulski i Marcin Dymek?

Jeśli chodzi o Dymka to jeszcze, jeszcze... Ale nie rozumiem jednego. Cebulski był jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym, piłkarzem w III-ligowej Redze-Meridzie Trzebiatów, a w 4-ligowej Pogoni nawet nie wychodzi w wyjściowym składzie. Dla mnie to dziwne. A poza tym narzekamy wszyscy na postawę nazych napastników. Cebul może także grać w ataku więc czemu nie?

Trzebiatów...
grzela07
Kibic
Na forum od 7255 dni

*

Odp: Pogoń - Sokół - 12/09/2007 17:40
Ja nie narzekam na postawe naszych napastnikow. Kossakowski i Przewozniak nie graja zle. Ale przyznam Ci racje ze Cebulski moglby pograc wiecej za Skorskiego.

szczepaneq
Kibic
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 12/09/2007 18:22
jestem na 100% pewien ze Skóra ma dużo większy potencjał niż Cebulski.

avelyn
Kibic
Na forum od 8471 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 12/09/2007 18:58

szczepiii napisał:  

po czym to wnosisz? w football managera za duzo grales??:P

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Plum
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogoń - Sokół - 12/09/2007 19:40

szczepiii napisał:  

Kowal też ma potencjał, ale co z tego jak nie pokazuje umiejętności na bosiku? Wydaje się, że Kowal i Skórski "jadą na nazwisku", bo Kowal grał w II lidze, a Skórski coś tam pograł w I i tylko dlatego mają pewne miejsce w składzie... nie musiieli o nie walczyć ani nic w tym stylu... Kowal nawet po słabym meczu grał w następnym, więc po co ma się chłopak przemęczać na boisku?

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
eJay
Kibic
Na forum od 7848 dni

**

Odp: Pogoń - Sokół - 12/09/2007 21:24
Cebulski dostal kilka szans z ławki i wyroznial sie najczescej pyskowkami, niz gra. Jakos mnie nie przekonuje. A Skorski przynajmniej gra dynamicznie, dobrze drybluje po skrzydle i przede wszystkim haruje na boisku.

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770594 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005