Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rch.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7028 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 04/03/2007 11:29
co jak co mecz był słaby. Pogoń miala kilka sytuacji. Moze ze 2 lub 3 takie na bramke. Tak ogolnie ŁKS tak samo słaby jak Pogoń. Nie wiem jak ta bramka padła,ale ja strzelili. Obstawiałem 0:0 . no ale nie dalismy rady. Patrzac na tych brazylijczykow, cienko widze przyszłość Pogoni.

i troche z innej beczki. W Dąbiu na bank była jaks akcja dzis się dowiem:) z tajemniczych źródeł:) hehe.
Ale helikopter to szalał nad tym dworcem.

Ultras Pogoń!MW03!Prawa Strona Miasta!
ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 04/03/2007 12:19
Kilka fotek z meczu Pogoń-ŁKS 0:1 (0:0)

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 04/03/2007 14:58
dobra chuj z tymi brazylijskimi dziewicami POGOŃ TO MY!
a teraz wszyscy "kumaci i wyszczekani" z tego forum czem predzej do CH FALA zapisywać się na wyjazd do Gdyni!
jest to pierwsza okazja do pokazania się poza forum
zobaczymy ilu to wykorzysta

Better dead than red!
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8274 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 04/03/2007 15:06

narodowiec napisał:  

Człowieku daj już spokój, nie rozumiem co do mnie piszesz przecież napisałem ze liczba jest przyzwoita. Byłem z Toba chyba za szczery w pierwszym poście czego niedoceniłeś więc spadaj lamusie... ...juz wszyscy wiemy ze jeżdzisz na wyjazdy i kumasz dzisiejsze realia a inni moga ich niekumać hihi hihi hihi

...po za tym na nic nieliczyłem z ich strony, a 140 to naprawde przyzwoita liczba i nie ma co sie czepiac.

jezdzi i kuma a ty za to w dupie byles i gowno widziales

blyszczysz tylko na internecie wiec mam rade podbij na nastepnym meczu i poptytaj o " lamusikow " to sie okaze kim ty kurwa jestes w rzeczywistosci

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8953 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 04/03/2007 16:14

malolat_ps napisał:  

narodowiec napisał:  

Człowieku daj już spokój, nie rozumiem co do mnie piszesz przecież napisałem ze liczba jest przyzwoita. Byłem z Toba chyba za szczery w pierwszym poście czego niedoceniłeś więc spadaj lamusie... ...juz wszyscy wiemy ze jeżdzisz na wyjazdy i kumasz dzisiejsze realia a inni moga ich niekumać hihi hihi hihi

...po za tym na nic nieliczyłem z ich strony, a 140 to naprawde przyzwoita liczba i nie ma co sie czepiac.

jezdzi i kuma a ty za to w dupie byles i gowno widziales

blyszczysz tylko na internecie wiec mam rade podbij na nastepnym meczu i poptytaj o " lamusikow " to sie okaze kim ty kurwa jestes w rzeczywistosci

malolat_ps daj spokoj bo schodzisz na jego poziom, olej to... pozdro

Hold skladam temu miastu...
BzM
Kibic
Na forum od 7855 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 04/03/2007 16:56

narodowiec napisał:  
...Byłem z Toba chyba za szczery w pierwszym poście czego niedoceniłeś więc spadaj lamusie... ...juz wszyscy wiemy ze jeżdzisz na wyjazdy i kumasz dzisiejsze realia a inni moga ich niekumać hihi hihi hihi...

specjalnie dla ciebie i o takich jak ty, utwór: Mor.w.a.- Hermetyk (koło 3 minuty)

ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 04/03/2007 17:28
Jeszcze klika fotek z meczu Pogoń - ŁKS

jacekchcebic
Kibic
Na forum od 6896 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 04/03/2007 17:39
Jestem kibicem LKS-u i doskonale rozumiem rozgoryczenie i Wasza niemoc. Wspolczuje Wam tego, ze taki zasluzony klub staje sie kolejna ofiara
eksperymentow Ptaka. My przechodzilismy to samo i choc za Ptaka zdobylismy
tytul to ja z radoscia przyjalem wiadomosc o jego odejsciu w dniu, w ktorym
zamknal ostatnie interesy zwiazane z LKS-em bylem bardzo szczesliwy. Nie
martwcie sie jednak jego cierpliwosc nie jest zbyt wielka choc z zadziwiajacym
uporem stara sie forsowac swoj pomysl na sukces w polskiej pilce. Liczy na
szybki zarobek ale tego w Pogoni chyba mu sie nie uda zrobic wiec po raz
kolejny zabierze manatki. Oby udalo Wam sie uniknac spadku choc wierzcie mi, ze
jesli to ma byc cena jego odejscia to ja bym sie nie targowal. Jeszcze sie
podniesiecie.

Orło
Kibic
Na forum od 8314 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 04/03/2007 22:38
Pięknie powiedziane :)

Babilon Team
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 05/03/2007 09:15
No cóż głos rosądku z Łodzi, a z tego meczu zapadła mi w pamieci przyśpiewka kibiców ŁKS " czarno was widze hej Pogoń, czarno was widze.....", sezon dopiero się zaczą więc zobaczymy jak to będzie.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
UI
Kibic
Na forum od 7837 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 05/03/2007 12:52
Miejmy nadzieje że tak bedzię jak kolega tu z ŁKS'u powiada.
PZDR

Obrazek gif wstawiony na forum
ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 05/03/2007 13:19
= > Raport o Pogoni

Kilka tekstów,wypowiedzi i opinii plus trochę galerii foto.

Zen
Kibic
Na forum od 7342 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 05/03/2007 16:30
Tinga 3,5 - najlepszy zawodnik Pogoni w sobotę. Trudno wyróżniać kogoś po porażce u siebie, ale Tinga był bardzo aktywny. Sporo biegał, nie bał się dryblingu i z każdą minutą było lepiej.
śmiech na sali :D

ch.
Kibic
Na forum od 8474 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 05/03/2007 16:58
Kibic ŁKS-u z amunicją ;)

..Misiek 33..
Kibic
Na forum od 7185 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 05/03/2007 17:25
Zen ma racje .. na Pogoń.v.pl napisali

pogon.v.pl napisał:  
Tinga - żałosne, że ten zawodnik był na boisku przez pełne 90 minut. Ale tylko dlatego, że trener nie miał kim go zastąpić. Brazylijczyk zasłynął tylko z tego, że idealnie podawał piłki … do przeciwników. Rezerwy będą miały z niego dużo pożytku, chociaż szczerze to tam grają lepsi zawodnicy od niego. Ocena: 1

nic dodać nic ująć :P

Ostatnio edytowany przez: ..Misiek 33.., 5 marca 2007, 17:33 [1 raz(y)]

Marcin_
Kibic
Na forum od 8166 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 05/03/2007 20:00
Wracajac do braku flag i ogolnego protestu. Postawmy sie w roli zarzadu Pogoni Szczecin. Co mnie interesuja ci kibice? Nie beda krzyczec, to slaba gre pilkarzykow zwali sie na brak ryku. Jakies smieszne flagi, transparenty czy jak to sie nazywa. Same klopoty z tym, rzuca sie ta cholota na te flagi, kradna je sobie, potem same klopoty. Jakies chuliganskie teksty na tych transparentach, dobrze, ze ich nie ma, same klopoty z PZPN-em. Gazety zaczely gadac o nas i o tej sytuacji to trzeba uwazac, ze cos naprawiamy. Ale po co naprawiac skoro jest idealnie? Przychodza ci bandyci, placa za bilety. Nic nie robia, jest spokoj. Nie ma tych opraw to nie ma rzucania tych rac na boisko, czyli nie ma kar. Pieknie, po prostu do przodu. Niech sobie protestuja, i tak niczego nie zmienia. Pilkarzyki sobie bieaja, ludzie kupuja bilety i jest fajnie. A my dostajemy nagrode dla najbezpiezniejszego sadionu bo nic sie nie dzieje. Moze byc lepiej?

Takie jest moje zdanie. Wiem, ze w dupie bylem, chuja widzialem, chuja wiem. Nie rozumiem jednak tej sytuacji. Wiadomo, ze Szczecin to nie Warszawa. Ludzie nie maja u nas takiej mentalnosci, zeby wraz z 2 tysiacami innych osob stac pod brama. Nikt nie ma takiej mentalnosci, zeby rzucac duza iloscia rac i innej pirotechniki na boisko. W obecnej sytuacji uwazam, ze najlepszym wyjsciem byloby duzy rozpierdol (choc to mogloby sie odbic zlym echem w prasie, potem byloby to odwrocone przeciw kibicom), lub bardziej medialne dzialania. Czekam na konstruktywna krytyke.

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 05/03/2007 20:10
Co do tego co wyżej napisałeś to średnio możliwe, bo na stadionie coraz mniej publiki (przy okazji wczoraj w magazynie Orange Ekstraklasa komentator stwierdził, że na meczu było 2 tys. widzów - skąd oni biorą to info.) - a jeśli będzie coraz mniej ludzi to jak wiadomo powszechnie kasy również będzie mniej, a napewno działania ludzi z zarządu przeciw kibicom (ostatnia sprawa z flagami) więcej osób na stadion nie przyniesie.

Sytuacja w Pogoni jest nienormalna - po prostu nic tu nie jest tak jak powinno być.. niestety smutna prawda.

Marcin_
Kibic
Na forum od 8166 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 05/03/2007 20:36
Nie wierze, ze oprawy strasznie znaczaco wplywaja na frekwencje na meczach. Raczej gra i wyniki pilkarzykow motywuja ludzi do przyjscia na mecz, choc jak zobacza pirotechnike na pewno troche bardziej sie zainteresuja.

ROJ
Kibic
Na forum od 7456 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 06/03/2007 02:34
Na frekwencję ma wpływ wszystko. Jest to jednak trudno wymierne po odsunieciu Olka z Pogoni stwierdziłem, że frekwencja z tego powodu spadnie o okolo 1000 osób. To, że jest to trudno "zmierzyć" nie znaczy, ze jest to nie możliwe. Wiem, że trudno nam się równać z Anglią ale tam to mierzą. Patrząc na ich badania i naszą frekwencje to raczej badania są prawidłowe. Według nich na frekwencje największy wpływ mają : więź z klubem, infrastruktura,lokalni idole, przyzwyczajenie, rywal, pogoda, zagraniczne gwiazdy, wyniki, godzina i dzień rozgrywania meczu. Jest tego jeszcze dużo, ale to ma mniej więcej wpływ na frekwencję. Każdy kto chodzi na Pogoń trochę dłużej wie, że nawet przy takich wynikach na pierwszy mecz w rundzie powinno przyjść około 10 tyś. ludzi. Przyszło 5 tyś. więc połowie coś nie pasuje, a dlaczego to wystarczy ich spytać.
Ja kiedyś nie mogłem się nadziwić jak na meczu ŁKS z MU nie było kompletu widzów. Jeszcze ze dwa lata i jak do nas przyjedzie MU to również kompletu nie będzie; wyniki tu nie pomogą. Nawet kluby "wielkie' nie moga sobie pozwolić na to, zeby nie grał Raul, Pujol, Terry czy Maldni (choć każdy z tych klubów mógły kupić lepszego gracza). Nie moga sobie równiez pozwolić na nie szanowanie tradycji, byłych idoli, kibiców czy lokalnej społeczności. Taki klub nawet jak bedzie miał sukcesy to będzie to wygladało jak tor narciarski w Dubaju. Górka i śnieg jest ale do Alp jakos nie podobne.

IS
Kibic
Na forum od 7361 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 - 06/03/2007 20:10

BzM napisał:  

narodowiec napisał:  
...Byłem z Toba chyba za szczery w pierwszym poście czego niedoceniłeś więc spadaj lamusie... ...juz wszyscy wiemy ze jeżdzisz na wyjazdy i kumasz dzisiejsze realia a inni moga ich niekumać hihi hihi hihi...

specjalnie dla ciebie i o takich jak ty, utwór: Mor.w.a.- Hermetyk (koło 3 minuty)

No tak twoja ksywa z tego forum nic mi niemówiła (teraz już troche więcej mi mówi, ale nie ta którą używasz na forum rzecz jasna - zreszta to jest magia internetu że niewiadomo kto jest kim - pewnie sami sie zastanawiacie kim ja jestem hihi ) zresztą od pół roku napisałem tutaj może z 15 postów i żadko tu zaglądam bo niemam czasu na to ( to tak apropo internetowej działalności którą mi zarzucił jeden z forumowiczów ) więc niekojarze wszystkich. Oczywiście musze być tutaj sprawiedliwy i zwrócić Tobie honor lamusem na pewno nie jesteś natomiast swoje zdanie co do tego że w którymś z postów powtórzyłeś w jakiejś tam części to co ja napisałem (co jest troche nonsensowne i co niepotrzebnie wywołało zgrzyty ) podtrzymuje. Mam nadzieje że sprawa w tej chwili jest jak najbardziej wyjaśniona - przynajmniej z mojej strony;)
Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez: IS, 6 marca 2007, 21:42 [1 raz(y)]

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784154 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005