selekcja rozniez sie odbedzie , zatem zwracam sie z uprzejma prosba do osob ktore wiedza ze nie wejda na 12 sektor o to aby nie probowaly sie na niego wdzierac ( jak pewne dwie " madre panie " ) albowiem nie ma to sensu
wszystkich tych ktorzy nie zostana wpuszczenie a uwazaja ze daja z siebie wszystko ( chodzi o doping ) i nalezalo by im wpuscic zapraszam 30 min przed meczem pod zegar , tylko uprzedzam ze jak ktos bedzie walil w chuja posypia sie blaszki
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 15:19
Smutne i śmieszne zarazem. Czepiliście się Kaśi jak rzep psiego ogona a większośc wypowiadających się nie jest lepsza. Poruszyła mnie wasza historia. Wierzę z całego serca że niedługo podbijemy Polske naszym idealnym dopingiem! Powodzenia
Smutne i śmieszne zarazem. Czepiliście się Kaśi jak rzep psiego ogona a większośc wypowiadających się nie jest lepsza. Poruszyła mnie wasza historia. Wierzę z całego serca że niedługo podbijemy Polske naszym idealnym dopingiem! Powodzenia
to sie jeszcze okaze,gorzej niz ostatnio na Lechu BYC juz niemoze,idziemy w dobra strone z wami lub bez was...
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 15:41
Ojej ale to groźnie zabrzmiało. Na Lechu nie byłam więc nie wiem. Wasz protest jest mi obojętny a mój post wyżej wcale a wcale nie był ironiczny. Z faktu że jestem optymistką naprawde wierze że niedługo dorównamy fanom z Poznania i nie tylko oczywiście. Pozdrawiam kłótników.
Osoby niepotrzebne szybko przeniosą się na inne sektory
A tak na poważnie to sądziłem, że ktoś kto przez lata chodzi na 12-tkę i dopinguje jest przynajmniej z widzenia rozpoznawany przez jakąś grupę osób z tego sektora (wszak w większości te same gęby tam są co mecz). Więc nie powinno być za wiele "pomyłek".
A nawet jeśli się zdarzają to trudno - na stadionie są 22 inne sektory, a niektórzy koniecznie muszą siedzieć na tym jednym. Czy to właśnie nie jest oznaka "lansu"? I będą się tam wpychać drzwiami i oknami nawet jeśli ich tam nie chcą.
I za żadną cholerę nie mogą zrozumieć, że 12-tka to sektor od dawna rządzący się swoimi prawami, więc te bajeczki o bilecie na 12-tkę, prawie do wejścia itd. są śmieszne.
A taka selekcja jest potrzebna, to niepodważalny fakt. Chyba każdy większy klub w Polsce musi (musiał) przez coś takiego przejść i jest to nieuniknione, a jeśli ktoś czuje się tym pokrzywdzony.
Niestety liczy się ogół, nie margines. I z tym też trzeba się pogodzić.
Niestety liczy się ogół, nie margines. I z tym też trzeba się pogodzić.
w tym przypadku chyba jest odwrotnie (bez urazy co niektórzy).
TO na jakich stadionach jest selekcja? Google milczy pod tym wzgledem chyba, ze ktos lepiej szuka...
... przestan juz meczyc oko kobieto....
co to kurwa forum ma byc twoim oknem na swiat , wpadasz pierdolisz same glupoty , informacji o " porzadkach na mlynie " w innych klubach szukasz w google , zejdz na ziemie i przestan juz robic zamieszanie nie jestes pierdolona Joanna Darc i nie wywalczysz NIC jezeli chodzi o temat szmul na mlynie
Banda Rogala nie ufa czemus co krwawi przez 5 dni i nie zdycha ....
Droga Kasiu, temat nie zostanie skasowany(moze zostac przyblokowany jak zacznie schodzic na dziwne tory), jednakze nie ma o czym nawet dyskutowac.Pozdrawiam sedecznie
ps.ladny usmiech
co to kurwa forum ma byc twoim oknem na swiat , wpadasz pierdolisz same glupoty , informacji o " porzadkach na mlynie " w innych klubach szukasz w google , zejdz na ziemie i przestan juz robic zamieszanie nie jestes pierdolona Joanna Darc i nie wywalczysz NIC jezeli chodzi o temat szmul na mlynie
Banda Rogala nie ufa czemus co krwawi przez 5 dni i nie zdycha ....
I WSZYSTKO JASNE! Nie mam więcej pytań... pozdrawiam 12-stke...
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:10
malolat_ps a troszke spokojniej się nie da? Żeby nie było nie pouczam tutaj nikogo. Od lamentowania jest forum. I juz nie badzcie tacy hej do przodu kumaci. Kaśka pozdrawiam Ciebie za wytrwałośc bo dużo dziewczyn tutaj odpada po pierwszym odpisie.
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:14
Kasia złość piekności szkodzi.
Czasami trzeba sie pogodzić z różnymi sytuacjami. Selekcja została wprowadzona i Twoje zdanie tu nic nie zmieni , a wiec czy jest sens żebyś się spinała? Wypowiedziałaś swoje zdanie i fajnie. Twoje prawo ale niektóre miejsca rządzą sie swoimi prawami i nic tam nie zmienisz.
"Ogólnie mówiąc life is brutal. Poza tym wszystko doskonale."
Bo fantazja jest od tego, aby bawić się aby bawić się na całego!!!!!
Kacha a co cie tak inne stadiony interesuja?
Chcesz sie przerzucic tam gdzie nie ma selekcji?
Nie, raczej nie, po prostu fajnie wiedziec, czy tylko w Szczecinie są "SELEKCJONERZY" czy na innych stadionach tez tak jest i jak to wyglada gdzie indziej...
drops_ona - pozdrowienia
mamejas - rozumiem, ale staram sie jakos prowadzic normalną debatę, a jak ktos zle odbierze moje slowa, to szybko to prostuje, zadaniem moim nie jest kogos obrazic, lecz podyskutowac z ludzmi na ten jakże ciekawy temat
Odp: Selekcja na Pogoni ... - 24/09/2006 16:17
Kaśka..jestem dziewczyna kibicuje tak samo jak ty z całego serca...Daj spobie spokój! Z pewnymi rzeczami trzeba sie pogodzić! Jeżeli kibicujesz z całego serca to można kibicować z każdego innego sektoru...! A Selekcja jak narazie jest na dobrej drodze bo ten doping naprawde sie poprawił! Oby tak dalej;] Pozdro!
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
Kaśka..jestem dziewczyna kibicuje tak smao jak ty z całego serca...Daj spobie spokój! Z pewnymi zreczami tzreba sie pogodzić! Jeżeli kibicujesz z całego serca to można kibicować z każdego inne sektoru...! Też mi troche skzoda było ze nie weszłam wczoraj Patrzac jak moja kumpela z osiedla weszła z dwoma kumplami..ale tu nic nie wskurasz! A Doping naprawde sie polepszył ! Jestem jak najbardziej za selekcja! Pozdro!
Pewnych rzeczy nie mozna przemilczec, bo będą nas (kobiety) dymać nie tylko w łóżku... Ale jesli robią selekcje, i płeć piekna zakaz na 12 ma, to niech sie tyczy wszystkich dziewczyn, plus takich XXX jak młody_ps
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768793841 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.