Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 12:59
niekompatybilny hehe nie moge z ciebie facet, a czy ktoś powiedział, że ten trans był po to by oni lepiej grali aby zamobilizować ? w dupie z nimi bo przecież kto wie ten wie iż Pogonią już napewno nie jest drużyna wbij to sobie do łba! POGOŃ TO MY oczywiście nie mowie o tobie niekompatybilny.
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 13:10
Zwyciestwo bardzo ważne i dające nam utrzymanie w lidze. Edi po raz kolejny pokazal, ze jest najlepszym Brazylijczykiem sprowadzonym przez Ptaka - bo z głowa, a nie na ślepo wierząc pseudomenadżerom i pseudotrenerom.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 15:32
Na pewno było to zasłużone i cenne zwycięstwo-jak już wcześniej wspomniał eJay.
Edi pokazał klasę i potwierdził, że jest najlepszym zawodnikiem rodem z Brazylii w naszym zespole (zresztą nie po raz pierwszy). Z dobrej strony pokazał się też William, ale z wykończeniem u niego akcji jest fatalnie i to trochę może martwić, bo takie sytuacje trzeba po prostu wykorzystywać, nie ma innego wyjścia.
Z tyłu zagraliśmy nieźle, ale to chyba tylko zasługa klasy rywala, z mocniejszym przeciwnikiem byłoby dużo trudniej.
Szczególnie jedna postać mi kompletnie tu nie pasuje, mianowicie-Valdir. Ten gość jest wybitnie słaby i nadaje się tylko do wymiany.
Najważniejsze jest jednak to, że skończyła się "obrona Częstochowy", co za Panika było normalnością. Widać ten postęp, że gramy bardziej do przodu i stwarzamy więcej sytuacji-to cieszy.
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 19:21
na sporcie na TVP3 mówili że Ptak jest na urlopie i ma dość piłki nożnej.czyżby Ptaszek odlatywał ze Szczecina dał sobie spokuj ze sportem czy znów plotki
Ostatnio edytowany przez: Zen, 30 kwietnia 2006, 19:46 [2 raz(y)]
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 20:10
Może nie do końca trafiam z tematem, ale chcę wyrazić pewną opinię, tym razem nie tylko moją, ale również i moich znajomych, a także pewnie części kibiców.
Co się stało z oprawami na meczach Pogoni?
Jesnią kilkakrotnie dostawaliśmy Orange Fair Play, na koniec rundy też jakaś nagroda była, a na wiosnę sprawa znacznie podupadła.
Teraz jeśli już mamy do czynienia z jakąś oprawą, to tylko na początek meczu, a nie jak kiedyś również i w 60 minucie. Rozumiem, że przygotowanie choćby najmniejszej choreografii wymaga poświęcenia czasu przed, jak i na meczu, ale chyba warto?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 20:25
Pewnie i zakaz uzywania rac tez na to jakis tam wplyw ma, w polowie (tzn tak w 60 min czy jak to tam bywalo) meczu czy pod koniec zwykle byly jakies oprawy zwiazane z piro.
(tylko domysl)
W sumie (tak mi sie wydaje) teraz kiedy na stadionie ledwo po 4-5 tys. jest to nie ma sensu robic jakis "konkretnych" opraw. Na sektorach malo ludzi, wiec raz ze nie mozna niczego rozplanowac porzadnie, a dwa ze efekt nie ten sam jak wtedy kiedy osob wiecej.
Inna sprawa, ze na mecze z takimi rywalami jak Odra opraw chyba nie ma sensu robic i lepiej poczekac na mecz z Lechem
Ostatnio edytowany przez: eF^, 30 kwietnia 2006, 20:33 [2 raz(y)]
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 20:27
No tak, czekamy na wypowiedz kogoś z MW, ale oprawa to może być tylko sektorówka i flagi na kijach-koszt prawie żaden, a jakby ludzi było mało to tak jak miało to miejsce na jesieni, gdzie chętni do pomocy zgłaszali się i po sprawie.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Może nie do końca trafiam z tematem, ale chcę wyrazić pewną opinię, tym razem nie tylko moją, ale również i moich znajomych, a także pewnie części kibiców.
Co się stało z oprawami na meczach Pogoni?
Jesnią kilkakrotnie dostawaliśmy Orange Fair Play, na koniec rundy też jakaś nagroda była, a na wiosnę sprawa znacznie podupadła.
Teraz jeśli już mamy do czynienia z jakąś oprawą, to tylko na początek meczu, a nie jak kiedyś również i w 60 minucie. Rozumiem, że przygotowanie choćby najmniejszej choreografii wymaga poświęcenia czasu przed, jak i na meczu, ale chyba warto?
Po 1: nazwijmy to 'polityka grupy'. Od tego sezonu oprawy sa tylko i wylacznie na meczach ktore na taka oprawe zaslugują. Mecze z Odrą, Groclinem itp. nie zaslugują. To ze opraw nie ma od kilku meczy zawdzieczamy terminarzowi rozgrywek.
Po 2: czasy kilku choreo na meczu raczej minely - raz a dobrze. Chyba ze mecz bedzie z gatunku takich gdzie mozna 3 razy dobrze.
Po 3: kary za piro nam nie przeszkadzają, piro nie bylo u nas od poczatku rundy bo... nie bylo okazji.
Po 4: pieniedzy ZAWSZE jest mało
Po 5: teraz priorytetem jest wyjazd do Gdynii, wiec po bilety.
Po 6: po Gdynii mamy wyjazdowo Polonie... a potem Lecha, więc oprawy można się spodziewać..
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 21:17
Ad. 1 Mecze nie zasługują, ale kibice tak [ może po porstu czuje niedosty po poprzeniej rundzie, gdzie na większości meczach była oprawa, nie tylko na tych z Legią czy Wisłą ]
Ad. 3 Okazja zawsze się znjadzie, fantazji chyba nam nie brakuje, a taki meczyk w Wisełką...
Ad. 4 Mało kasy? Czas na III edycje vlepek
Ad. 5 Bez oprawy na Lechu to już naprawdę by była przesada...
Aha i żeby uniknać wszelik nieporozumień, ten post nie jest tych z typu zaczepnych, traktuje temat z przymrużeniem oka... ;D
Ad. 1 Mecze nie zasługują, ale kibice tak [ może po porstu czuje niedosty po poprzeniej rundzie, gdzie na większości meczach była oprawa, nie tylko na tych z Legią czy Wisłą ]
Ad. 3 Okazja zawsze się znjadzie, fantazji chyba nam nie brakuje, a taki meczyk w Wisełką...
Ad. 4 Mało kasy? Czas na III edycje vlepek
Aha i żeby uniknać wszelik nieporozumień, ten post nie jest tych z typu zaczepnych, traktuje temat z przymrużeniem oka... ;D
Ad. 1 Wsparcie opraw funduszami przez kibcow jest na poziomie...
Ad. 3. Okazji zawsze sie znajdzie, ale warto zrobic cos konkretnego z glowa a nie poprostu odpalic pare rac...
Ad. 4 Ile projektow wlepek przygotowales?
Ad.5 patrz pkt 1 i 4
Plum w temacie zbiorki na flagi nie widzialem Twojej wplaty... Oprawa meczu to takze flagi. Wiec o czym my tu dyskutujemy...
Odp: Pogoń - Odra Wodzisław 1:0 - 30/04/2006 21:43
Ile projektów vlepek? Teoretycznie ani jednego, ale w każdej chwili mogę, w praktyce też było mowa, że niektóre projekty tej sektoróki mogą być wykorzytsane jak materiał na vlepki, więc wychodzi, że coś ku temu zrobiłem.
Czemu nie wpłaciłem kasy? Bo jestem totalnie spłukany, po wyłożeniu kasy na szaliki Pogoni [projekt na zdjęciu w podpisie], których nie mogę teraz ze względu na pewne osoby sprzedać...
Ostatnio edytowany przez: Plum, 30 kwietnia 2006, 21:54 [1 raz(y)]
Ad. 3 Okazja zawsze się znjadzie, fantazji chyba nam nie brakuje, a taki meczyk w Wisełką..
a na taki meczyk z Wisła przygotowaliśmy co innego i było cacy.
dlaczego? ostatnio (albo przedostatnio) oprawy na Lechu nie było, a ten mecz w kategorii trybun wyszedł nam jak żaden inny. Wszystko skoncentrowało sie na dopingu i dobrej zabawie. Oprawa to nie wszystko - podstawa jest doping...
Pzdr
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768775327 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.