Jako mieszkaniec tej czesci baltyku , gdzie lezy Ustronie , powiem ci , ze bez problemu i w pazdzierniku sie wykapiesz w morzu. Woda nawet latem jest zimna , niezbyt czesto przekracza 18 stopni. W pazdzierniku , jezeli nie przejdzie zaden kataklizm woda bedzie miala 14 stopni i mozna poplywac. A jak ktos mysli , ze na tytm meczu spotka fanow Astry czy tez Lecha jest w grubym bledzie. Astra nie ma kibicow , a fan club Lecha nie uczeszcza na mecz Astry.
Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 25/07/2007 11:43
I tu się mylisz - FC Ustronie M. był obecny w 2003r. na meczu Astra-Pogoń Szczecin. Niektórzy palili wrotki samochodem "poganiani" lecącymi puszkami z browarem, mało wiele brakowało a i flaga Ustronia zmieniła by właścicieli...
Tak tak oczywiście chodziło mi o mecz u siebie (w Szczecinie), kurcze no to kicha, że nie ma godziny jeszcze - ta jest dla mnie istotna bo jakoś w tym terminie wracam znad morza).
Ostatnio edytowany przez: eF^, 25 lipca 2007, 18:55 [1 raz(y)]
Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 25/07/2007 18:50
Pierwszy mecz u siebie masz na myśli... chyba, że czegoś nie wiem...
Według terminarza, na stronie ZZPN to pierwszy mecz gramy 4 sierpnia o 17.00 w Czaplinku z Lechem, a później 11 u siebie gramy z Victorią Przecław.
Oczywiście pod warunkiem, że nie przełożymy pierwszego meczu, a zzpn wstawi nas na miejsce rezerw, a chyba tak się stanie...
Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 25/07/2007 19:33
Nie wiadomo czy przystąpi do rozgrywek czwartoligowych to raz, po dwa chyba nie może mieć dwóch miejsc w jednej lidze oraz po tzrecie i najważniejsze, czyli umowa z PN sprzed czterech lat, która mówi, że gdy pierwszy zespół spada do III ligi Antoni Ptak musi oddać niezadłużony klub z prawem do gry w conajmniej IV lidze...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 25/07/2007 20:18
Nie znam się na przepisach, ale wyrobrażasz sobie, że jedena spółka ma dwa miejsca w jednej lidze? ja się do tej pory z takim czymś nie spotkałem... Zresztą musi zrzec sie tego mijesca w IV lidze, bo taką podpisał umowę...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nie znam się na przepisach, ale wyrobrażasz sobie, że jedena spółka ma dwa miejsca w jednej lidze? ja się do tej pory z takim czymś nie spotkałem... Zresztą musi zrzec sie tego mijesca w IV lidze, bo taką podpisał umowę...
Skoro jest umowa nie rozumiem po co ZZPN czeka aż Rzgów sam pozbędzie sie 4 ligi. Wiadomo że oni będą czekali do ostatniego dnia.
Mamy umowe na piśmie, więc wystarczy ją wyegzekfować. W państwie prawa nie powinno być to problemem. A jednak..
Skoro jest umowa nie rozumiem po co ZZPN czeka aż Rzgów sam pozbędzie sie 4 ligi. Wiadomo że oni będą czekali do ostatniego dnia.
Mamy umowe na piśmie, więc wystarczy ją wyegzekfować. W państwie prawa nie powinno być to problemem. A jednak..
a jednak to jest Polska i mamy z tym problem . Tylko do jasnej cholery nie moge zrozumiec tego uporu zezola. To ze z niego jest skurwysyn jakich malo wiem od dawna, ale myslalem ze ma chociaz troche honoru. Widze ze tego tez mu brakuje. Z tego jego APAPU i tak ostatecznie gowno wyjdzie, to po cholere jeszcze blokuje nam mozliwosc gry w 4 lidze ..
Zezol jak to czytasz, to wiedz ze jak cie kurwa dorwe kiedys w ciemnej uliczce to juz z niej nie wyjdziesz ..
a jednak to jest Polska i mamy z tym problem . Tylko do jasnej cholery nie moge zrozumiec tego uporu zezola. To ze z niego jest skurwysyn jakich malo wiem od dawna, ale myslalem ze ma chociaz troche honoru. Widze ze tego tez mu brakuje. Z tego jego APAPU i tak ostatecznie gowno wyjdzie, to po cholere jeszcze blokuje nam mozliwosc gry w 4 lidze ..
Zezol jak to czytasz, to wiedz ze jak cie kurwa dorwe kiedys w ciemnej uliczce to juz z niej nie wyjdziesz ..
Tak tak myślisz że on nie ma co robić tylko chodzić ciemnymi uliczkami wieczorem, szczególnie po Szczecinie. Prawda taka że on ma wyjebane. Na wszystko. Ma tyle kasy że nie musi sie martwić ani twoimi groźbami, ani tym że zniszczył klub na którym zależało tysiącom kibiców, ani nawet tym że licencji nie dostał. A co to dla niego za problem kupić sobie nowy klub grający w II lidze ? Sytuacja finansowa wielu klubów jest dramatyczna i nie jeden zarząd oddałby klub w ręce ptaka w zamian za dalszą egzystencje. Takie są smutne realia w naszym kraju.
A wracając do tej twojej ciemnej uliczki to z całym szacunkiem ale raczej Ty byś został poskładany w 2 sekundy. Przez jego goryli.
jak to nie moze miec 2 miejsc w lidze
a swoja droga to przeciez ma miejsce do rezerw Pogońi i do tego chyba swoje z II ligi na ktora nie dostal licencji czyli ma 2 ?
Jak dobrze pamiętam w przepisach jest tak, że zespół rezerw musi grać klasę niżej niż pierwszy zespół (jak nawet nie o dwie)
Pieniądze to nie wszystko.... potrzebne są jeszcze złoto i diamenty.
jak to nie moze miec 2 miejsc w lidze
a swoja droga to przeciez ma miejsce do rezerw Pogońi i do tego chyba swoje z II ligi na ktora nie dostal licencji czyli ma 2 ?
Jak dobrze pamiętam w przepisach jest tak, że zespół rezerw musi grać klasę niżej niż pierwszy zespół (jak nawet nie o dwie)
O dwie klasy niżej w przypadku klubu występującego w Ekstraklasie, jeżeli jest to II liga i niżej to rezerwy może mieć o jedną klasę niżej.
Nazwy SSA: (08.07.2003) MKS Pogoń Szczecin SSA [zmiana nazwy z Piotrcovia Piotrków Trybunalski SSA, spółki założonej w 1998] -> (lipiec 2007) [straciła prawo do tradycji Pogoni]
Nareszcie pozbyliśmy sie definitywnie Piotrkowskiego śladu w Szczecinie Pogoń jest Szczecińska Pogoń w 90minut.pl
Odp: Jedyna słuszna droga - Pogoń IV-ligowa - 26/07/2007 10:46
26.07.2007 - KS Pogoń Szczecin Nowa przekazuje sekcję piłkarską do Pogoń Szczecin SA
Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Klubu Sportowego Pogoń Szczecin Nowa, zwołane w środę 25 lipca, podjęło decyzję o przekazaniu do nowopowstałej spółki akcyjnej Pogoń Szczecin sekcji piłkarskiej. Tym samym w życie wchodzi umowa założycielska spółki podpisana 24 lipca przez KS Pogoń Szczecin Nowa i Panów Grzegorza Smolnego i Artura Kałużnego. Podczas spotkania Członkowie Stowarzyszenia KS Pogoń Szczecin Nowa zgłosili postulat, aby w nowej spółce nie były zatrudniane osoby wcześniej związane z SSA Antoniego Ptaka.
Czyli, żegnamy Piotra B, Marka P. i Urszulę W - ostatnie relikty piotrcovskiego śladu.
Podczas spotkania Członkowie Stowarzyszenia KS Pogoń Szczecin Nowa zgłosili postulat, aby w nowej spółce nie były zatrudniane osoby wcześniej związane z SSA Antoniego Ptaka.
Czyli, żegnamy Piotra B, Marka P. i Urszulę W - ostatnie relikty piotrcovskiego śladu.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779304 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.