Niestety napastnika nie rozlicza sie z tego ilu piłkarzy z drużyny przeciwnika położył na glebie ale ze strzelonych bramek , asyst . A tutaj niestety "różowo" nie jest. Pierwsze 5 minut meczu i ... powinny być 3 bramki - 3 sytuacje prawie 100 ale jak ktoś nie potrafi z 8 metrów strzelić w bramkę tylko ostro pudłuje to coś jest nie tak . Pora się zabrać za ostry trening strzelecki. Ale co najważniejsze chłopaki walczyli od początku i tak MUSI być w każdym meczu - zero odpuszczania nikt nie odda punktów za frajer a Leśnik nie był mimo wszystko wymagającym rywalem - w pierwszej połowie to nawet nie wiem czy oddali jakiś strzał na bramke.
Dobrze że starsi gracze pociągneli gre - tak powinno być jak nie idzie młodszym "weterani" muszą pokazać klase - przynajmniej młodsi mają sie od kogos uczyć. W meczy napewno wyróznił sie Biliński co by nie mówić widać że ma za sobą przeszłośc 1 ligową - walczył jak nie jeden z młodszych graczy przez cały mecz co mnie bardzo zaskoczyło no i ta jego brameczka - cudo . Walburg wyszydzany ale co można było oczekiwać po graczu który biegał przez pewien okres tylko biegał po lasku arkońskim ;-p ale z meczu na mecz rozkręca sie - II połowa na plus. Szkoda kontuzji Matlaka ale Jarymowicz całkiem nieźle no i nowy nabytek Kossakowski - może zobaczymy go w całym meczyku bo chłopak ma potencjał. Myśle ze coś zaskoczyło ale zobaczymy na koniec rundy.
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 25/08/2007 14:31
Powiem, że z gry jestem zdecydowanie zadowolony jeszcze tylko młodzi gracze się przełamią i napad będzie dobrze funkcjonować tak uważam a czy dobrze mówię wyjdzie w praniu. Kibice zawiedli bo tylko zremisowaliśmy 3 mecze i już odbiło się na frekwencji ale niestety tak to jest, teraz wygraliśmy i w środę od razu będzie o sporo większa frekwencja. Ale nie najważniejsze jest ile jest ludzi ale żeby był ciągle doping który jest i to całkiem fajny
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 25/08/2007 15:20
Propo dopingu to smieszne jest to ze przy takiej sytuacji gdzie mamy to o co walczylismy i takim "głodzie" dopingowym(w końcu dopingu [i to takiego jak teraz] nie bylo daaaawno])sa ludzie ktorzy na 12/11 przychodza po to aby posiedziec i jesc slonecznik:/ do tego szmule ktore mysla ze jak maja wiekszy dekolt i mini do tego wystajace stringi i stoja kolo gniazdza caly czas dlubiac slonecznik mysla ze sa fajne :/. No ale coż tego chyba sie nie pozbedziemy
Chciano pozbyć się poprzez selekcje to były wielkie awantury ,że są "równi i równiejsi" dziewczyny płakały o równouprawnienie ,i co z tego wynikło? Selekcja trwała przez 2 ,może 3 mecze...
no pamietam, teraz nie ma z czego robic selekcji ale mlyn to mlyn i koniec, a ludzie na ktorych wczoraj sandal bluzgal tylko sie glupio usmiechali, moze jakby ktos do nich podszedl i groźniej porozmawial to by sie ruszyli troche
O co ci chodz?? Poprostu lech zrobil zajebista oprawe. Czy mowie ze kibicuje lechowi?? Dla twojej wiadomosci interseuje sie ogolnie polskim futbolem wiec ogladalem ten mecz.
O co mi chodzi...? Po prostu rozmawiamy sobie spokojnie o pierwszym zwycięstwie Pogoni a Ty wyjeżdżasz tu z atmosferą na Lechu. Nie powiedziałem, że kibicujesz Lechowi tylko, że byś tam jechał jak Cię to tak kręci, że aż karzesz (radzisz) szukać zdjęć z Ich meczu. Nie obchodzi mnie czym się interesujesz - zostaw to dla siebie. I jak napisał Matys - pisz nazwy klubów z dużej litery!
Ps. już nie odpisuj no chyba, ,że na temat meczu Pogoni z Leśnikiem.
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 25/08/2007 18:33
Doping był lepszy, bo przyszli w dużym procencie Ci którzy chcą śpiewać.
Bo gdy jest wiecej osób nie śpiewajacych, to osoba która chce śpiewać a otacza ją kilka osob nieśpiewajacych to śpiewajacy też sie dostosowuje (najcześciej) wiec kolejny śpiewajacy odpada i powstaje taki mały efekt domino, wiec każdy komu chce się spiewać powinnien stawać jak najbliżej gniazda.
Doping był lepszy, bo przyszli w dużym procencie Ci którzy chcą śpiewać.
Bo gdy jest wiecej osób nie śpiewajacych, to osoba która chce śpiewać a otacza ją kilka osob nieśpiewajacych to śpiewajacy też sie dostosowuje (najcześciej) wiec kolejny śpiewajacy odpada i powstaje taki mały efekt domino, wiec każdy komu chce się spiewać powinnien stawać jak najbliżej gniazda.
to czasem dziala tez w druga strone, jeden spiewajacy rozkreca spiewajacych obok, jak ja wychodzilem ze stadionu bylem w polowie drogi do przysatnku na trawmaj 7 to z tylu slyszac spiewy zaczelem spiewac i osoby kolo mnie po chwili tez, a swoja droga to najbardziej wkurwia brak szacunku do Sandala on gardlo zdziera a jak komus uwage zwroci to jeszcze wielcy oburzeni ze ktos do nich powiedzial spierdalaj
Odp: Pogoń Szczecin - Leśnik Rossa Manowo - 26/08/2007 13:09
WIELKIE DZIĘKI I SZACUNEK DLA SANDAŁA ZA PROWADZENIE DOPINGU.JA PRZYCHODZĘ NA 12 MIĘDZY INNYMI DLATEGO ŻE TAM JEST KONKRETNY DOPING.NIESTETY TYLKO MOŻE 150 GARDEŁ BYŁO NA 12 NA MECZU Z LEŚNIKIEM.POTRZEBA WIĘCEJ.PIĘKNY PRZYKŁAD Z BARLINKA.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770640 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.